Новини
Останні статті і огляди
be quiet! випускає лінійку «титанових» блоків живлення Dark Power 14
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить be quiet! випускає лінійку «титанових» блоків живлення Dark Power 14
Хороші блоки, і за ціною за титан адекватні, тут мабуть лише суперквітка конкурує.
В мене Dark Power 12, кілька років нема нарікань.
Хороші блоки, і за ціною за титан адекватні, тут мабуть лише суперквітка конкурує.
В мене Dark Power 12, кілька років нема нарікань.
-
BLR87
Junior
Ще чудові - be quiet! Pure Power 13 M.
На сайті написано, що це Gold, але 80 Plus та Cybenetics пройшли на Platinum рівень.
На сайті написано, що це Gold, але 80 Plus та Cybenetics пройшли на Platinum рівень.
-
leif
Member
Серйозний кандидат на апгрейд мого ветерана. 8років в строю, думаю до 10 краще не тягнути вже, тим паче що система в іграшках кушає під 750+ ват нині 
-
Afit
Member
Дуже добре... Дуже добре...
-
dret09
Member
Володію Straight Power 11 1000Вт вже 5 років і з тим, що відбувається у нас в електромережі останні 4, БЖ показує себе просто чудово. Для наступної збірки точно буду купувати тільки Біквайт
-
freemannew
Member
Напівпасивний режим завезли
На папері дуже все добре за цю ціну, подивимося
-
Megaclite
Member
І хто їх буде купувати з нестадартними конекторами які все портять
Там хотя би конектори стандартні і частина кабелів плоскі
- спойлер

Можеш оригінал взяти FSPdret09: ↑ 14.10.2025 17:22 Володію Straight Power 11 1000Вт вже 5 років і з тим, що відбувається у нас в електромережі останні 4, БЖ показує себе просто чудово. Для наступної збірки точно буду купувати тільки Біквайт
-
Earanak
Member
Шо я сидел на Чифтеках от который мочей воняло, что Seasonic Ultra Prime Gold, что Dark Power 13, никакой разницы не заметил кроме х3-х6 ценника
Но покупать хорошие БП не перестану, заплюют же, не по пацански же закладывать плент дома
Так что к 14-ому Dark Power-у присмотрюсь при апгрейде видяхи ))) То тут то там ныли на шумный пропеллер у 13-ого Dark Rock-а, у меня он что при покупке был тихим что вот спустя годы.
Единственное что мой 13-ый 'премиальный' БП собирали где то в помойке свинской
https://youtu.be/0Qysq4x1Tag - Это все уже на форуме перетералось, лень повторяться, все запечатано по заводу было.
В таком же (1в1) состоянии из разных магазов люди покупали их. Т.е это по заводу какая то такая помойная партия у них случилась.
Я вот брал его с Телемарта. Зато с тихим пропеллером попался ))
Единственное что мой 13-ый 'премиальный' БП собирали где то в помойке свинской
https://youtu.be/0Qysq4x1Tag - Это все уже на форуме перетералось, лень повторяться, все запечатано по заводу было.
В таком же (1в1) состоянии из разных магазов люди покупали их. Т.е это по заводу какая то такая помойная партия у них случилась.
Я вот брал его с Телемарта. Зато с тихим пропеллером попался ))
-
kairo
Member
В мене аналогічний, тільки 12 модель. Нарікань взагалі немає.dret09: ↑ 14.10.2025 17:22Straight Power 11 1000Вт
Відправлено через 44 секунди:
Ви про що? І що там за оригінал від FSP?Megaclite: ↑ 14.10.2025 17:30 І хто їх буде купувати з нестадартними конекторами які все портять
- спойлер
Можеш оригінал взяти FSPdret09: ↑ 14.10.2025 17:22 Володію Straight Power 11 1000Вт вже 5 років і з тим, що відбувається у нас в електромережі останні 4, БЖ показує себе просто чудово. Для наступної збірки точно буду купувати тільки Біквайт
Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
В мене за останні 15 років здохло 2 Чіфтека, десь по 3-4 роки робили. Третій шаркав вентилем, дістав настільки, що спеціально почав шукати БЖ, в якому не ставлять вентиль за 10 центів.Earanak: ↑ 14.10.2025 17:38Шо я сидел на Чифтеках от который мочей воняло, что Seasonic Ultra Prime Gold, что Dark Power 13, никакой разницы не заметил кроме х3-х6 ценника
-
denizen
Member
я не зрозумів, чим цей краще за минулу, та позаминулу моделі? Може хтось пояснить?
-
Барбарис
Member
Megaclite, суперквітку з квадратними 3*3 купляли і нічого не сталось.
