Я только вчера прошел 2х вампиров, и сегодня только дрова вышли. Могли бы ещё неделю потерпеть
Новини
Останні статті і огляди
AMD підготувала графічний драйвер для Ryzen AI 5 330, Battlefield 6 та Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити AMD підготувала графічний драйвер для Ryzen AI 5 330, Battlefield 6 та Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2
Я только вчера прошел 2х вампиров, и сегодня только дрова вышли. Могли бы ещё неделю потерпеть
-
Yurius
Member
Як там баги/оптимізція,можно сміливо починати? бо я купив, але ще не розпочав.hohlid19: ↑ 30.10.2025 11:10Я только вчера прошел 2х вампиров, и сегодня только дрова вышли. Могли бы ещё неделю потерпеть
-
SPEC1AL1ST
Member
А я о чемhohlid19: ↑ 30.10.2025 11:10 Я только вчера прошел 2х вампиров, и сегодня только дрова вышли. Могли бы ещё неделю потерпеть![]()
-
Kib
Member
Хто буде грати на встройці АІ 5 330 в батлу 6? 
-
Ortyomko
Member
вчимось читати разом:
Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 25.10.2 WHQL забезпечує програмну підтримку процесора Ryzen AI 5 330, а також містить оптимізації для ігор Battlefield 6 та Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2.
-
Kib
Member
Я читати вмію, це можна трактувати двозначно, виходить треба вчитись писати ясно.Ortyomko: ↑ 30.10.2025 11:39вчимось читати разом:Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 25.10.2 WHQL забезпечує програмну підтримку процесора Ryzen AI 5 330, а також містить оптимізації для ігор Battlefield 6 та Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2.
-
hohlid19
Member
Из багов может быть один раз труп под текстуры провалился за 30 часов. Ни софтлоков ни прочего не было. Единственное, что при не нагрузе железа (60-70% по всем фронтам) фризит часто. Может драйвер это и фикситYurius: ↑ 30.10.2025 11:11Як там баги/оптимізція,можно сміливо починати? бо я купив, але ще не розпочав.hohlid19: ↑ 30.10.2025 11:10Я только вчера прошел 2х вампиров, и сегодня только дрова вышли. Могли бы ещё неделю потерпеть