Apple iPad Pro теж оновилися до однокристальної системи M5

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MaksymCR
Junior

Повідомлення

Поки вони MAC OS не запилять на планшет - нічого не буде. Кажу як юзер прошки 20-го року. Не має сенсу оновлюватись. Це оверкілл. А якщо з М1 процом - то тим паче.
tornadox
Member

Повідомлення

Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
1234waltz
Member

Повідомлення

tornadox: 16.10.2025 16:21 Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
Для емейзінг експірієнсу.
Robostyle
Member

Повідомлення

tornadox: 16.10.2025 16:21 Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
Резик 4 выдает 200!!! фпс, хотя игра залочена в апскейле 720р :laugh:
Bender911
Member

Повідомлення

Теж саме навішо на телефони робити кращі проци + малювати стілусом, обробляти фото/відео в дорозі та гратись в дорозі набагато зручніше ніж на телефоні. Цікаво що ви робите на інших ОС такого складного в дорозі? Звісно, що комп він не замінить, але доповнює гарно.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ютюб, браузер і читання книжок. А ще малювати можна.
Нащо прицьому м5 я не знаю.
Melofon
Member

Повідомлення

Наконец-то :gigi:
Yalg
Member

Повідомлення

12 гиг оперативы за килобакс.
Ну не знаю. Сосите сами свой эмейзинг.
Прямо сегодня видел как ыфон маленького размнра тупил две минуты при попыке оплаты на кассе.
Какой экспириэнс поучила вся очередь.
Відповісти