ASRock приймає замовлення на Radeon RX 9070 XT у версії Monster Hunter Wilds Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASRock приймає замовлення на Radeon RX 9070 XT у версії Monster Hunter Wilds Edition

Для мене відсутність заводського розгону звучіть як плюс, а не мінус. Оті формально-нікчемні 50 герц, ціною додаткових 50ват споживання, виглядають як знущання, а не перевага. Але в основній масі піплу подавай "ОС" B-) на коробці

Отправлено спустя 39 минут 19 секунд:
Аргументи будуть, чи тільки крисо-мінуси?
kairo
Member

Повідомлення

Monster Hunter Wilds Edition
спойлер
Зображення
Georgin
Member

Повідомлення

kairo
Так це ж давня історія :) Чи щє не пофіксили?
kairo
Member

Повідомлення

Georgin: 19.10.2025 14:52 kairo
Так це ж давня історія :) Чи щє не пофіксили?
Screenshot 2025-10-19 151952.png
Georgin
Member

Повідомлення

kairo
Та ні, я конкретно про цей шикарний баг, де об'єкти втрачають деталі і видно буквально пару полігонів :)
А в цілому я і не сумнівався, що гра забагована і робити там немає чого :)
kairo
Member

Повідомлення

Georgin
Я не в курсі, точно зрозуміло, що навіть за стільки часу оптимізацію в гру не завезли.
Vpupkin
Member

Повідомлення

А карта хоча б тягне гру, яка на ній намальована?
daesz
Member

Повідомлення

https://www.overclockers.ua/ua/news/asr ... s-edition/
Так підготувала до релізу чи приймає замовлення? :think:
Ektalion
Member

Повідомлення

Vpupkin: 19.10.2025 15:48 А карта хоча б тягне гру, яка на ній намальована?
Спробуй ще жирніше.
x0taby4
Member

Повідомлення

Панове тут 2х8 пін! Людське додаткове живлення відеомапи!
Dragobes
Member

Повідомлення

kairo: 19.10.2025 13:46 Monster Hunter Wilds Edition
спойлер
Зображення
Напевно, цицьки - це єдине, що не сильно постраждало на цьому скрині :gigi:
Archer
Member

Повідомлення

Vpupkin: 19.10.2025 15:48 А карта хоча б тягне гру, яка на ній намальована?
Звичайно ні, тільки зелений оверпрайс на це здатен. Хоча можливо потрібно ще пожартувати про менш продуктивну карту і тоді точно потягне.
Rabbitultra
Member

Повідомлення

Afit: 19.10.2025 13:37 Предлагаю обсудить ASRock приймає замовлення на Radeon RX 9070 XT у версії Monster Hunter Wilds Edition

Для мене відсутність заводського розгону звучіть як плюс, а не мінус. Оті формально-нікчемні 50 герц, ціною додаткових 50ват споживання, виглядають як знущання, а не перевага. Але в основній масі піплу подавай "ОС" B-) на коробці

Отправлено спустя 39 минут 19 секунд:
Аргументи будуть, чи тільки крисо-мінуси?
не знаю чому мінусують, я поставив плюс. Я би взагалі з радістю розміняв якісь 10% потужності карти на набагато нижчі температури, а не так як зараз - все розіграно до ліміту з заводу
Hotspur
Member

Повідомлення

Додаткове джерело живлення підключається через два 8‑контактні роз’єми - оце головне
Afit
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.10.2025 22:40 Додаткове джерело живлення підключається через два 8‑контактні роз’єми - оце головне
Та наче ж не було ще проблем з перехідниками 2х8pin, чи без перехідника стандартний 12 контактний роз'єм, з невеликим споживанням (~250ват)
Hotspur
Member

Повідомлення

Afit: 19.10.2025 23:35Та наче ж не було ще проблем з перехідниками 2х8pin, чи без перехідника стандартний 12 контактний роз'єм, з невеликим споживанням (~250ват)
були
Afit
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.10.2025 00:14
Afit: 19.10.2025 23:35Та наче ж не було ще проблем з перехідниками 2х8pin, чи без перехідника стандартний 12 контактний роз'єм, з невеликим споживанням (~250ват)
були
Ну я на своїй 4070 Super коли переходив з AM4 на AM5, то від гріха подалі не чіпав той перехідник :D Від'єднував 8 пінові конектори. Звісно не перегинаю і навіть не дихаю на нього :laugh:
Вкладення
Снимок экрана 2025-10-20 032854.png
kairo
Member

Повідомлення

Afit: 20.10.2025 03:29Звісно не перегинаю і навіть не дихаю на нього
Я 12VHPWR вже разів 10 перевтикав в 4090. Поки не поплавило))
Afit
Member

Повідомлення

kairo: 20.10.2025 04:54
Afit: 20.10.2025 03:29Звісно не перегинаю і навіть не дихаю на нього
Я 12VHPWR вже разів 10 перевтикав в 4090. Поки не поплавило))
:eek: Він же буквально на лічені рази рзрахований. Я оце пишу і диву даюсь, як таке недорозуміння можна було затвердити новим стандартом :facepalm:
kairo
Member

Повідомлення

Afit: 20.10.2025 14:03 Він же буквально на лічені рази рзрахований. Я оце пишу і диву даюсь, як таке недорозуміння можна було затвердити новим стандартом
Немає такого. Вам або повезе і все буде добре навіть після ста перевтикань, або поїде карта по гарантії буквально в перші пів року-рік. Бачу, що в першу чергу горять адаптери, в мене рідний шнурок 12VHPWR від БЖ. Пробував його на дотик під навантаженням, ледве теплий.
Відповісти