Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
chipsy
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Круто, Міраж насправді був досить непоганою частиною, пройшов на одному диханні
Donate
Member

Повідомлення

chipsy: 06.10.2025 14:17 Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Даже когда бесплатно можно было пройти всю игру дальше пролога не смог. Это игровое убожество...
daesz
Member

Повідомлення

DLC до гри після того як випустили вже наступну частину гри? Ще такого не бачив :gigi:
chipsy
Member

Повідомлення

Donate: 06.10.2025 14:18
chipsy: 06.10.2025 14:17 Предлагаю обсудить Ubisoft випустить доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Даже когда бесплатно можно было пройти всю игру дальше пролога не смог. Это игровое убожество...
В цілому всі ассасіни вже надоїли, тут я згоден, але якщо брати по сюжету і тривалості, пропрацьованому світу, то норм вийшло, карта не велика, тому вона більше заповнена ніж інші з величезними світами.
IronWithin
Member

Повідомлення

Спробуйте якийсь рдр 2, цікаво що ви скажете про дійсно хороші ігри))
Alligator
Member

Повідомлення

chipsy: 06.10.2025 18:12В цілому всі ассасіни вже надоїли, тут я згоден, але якщо брати по сюжету і тривалості, пропрацьованому світу, то норм вийшло, карта не велика, тому вона більше заповнена ніж інші з величезними світами.
Мені дуже сподобались асасіни з величезними світами, проте міраж здався портом з телефону на ПК, причому на релізі зловив декілька багів коли по стелсу йшов прямо, а головний герой починає паркур по стінам і навпаки в місцях де треба стрибати з даху на дах він тупо злізає у низ.
chipsy
Member

Повідомлення

Alligator: 06.10.2025 20:15
chipsy: 06.10.2025 18:12В цілому всі ассасіни вже надоїли, тут я згоден, але якщо брати по сюжету і тривалості, пропрацьованому світу, то норм вийшло, карта не велика, тому вона більше заповнена ніж інші з величезними світами.
Мені дуже сподобались асасіни з величезними світами, проте міраж здався портом з телефону на ПК, причому на релізі зловив декілька багів коли по стелсу йшов прямо, а головний герой починає паркур по стінам і навпаки в місцях де треба стрибати з даху на дах він тупо злізає у низ.
Ну, про порт с телефону ви звичайно перебільшили, бо графіка там на рівні, а баги правлять швидко, хоча і не приємно, згоден.
Alligator
Member

Повідомлення

chipsy: 08.10.2025 16:58
Alligator: 06.10.2025 20:15
Ну, про порт с телефону ви звичайно перебільшили, бо графіка там на рівні, а баги правлять швидко, хоча і не приємно, згоден.
Я трейлер на айпад дивився перед запуском гри https://www.ubisoft.com/en-ca/game/assa ... e-and-ipad
Ось в момент покупки і проходу туторіалу перше враження було, що мені підсунули порт з iOS.
Відповісти