Bethesda анонсувала ювілейне перевидання Fallout 4: Anniversary Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Draqoon
Member

Повідомлення

Дайтте китайцям наттягнути ннна нью вегас УЕ5 як з ообліівіономм і вссе :mad:
Devijack
Member

Повідомлення

Draqoon
Як на мене фол4 досі круто виглядає без УЄ5
ervin
Member

Повідомлення

Як на мене фол4 прісний і не дуже цікавий порівняно з 3 і НВ
kairo
Member

Повідомлення

Bethesda анонсувала ювілейне перевидання Fallout 4: Anniversary Edition
Зображення

Відправлено через 58 секунд:
Draqoon: 24.10.2025 12:31 Дайтте китайцям наттягнути ннна нью вегас УЕ5 як з ообліівіономм і вссе :mad:
Не варто гвалтувати класику.
Востаннє редагувалось 24.10.2025 12:56 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Frost-Nick
Member

Повідомлення

Був шоці від технічного стану гри. Граю тиждень. Це ж треба було прив'язати швидкість завантаження до частоти FPS у грі. Та й взагалі з FPS там багато чого зав'язано. Якщо прибрати вбудоване обмеження, то світ разів у 4 прискорюється, я навіть в двері потрапити не можу, так все літає. Добре, що на ПК це фікситься за пару хвилин (чого не може зробити компанія з капіталізацією ~4 трильйона).
1234waltz
Member

Повідомлення

Зате буде багато нової зброї, броні та навіть різні варіанти пса-компаньйона завдяки модам з Creation Club. У грі з’явиться внутрішньоігрове меню Creations для швидкого і простого встановлення додаткових модів від спільноти, що розширить знайомство зі світом гри.
Проблема Ф4 в тому, що вона й так перевантажена механіками та предметами. Куди ще більше, якщо я існуючого "контенту" 50% не використовував, навіть проходячи DLC.

Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Frost-Nick: 24.10.2025 12:48 Це ж треба було прив'язати швидкість завантаження до частоти FPS у грі.
Такий хак, таким чи іншим чином, в купі консольних ігор використовувався з бородатих часів.
MqM
Member

Повідомлення

Зараз якраз по знижці продається :)
То ж видно варто зачекати нового видання😅 головне аби гра не подорожчала
Enjthesilence
Member

Повідомлення

ervin: 24.10.2025 12:35 Як на мене фол4 прісний і не дуже цікавий порівняно з 3 і НВ
Мені 4й більше зайшов за трійку. Цікавіший світ, ганфайт, силова броня. За Валентайна окреме дякую, один з кращих компаньйонів з усіх ігор бесезди. А так НВ звичайно - найкращий, без врахування Ф2, тут би крутий ремейк під другий сезон залетів, ну можливо ще буде.
mrigi
Member

Повідомлення

Ну шож, почекаємо якогось наступного Elite AI Edition де покращать щось суттєве. Наприклад додатуть AI мозоку поселенцям.
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 24.10.2025 13:31То ж видно варто зачекати нового видання
Якого? Це ж не останнє))
Conqistador
Member

Повідомлення

10 лет прошло пора перевыпустить старую игру, не новую же делать пока в фапалыч 76 играют
sonhador93
Member

Повідомлення

За это время можно было выпустить Фоллаут 5 и Свитки 5. Бесполезные переиздания, которые ничего не делают. Мододелы давно всё сделали, если бы не кривой движок игры и ограничения.. :banghead:
kairo
Member

Повідомлення

sonhador93: 24.10.2025 14:12Бесполезные переиздания, которые ничего не делают.
Як нічого не роблять, то ж зараз усі моди поламають)
n6407
Member

Повідомлення

хух, перешивать уже за них начал, всё ли нормально, с апреля старые игры Беседка не перевыпускала :D
VovaII
Member

Повідомлення

Одночасно Bethesda презентувала спеціальне фізичне ювілейне видання Fallout: New Vegas із різною атрибутикою та фігуркою робота Віктора. Але ця версія взагалі не отримає якихось технічних покращень та оновлень контенту.
— Так вона, без технічних покращень, не запуститься на Він11. (Він10 вже не підтримується.)
kairo
Member

Повідомлення

VovaII: 24.10.2025 14:35— Так вона, без технічних покращень, не запуститься на Він11. (Він10 вже не підтримується.)
В сенсі? Я її на Він11 перепроходив два роки тому.
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 24.10.2025 14:02
MqM: 24.10.2025 13:31То ж видно варто зачекати нового видання
Якого? Це ж не останнє))
Хвала всесвіту, це не як зі Скайрімом з ледь не кожні декілька років якесь нове видання
daesz
Member

Повідомлення

Legendary edition уже було? Чи воно наступне після цього?
Tetronga
Member

Повідомлення

Коли там перевидання Старфілду? :shuffle:
Відповісти