Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
Круто, Міраж насправді був досить непоганою частиною, пройшов на одному диханні
Новини
Останні статті і огляди
Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
-
chipsy
Member
-
Donate
Member
Даже когда бесплатно можно было пройти всю игру дальше пролога не смог. Это игровое убожество...chipsy: ↑ 06.10.2025 14:17 Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
-
daesz
Member
DLC до гри після того як випустили вже наступну частину гри? Ще такого не бачив 
-
chipsy
Member
В цілому всі ассасіни вже надоїли, тут я згоден, але якщо брати по сюжету і тривалості, пропрацьованому світу, то норм вийшло, карта не велика, тому вона більше заповнена ніж інші з величезними світами.Donate: ↑ 06.10.2025 14:18Даже когда бесплатно можно было пройти всю игру дальше пролога не смог. Это игровое убожество...chipsy: ↑ 06.10.2025 14:17 Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
-
IronWithin
Member
Спробуйте якийсь рдр 2, цікаво що ви скажете про дійсно хороші ігри))chipsy: ↑ 06.10.2025 14:17 Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
-
Alligator
Member
Мені дуже сподобались асасіни з величезними світами, проте міраж здався портом з телефону на ПК, причому на релізі зловив декілька багів коли по стелсу йшов прямо, а головний герой починає паркур по стінам і навпаки в місцях де треба стрибати з даху на дах він тупо злізає у низ.chipsy: ↑ 06.10.2025 18:12В цілому всі ассасіни вже надоїли, тут я згоден, але якщо брати по сюжету і тривалості, пропрацьованому світу, то норм вийшло, карта не велика, тому вона більше заповнена ніж інші з величезними світами.
-
chipsy
Member
Ну, про порт с телефону ви звичайно перебільшили, бо графіка там на рівні, а баги правлять швидко, хоча і не приємно, згоден.Alligator: ↑ 06.10.2025 20:15Мені дуже сподобались асасіни з величезними світами, проте міраж здався портом з телефону на ПК, причому на релізі зловив декілька багів коли по стелсу йшов прямо, а головний герой починає паркур по стінам і навпаки в місцях де треба стрибати з даху на дах він тупо злізає у низ.chipsy: ↑ 06.10.2025 18:12В цілому всі ассасіни вже надоїли, тут я згоден, але якщо брати по сюжету і тривалості, пропрацьованому світу, то норм вийшло, карта не велика, тому вона більше заповнена ніж інші з величезними світами.
-
Alligator
Member
Я трейлер на айпад дивився перед запуском гри https://www.ubisoft.com/en-ca/game/assa ... e-and-ipadchipsy: ↑ 08.10.2025 16:58Ну, про порт с телефону ви звичайно перебільшили, бо графіка там на рівні, а баги правлять швидко, хоча і не приємно, згоден.Alligator: ↑ 06.10.2025 20:15
Мені дуже сподобались асасіни з величезними світами, проте міраж здався портом з телефону на ПК, причому на релізі зловив декілька багів коли по стелсу йшов прямо, а головний герой починає паркур по стінам і навпаки в місцях де треба стрибати з даху на дах він тупо злізає у низ.
Ось в момент покупки і проходу туторіалу перше враження було, що мені підсунули порт з iOS.