Тобто десь 40 нативних?а в Dying Light The Beast у 1080p близько 130 fps.
Новини
Останні статті і огляди
Intel обіцяє підтримку XeSS 3 Multi Frame Generation у всіх іграх з XeSS 2
-
waryag
Member
Пропоную обговорити Intel обіцяє підтримку XeSS 3 Multi Frame Generation у всіх іграх з XeSS 2

-
Nekros
Member
З цим все зрозуміло. Краще скажіть скільки там декодерів, 8 чи 10, бабка не чує 
-
dfcz
Member
Тобто десь 40 нативних?а в Dying Light The Beast у 1080p близько 130 fps.
[/quote]
Ну так это ж встройка, по крайней мере исходя из того, что я в статье прочитал (>Intel продемонструвала можливості топового варіанту iGPU з генерацією у двох іграх). Если ХеSS MFG будет доступно на всех картах, то какая-нибудь 5090 выдаст 300-400 кадров (120-160 реальных).
-
mrigi
Member
да бляха, може вже можна 2к зробити мінімальною роздільною здатністю на якій тестують
-
Technetium
Junior
Та й так описано що то аналог DLSSdfcz: ↑ 11.10.2025 18:05 Если ХеSS MFG будет доступно на всех картах, то какая-нибудь 5090 выдаст 300-400 кадров (120-160 реальных).
Взагалі не розумію для чого воно в інших відеокартах коли кожна має свої технології і саме ця навряд чи суттєво краща за конкурентівКрім апаратних змін будуть і програмні інновації. Intel представила нову технологію масштабування на базі ШІ — XeSS 3. Разом із черговим поліпшенням якості масштабування технологія отримає нову версію генерації до трьох додаткових кадрів Multi Frame Generation, прямо як у NVIDIA в DLSS 4.
-
Nekros
Member
Я вже 10 разів перечитав і досі не розумію що ти написавTechnetium: ↑ 11.10.2025 22:51Взагалі не розумію для чого воно в інших відеокартах коли кожна має свої технології і саме ця навряд чи суттєво краща за конкурентівIntel представила нову технологію масштабування на базі ШІ — XeSS 3. Разом із черговим поліпшенням якості масштабування технологія отримає нову версію генерації до трьох додаткових кадрів Multi Frame Generation, прямо як у NVIDIA в DLSS 4.
-
man1242
Member
Граю у бф 6 з фг х2 та локом через апп до 250фпс
в межах врр наче норм, імпут лаг на рівні нативних 110фпс але плавне що 250 но всеодно здається трохи більше імпуту ніж у натива але на рівні плацебо. Зауважу що в мене карта у грі навантаженна на 40-60%
З особистого досвіду коли гп завантажено під зав'язку фг краще працює ніє у сценарії обмеження від цп, звісно за умови що є 60фпс у нативі. З останнього пробував дум с паст трейсінгом, х2 норм було від 70фпс, х3 підозра а ось вже х4 сумлінно вийшло.
-
taras_cs
Member
"Сумлінно означає виконувати щось чесно, старанно, ретельно і відповідально."man1242: ↑ 12.10.2025 06:30пробував дум с паст трейсінгом, х2 норм було від 70фпс, х3 підозра а ось вже х4 сумлінно вийшло.
-
waryag
Member
Ну в принципі логічно, враховуючи, що в минулому поколінні АМД малювала для своїх інтеграшок величезний відрив від інтел саме за рахунок ФГ.dfcz: ↑ 11.10.2025 18:05Ну так это ж встройка, по крайней мере исходя из того, что я в статье прочитал (>Intel продемонструвала можливості топового варіанту iGPU з генерацією у двох іграх). Если ХеSS MFG будет доступно на всех картах, то какая-нибудь 5090 выдаст 300-400 кадров (120-160 реальных).
Він написав, що у 5090 є нативний МФГ, тож навряд чи хтось буде займатися збоченнями з МФГ ХЕСС. Навіть для 4000 серії без МФГ ідея сумнівна і більше підходить для генерації красивих цифр у тестах, ніж реального використання...
Тож чекаємо на МФГ 30х
-
VovaII
Member
— 130 у Бесті??? У мене на 3080, на базі що в замку, 24. Які 130 на встройці??Intel продемонструвала можливості топового варіанту iGPU з генерацією у двох іграх: в Painkiller за максимальних налаштувань у 1080p продуктивність близько 250 fps, а в Dying Light The Beast у 1080p близько 130 fps.