NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ

Я вимагаю співпрацю з Обуховом для АІ туалетного паперу! Проривні інновації для ваших сідниць! :super:
Misteri
Member

Предлагаю обсудить NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ

Как они уже задрали со своим тупым ИИ.... унитазы и умывальники уже были с ИИ? Гречка вырощенная с ИИ есть или ещё маркетологи не придумали?
talex
Member

Сначала фейковые кадры в видео, теперь фейковые слова в связь?)
Misteri
Member

dead_rat: 29.10.2025 12:52 Пропоную обговорити NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ

Я вимагаю співпрацю з Обуховом для АІ туалетного паперу! Проривні інновації для ваших сідниць! :super:
Люто плюсую.
alexeygalas
Member

Нехай працюють. Буде кому відповідати на дзвінки надокучливому київстару з їх домашнім інтернеттом та та онлайн школі англійської мови (40 різних номерів вже заблокував а вони далі лізуть і лізуть)
zalizo_org
Member

del
oversteve
Member

Misteri: 29.10.2025 12:54 Как они уже задрали со своим тупым ИИ.... унитазы и умывальники уже были с ИИ? Гречка вырощенная с ИИ есть или ещё маркетологи не придумали?
а шо, унітаз-біде з ШІ норм, сам розпізнає коли перестати сраку мити, :gigi: щоб не було як в цьому мемі
спойлер
Изображение
Lekrs
Member

Цікаво, скоро ші буде скрізь. Готуйтеся шкіряні мішки...
n+gibat[]r
Member

Капиталисты инвестируют все бабки в ИИ не подозревая что ИИ убьёт капитализм, так как когда всех кожаных мешков выкинут на мороз за ненадобностью и заменят их роботами с ИИ (которым не надо платить зарплату и работать они могут без выходных и отпусков 24/7) то кто ж будет покупать у капиталистов их потужные товары с ИИ? Кожаные мешки ведь будут без зарплат нищие рыскать голодными стаями по улицам ища пропитание, им не ИИ товаров будет, какой чудный новый мир :laugh:
Kyro
Member

dead_rat: 29.10.2025 12:52 Пропоную обговорити NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ

Ты уже блеснул в теме про Кармака, решил еще и тут? :gigi:
Там где это собрались применять нейросети вполне себе могут дать выхлоп.
Scoffer
Member

Misteri: 29.10.2025 12:54унитазы и умывальники уже были с ИИ?
Я думаю в Японії вже давно впроваджено :laugh:
Kyro
Member

Не позорьтесь олени. Нейросеть оптимизирующая параметры RAN это как раз адекваная сфера применения "AI".
Scoffer
Member

Kyro
Для RAN ніяке AI нафіг не всралось. Там все чудово покривається алгоритмічно.
Отак і виросло покоління, котре не вчило матан. А якщо AIшечка :censoured: дасться, то що тоді? Як жити?
Kyro
Member

Scoffer: 29.10.2025 14:58 Kyro
Для RAN ніяке AI нафіг не всралось. Там все чудово покривається алгоритмічно.
Отак і виросло покоління, котре не вчило матан. А якщо AIшечка :censoured: дасться, то що тоді? Як жити?
Ну наконец-то я ждал пока наш "эксперт" полезет умничать о том что о чем дупля не отстреливает. :lol:
Оказывается все NPO нахрен не всралось там все "покривається алгоритмічно".
P.S. Аааа я понял, ни одна китайская контора типа Huawei или ZTE еще о таком победно не протрубила значит и не надо.
Scoffer
Member

Kyro: 29.10.2025 15:06все NPO нахрен не всралось
Саме так і є.
Kyro: 29.10.2025 15:06Аааа я понял, ни одна китайская контора типа Huawei или ZTE еще о таком победно не протрубила значит и не надо.
За них не переживай, у них давно ШІ впроваджено першими в усіх можливих індустріях.
https://www.huawei.com/en/huaweitech/fu ... ed-rain-ai
https://www.zte.com.cn/global/about/new ... ation.html
це твоя нокла пасе задніх
Kyro
Member

Scoffer: 29.10.2025 15:11
Kyro: 29.10.2025 15:06все NPO нахрен не всралось
Саме так і є.
Kyro: 29.10.2025 15:06Аааа я понял, ни одна китайская контора типа Huawei или ZTE еще о таком победно не протрубила значит и не надо.
За них не переживай, у них давно ШІ впроваджено першими в усіх можливих індустріях.
https://www.huawei.com/en/huaweitech/fu ... ed-rain-ai
це твоя нокла пасе задніх
Ты походу опять чуток перепутал, в телекоме ты никто и звать тебя никак и в лужу ты уже садился ни раз и не два.
P.S. Так нужен AI в RAN или нет - ты там со своими китайскими друзьями определись.
P.P.S Оно притащило статью об экспериментах.
https://www.nokia.com/asset/214178/ а тут trial в живой сети :lol:
Scoffer
Member

Kyro: 29.10.2025 15:28ты там со своими китайскими друзьями определись.
Я з моїх китайських друзів пропоную брати гарні практики, а ти дегенеративні, на відміну від тебе. І не, AI в RAN нафіг не потрібен. Це просте для побудови сталого алгоритму завдання. Там немає мільярдів зміних.
Намагання сунути АІ в усі діри схоже що отуплює. :laugh:

Відправлено через 11 хвилин 13 секунд:
Вже не можуть вишки без допомоги нейронки розставити. Дожились :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Kyro
Member

Scoffer: 29.10.2025 15:33
Kyro: 29.10.2025 15:28ты там со своими китайскими друзьями определись.
Я з моїх китайських друзів пропоную брати гарні практики, а ти дегенеративні, на відміну від тебе. І не, AI в RAN нафіг не потрібен. Це просте для побудови сталого алгоритму завдання. Там немає мільярдів зміних.
Намагання сунути АІ в усі діри схоже що отуплює. :laugh:
Этот пацак разговаривет на языках продолжения которых не знает. :lol:
Как только китайцы обьявят о своем "революционном" AI RAN cразу переобуется в полете. А пока партия не велит.
Да очень "простой" алгоритм для оптимизации RAN сети на лету при авариях, перемещениях народу, изменениях погоды и т.д.
Тысячи станций, сотни тысяч устройств. Все просто. :lol:
P.S. Ждем как только Huawei представит свой AI RAN доклад от эксперта почему у них он едиственно правильный. :lol:
P.P.S Ааааа походу эксперт не в курсе что в 6G будет динамическое изменение параметров антен.
Последний раз редактировалось Kyro 29.10.2025 15:53, всего редактировалось 1 раз.
stoned
Member

n+gibat[]r
ШІ, власне, інструмент для акселерації капіталізму. ;)
Scoffer
Member

Kyro
Ти мелеш пургу. Абоненти це всього-навсього трафік. Не більше, і не менше. Трафік між вузлами сто років як прекрасно маршрутизується в тому числі коли з'являються якісь катаклізми на шляху або сплески цього самого трафіку. 40 років інтернет працював без нейронок, а тут налетіли хайпожори і віщають що їм складно, треба терміново у чата жпт спитати що ж робити :laugh:
Рівень деградації прямо зашкалює. Та срана вишка RAN добре якщо з парою-трійкою сусідніх з'єднана. Куди ж тут без нейронок вирішити як перенаправити трафік, неможливо просто :facepalm:
Ответить