В Epic Games Store дарують ігри Amnesia: The Bunker і Samorost 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить В Epic Games Store дарують ігри Amnesia: The Bunker і Samorost 3
Samorost - шикарная серия, забирать рекомендую
Lekrs
Member

Повідомлення

Відразу дві норм гри. Забираєм в колекцію ігр, які будуть роками лежати не пройденими.
D_ad
Member

Повідомлення

Звучить тупо, але мене, як користувача "Стім" тільки бісить "ЕГС" з його роздачами, після того, як я вже купив ці ігри..)
Хочеться сказати "ах так!? по пішли ви... зі своїми подачками".

Але, все одно, респект платформі, шана "Епікам" за їх внесок у благодійні фонди відновлення України.
MqM
Member

Повідомлення

D_ad: 17.10.2025 11:58 Звучить тупо, але мене, як користувача "Стім" тільки бісить "ЕГС" з його роздачами, після того, як я вже купив ці ігри..)

Але, все одно, респект платформі, шана "Епікам" за їх внесок у благодійні фонди відновлення України.
Якщо купляли на релізі за фулпрайс біль зрощуміло, а якщо по суттєвій знижці, то хоча би якось підтримали розробників.
Afit
Member

Повідомлення

D_ad: 17.10.2025 11:58 Звучить тупо, але мене, як користувача "Стім" тільки бісить "ЕГС" з його роздачами, після того, як я вже купив ці ігри..)

А я в EGS купую нові франшизи, бо не логічно розбивати колекцію наприклад Сталкер чи Метро. Тому вони в Стімі. В EGS я брав Кіберпанк на старті, бо в мене купон на 30% був. Останню брав нещодавно - Чужих. (Там якраз доречі й ізолейшн лежиьь роздавали колись) На 50грн дешевша ніж в Стімі, та ще й на наступну гру 100грн повертається :up: Чому б не користуватися плодами конкуренції? Тим паче для самих розробників менша комісія. Але Стім дійсно топовий магазин :up: Дякувати Гейбу що він є. Хто знає що би було з ринком ігрових ПК, якщо би в свій час він не навів лад з піратством, запропонувавши чудовий сервіс
nutman
Member

Повідомлення

У меня уже целая библиотека накопилась, бесплатные игры, халява
chuchachi
Junior

Повідомлення

Afit: 18.10.2025 02:53

А я в EGS купую нові франшизи, бо не логічно розбивати колекцію наприклад Сталкер чи Метро. Тому вони в Стімі. В EGS я брав Кіберпанк на старті, бо в мене купон на 30% був. Останню брав нещодавно - Чужих. (Там якраз доречі й ізолейшн лежиьь роздавали колись) На 50грн дешевша ніж в Стімі, та ще й на наступну гру 100грн повертається :up: Чому б не користуватися плодами конкуренції? Тим паче для самих розробників менша комісія. Але Стім дійсно топовий магазин :up: Дякувати Гейбу що він є. Хто знає що би було з ринком ігрових ПК, якщо би в свій час він не навів лад з піратством, запропонувавши чудовий сервіс

О так, я такий вдячний гейбу за чудову можливість майже весь час перебувати якщо не в одній команді, то на одному сервері (команда супротивника) з москвинами у кс2!
taras_cs
Member

Повідомлення

Я спробував грати у цей Бункер в Game Pass - гра час від часу статтерить, без прив'язки до налаштувань. Фікс не знайшов, тому видалив, добре, що не купив.
Voozy
Member

Повідомлення

А на меня политика шаровых игр сработала. Почувствовал однажды вину/жалость и купил у них Alan Wake 1 и 2. Добавлю, что первый Алан Ремастеред только в Епике, так что оправдано имхо.

Вообще, очень щедро. Я только полтора-два года собираю шару, и то - насобиралась неплохая коллекция. Одна Guardians of the Galaxy чего стоит.(1100грн в Стиме - вот "чего")
Максимум что я видел в Стиме - это шаровый Бордерландс 2.
taras_cs
Member

Повідомлення

Voozy: 18.10.2025 16:36А на меня политика шаровых игр сработала. Почувствовал однажды вину/жалость и купил у них Alan Wake 1 и 2.
Ти маєш бути нещадним та чекати на знижку 95% ;)
Не можна демонструвати слабкість
1234waltz
Member

Повідомлення

taras_cs: 18.10.2025 09:51 Я спробував грати у цей Бункер в Game Pass - гра час від часу статтерить, без прив'язки до налаштувань. Фікс не знайшов, тому видалив, добре, що не купив.
Грав десь рік тому. Зі статтерами не стикався, але мене засмутила дуже дубова заскриптованість гри. Тобто починається це все бадьоро та цікавіше, але чим далі граєш, тим сильніше стирчить не дуже якісно зроблена заскриптованість всього. Тому нажаль дропнув, до рівня Amnesia: The Dark Descent дуже далеко(
Відповісти