-
Ijachok
Member
А це велика перевага? Бачу, цей режим можна не включати, але чи не краще крутити на умовних 600 оборотах замість напівпасивного режиму?freemannew: ↑ 14.10.2025 17:24 Напівпасивний режим завезли![]()
-
kairo
Member
Звісно краще щоб він працював на мінімалках, тим більше, що для пасивного режиму бажано розміщувати БЖ грилем до верху, щоб тепле повітря виходило самостійно і не застоювалось, а це не усюди можна реалізувати. Але є попит, є пропозиція.Ijachok: ↑ 14.10.2025 18:27А це велика перевага? Бачу, цей режим можна не включати, але чи не краще крутити на умовних 600 оборотах замість напівпасивного режиму?
-
erkins007
Member
У титана кпд 95%. Пасивка работает до 500ват.kairo: ↑ 14.10.2025 18:37Звісно краще щоб він працював на мінімалках, тим більше, що для пасивного режиму бажано розміщувати БЖ грилем до верху, щоб тепле повітря виходило самостійно і не застоювалось, а це не усюди можна реалізувати. Але є попит, є пропозиція.Ijachok: ↑ 14.10.2025 18:27А це велика перевага? Бачу, цей режим можна не включати, але чи не краще крутити на умовних 600 оборотах замість напівпасивного режиму?
Т.е. максимальное тепловыделение там без куллера будет 25 ват. Это не проблема для качественных блоков в принципе.
-
kairo
Member
Так 25 Вт, це не так вже й мало. NVME споживають 6-9 Вт під навантаженням і добряче прогрівають радіатор. Якщо людина хоче напівпасив, то звісно хай бере. Я свій БЖ взагалі не чую, бо там стоїть bq Silent Wings 3, а не якась ноунейм параша, як у багатьох недешевих БЖ.erkins007: ↑ 14.10.2025 18:52Т.е. максимальное тепловыделение там без куллера будет 25 ват.
-
Hotspur
Member
тому що не міряв нічого не рівень пульсацій ні стабільність напруги. Якби міряв то бачив би різницюEaranak: ↑ 14.10.2025 17:38Шо я сидел на Чифтеках от который мочей воняло, что Seasonic Ultra Prime Gold, что Dark Power 13, никакой разницы не заметил кроме х3-х6 ценника
Востаннє редагувалось 14.10.2025 19:47 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
Earanak
Member
Hotspur, та и нафиг оно надо мне... Уже сколько лет сижу с топ железом мейнстримным и бед не знал с обосратыми Чифтеками по 60-70$ 
Это вон разумисты местные пусть пипирку наяривают на все вот эти вот пульсации и конденсаторы с схемотехниками. А я человек простой, поверхностный ))
Мне заверните пожалуйста KCAS, дайте гарантии хотя бы месяца три, больше не нужно, оставшиеся деньги я потрачу на страховку от взрывов
Это вон разумисты местные пусть пипирку наяривают на все вот эти вот пульсации и конденсаторы с схемотехниками. А я человек простой, поверхностный ))
Мне заверните пожалуйста KCAS, дайте гарантии хотя бы месяца три, больше не нужно, оставшиеся деньги я потрачу на страховку от взрывов
-
freemannew
Member
Ijachok
Ні, це не перевага, просто раніше його не було і якась частина потенційних покупців просто не дивилися на нього через відсутність цього режиму.
У людей різні вимоги, якщо людина більшість часу проводить за комп'ютером просто працюючи, то навіщо щоб крутився вентилятор і натягував пил наприклад. Я не говорю вже про те, що не у всіх блоків живлення тихий вентилятор навіть на малих обертах.
Зазвичай, такі блоки при невисоких навантаженнях не гріються. І обдув там за тих температур не потрібен, хоча не можу не погодитися, мінімальний потік повітря напевно буде кращим у будь-якому випадку, але наскільки це важливо в довгостроковій перспективі, гарантія то 10 років...
Ні, це не перевага, просто раніше його не було і якась частина потенційних покупців просто не дивилися на нього через відсутність цього режиму.
У людей різні вимоги, якщо людина більшість часу проводить за комп'ютером просто працюючи, то навіщо щоб крутився вентилятор і натягував пил наприклад. Я не говорю вже про те, що не у всіх блоків живлення тихий вентилятор навіть на малих обертах.
Зазвичай, такі блоки при невисоких навантаженнях не гріються. І обдув там за тих температур не потрібен, хоча не можу не погодитися, мінімальний потік повітря напевно буде кращим у будь-якому випадку, але наскільки це важливо в довгостроковій перспективі, гарантія то 10 років...
-
max312
Junior
kairo
Підтверджую, чіфтекі живуть не більше 4 років. В мене місяць тому здох Proton 600w. в пк на вбудованій графіці. Минулого року в знайомого на пк з 3060ті також
Підтверджую, чіфтекі живуть не більше 4 років. В мене місяць тому здох Proton 600w. в пк на вбудованій графіці. Минулого року в знайомого на пк з 3060ті також
-
Nekros
Member
В мене Polaris gold 750w. Працює 5 років, безшумний, жодних нарікань.max312: ↑ 14.10.2025 20:14 kairo
До цього в старому компі був chiftec 10 років, тільки куллер почав тарахтіти.