Новини
Останні статті і огляди
Apple iPad Pro теж оновилися до однокристальної системи M5
-
Royter
Member
Предлагаю обсудить Apple iPad Pro теж оновилися до однокристальної системи M5
-
IronWithin
Member
Всем плевать)Royter: ↑ 16.10.2025 12:56 Предлагаю обсудить Apple iPad Pro теж оновилися до однокристальної системи M5
-
MaksymCR
Junior
Поки вони MAC OS не запилять на планшет - нічого не буде. Кажу як юзер прошки 20-го року. Не має сенсу оновлюватись. Це оверкілл. А якщо з М1 процом - то тим паче.
-
tornadox
Member
Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
-
1234waltz
Member
Для емейзінг експірієнсу.tornadox: ↑ 16.10.2025 16:21 Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
-
Robostyle
Member
Резик 4 выдает 200!!! фпс, хотя игра залочена в апскейле 720рtornadox: ↑ 16.10.2025 16:21 Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
-
Bender911
Member
Теж саме навішо на телефони робити кращі проци + малювати стілусом, обробляти фото/відео в дорозі та гратись в дорозі набагато зручніше ніж на телефоні. Цікаво що ви робите на інших ОС такого складного в дорозі? Звісно, що комп він не замінить, але доповнює гарно.tornadox: ↑ 16.10.2025 16:21 Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
-
dead_rat
Member
Ютюб, браузер і читання книжок. А ще малювати можна.tornadox: ↑ 16.10.2025 16:21 Поясніть хтось сценарії використання! На такій обрізаній ОС навіщо таке потужне залізо лише з одним Type-C.
Нащо прицьому м5 я не знаю.
-
Melofon
Member
Наконец-то 
-
Yalg
Member
12 гиг оперативы за килобакс.
Ну не знаю. Сосите сами свой эмейзинг.
Прямо сегодня видел как ыфон маленького размнра тупил две минуты при попыке оплаты на кассе.
Какой экспириэнс поучила вся очередь.
Ну не знаю. Сосите сами свой эмейзинг.
Прямо сегодня видел как ыфон маленького размнра тупил две минуты при попыке оплаты на кассе.
Какой экспириэнс поучила вся очередь.