Я вимагаю співпрацю з Обуховом для АІ туалетного паперу! Проривні інновації для ваших сідниць!
Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ
Я вимагаю співпрацю з Обуховом для АІ туалетного паперу! Проривні інновації для ваших сідниць!
-
Misteri
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ
Как они уже задрали со своим тупым ИИ.... унитазы и умывальники уже были с ИИ? Гречка вырощенная с ИИ есть или ещё маркетологи не придумали?
Как они уже задрали со своим тупым ИИ.... унитазы и умывальники уже были с ИИ? Гречка вырощенная с ИИ есть или ещё маркетологи не придумали?
-
talex
Member
Сначала фейковые кадры в видео, теперь фейковые слова в связь?)
-
Misteri
Member
Люто плюсую.dead_rat: ↑ 29.10.2025 12:52 Пропоную обговорити NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ
Я вимагаю співпрацю з Обуховом для АІ туалетного паперу! Проривні інновації для ваших сідниць!![]()
-
alexeygalas
Member
Нехай працюють. Буде кому відповідати на дзвінки надокучливому київстару з їх домашнім інтернеттом та та онлайн школі англійської мови (40 різних номерів вже заблокував а вони далі лізуть і лізуть)
-
zalizo_org
Member
del
-
oversteve
Member
а шо, унітаз-біде з ШІ норм, сам розпізнає коли перестати сраку мити,Misteri: ↑ 29.10.2025 12:54 Как они уже задрали со своим тупым ИИ.... унитазы и умывальники уже были с ИИ? Гречка вырощенная с ИИ есть или ещё маркетологи не придумали?
- спойлер

-
Lekrs
Member
Цікаво, скоро ші буде скрізь. Готуйтеся шкіряні мішки...
-
n+gibat[]r
Member
Капиталисты инвестируют все бабки в ИИ не подозревая что ИИ убьёт капитализм, так как когда всех кожаных мешков выкинут на мороз за ненадобностью и заменят их роботами с ИИ (которым не надо платить зарплату и работать они могут без выходных и отпусков 24/7) то кто ж будет покупать у капиталистов их потужные товары с ИИ? Кожаные мешки ведь будут без зарплат нищие рыскать голодными стаями по улицам ища пропитание, им не ИИ товаров будет, какой чудный новый мир 
-
Kyro
Member
Ты уже блеснул в теме про Кармака, решил еще и тут?dead_rat: ↑ 29.10.2025 12:52 Пропоную обговорити NVIDIA оголошує про партнерство з Nokia для зв’язку 6G з використанням ШІ
Я вимагаю співпрацю з Обуховом для АІ туалетного паперу! Проривні інновації для ваших сідниць!![]()
Там где это собрались применять нейросети вполне себе могут дать выхлоп.
-
Scoffer
Member
Я думаю в Японії вже давно впровадженоMisteri: ↑ 29.10.2025 12:54унитазы и умывальники уже были с ИИ?
-
Kyro
Member
Не позорьтесь олени. Нейросеть оптимизирующая параметры RAN это как раз адекваная сфера применения "AI".
-
Scoffer
Member
Kyro
Для RAN ніяке AI нафіг не всралось. Там все чудово покривається алгоритмічно.
Отак і виросло покоління, котре не вчило матан. А якщо AIшечка
дасться, то що тоді? Як жити?
Отак і виросло покоління, котре не вчило матан. А якщо AIшечка
-
Kyro
Member
Ну наконец-то я ждал пока наш "эксперт" полезет умничать о том что о чем дупля не отстреливает.Scoffer: ↑ 29.10.2025 14:58 Kyro
Отак і виросло покоління, котре не вчило матан. А якщо AIшечкадасться, то що тоді? Як жити?
Оказывается все NPO нахрен не всралось там все "покривається алгоритмічно".
P.S. Аааа я понял, ни одна китайская контора типа Huawei или ZTE еще о таком победно не протрубила значит и не надо.
-
Scoffer
Member
Саме так і є.Kyro: ↑ 29.10.2025 15:06все NPO нахрен не всралось
За них не переживай, у них давно ШІ впроваджено першими в усіх можливих індустріях.Kyro: ↑ 29.10.2025 15:06Аааа я понял, ни одна китайская контора типа Huawei или ZTE еще о таком победно не протрубила значит и не надо.
https://www.huawei.com/en/huaweitech/fu ... ed-rain-ai
https://www.zte.com.cn/global/about/new ... ation.html
це твоя нокла пасе задніх
-
Kyro
Member
Ты походу опять чуток перепутал, в телекоме ты никто и звать тебя никак и в лужу ты уже садился ни раз и не два.Scoffer: ↑ 29.10.2025 15:11Саме так і є.Kyro: ↑ 29.10.2025 15:06все NPO нахрен не всралосьЗа них не переживай, у них давно ШІ впроваджено першими в усіх можливих індустріях.Kyro: ↑ 29.10.2025 15:06Аааа я понял, ни одна китайская контора типа Huawei или ZTE еще о таком победно не протрубила значит и не надо.
https://www.huawei.com/en/huaweitech/fu ... ed-rain-ai
це твоя нокла пасе задніх
P.S. Так нужен AI в RAN или нет - ты там со своими китайскими друзьями определись.
P.P.S Оно притащило статью об экспериментах.
https://www.nokia.com/asset/214178/ а тут trial в живой сети
-
Scoffer
Member
Я з моїх китайських друзів пропоную брати гарні практики, а ти дегенеративні, на відміну від тебе. І не, AI в RAN нафіг не потрібен. Це просте для побудови сталого алгоритму завдання. Там немає мільярдів зміних.Kyro: ↑ 29.10.2025 15:28ты там со своими китайскими друзьями определись.
Намагання сунути АІ в усі діри схоже що отуплює.
Відправлено через 11 хвилин 13 секунд:
Вже не можуть вишки без допомоги нейронки розставити. Дожились
-
Kyro
Member
Этот пацак разговаривет на языках продолжения которых не знает.Scoffer: ↑ 29.10.2025 15:33Я з моїх китайських друзів пропоную брати гарні практики, а ти дегенеративні, на відміну від тебе. І не, AI в RAN нафіг не потрібен. Це просте для побудови сталого алгоритму завдання. Там немає мільярдів зміних.Kyro: ↑ 29.10.2025 15:28ты там со своими китайскими друзьями определись.
Намагання сунути АІ в усі діри схоже що отуплює.![]()
Как только китайцы обьявят о своем "революционном" AI RAN cразу переобуется в полете. А пока партия не велит.
Да очень "простой" алгоритм для оптимизации RAN сети на лету при авариях, перемещениях народу, изменениях погоды и т.д.
Тысячи станций, сотни тысяч устройств. Все просто.
P.S. Ждем как только Huawei представит свой AI RAN доклад от эксперта почему у них он едиственно правильный.
P.P.S Ааааа походу эксперт не в курсе что в 6G будет динамическое изменение параметров антен.
Последний раз редактировалось Kyro 29.10.2025 15:53, всего редактировалось 1 раз.
-
stoned
Member
n+gibat[]r
ШІ, власне, інструмент для акселерації капіталізму.
ШІ, власне, інструмент для акселерації капіталізму.
-
Scoffer
Member
Kyro
Ти мелеш пургу. Абоненти це всього-навсього трафік. Не більше, і не менше. Трафік між вузлами сто років як прекрасно маршрутизується в тому числі коли з'являються якісь катаклізми на шляху або сплески цього самого трафіку. 40 років інтернет працював без нейронок, а тут налетіли хайпожори і віщають що їм складно, треба терміново у чата жпт спитати що ж робити
Рівень деградації прямо зашкалює. Та срана вишка RAN добре якщо з парою-трійкою сусідніх з'єднана. Куди ж тут без нейронок вирішити як перенаправити трафік, неможливо просто
Ти мелеш пургу. Абоненти це всього-навсього трафік. Не більше, і не менше. Трафік між вузлами сто років як прекрасно маршрутизується в тому числі коли з'являються якісь катаклізми на шляху або сплески цього самого трафіку. 40 років інтернет працював без нейронок, а тут налетіли хайпожори і віщають що їм складно, треба терміново у чата жпт спитати що ж робити
Рівень деградації прямо зашкалює. Та срана вишка RAN добре якщо з парою-трійкою сусідніх з'єднана. Куди ж тут без нейронок вирішити як перенаправити трафік, неможливо просто