Прогнозирую дальнешейее скурвливание прямиком в помоечку, после "успешного" Ghoul Within
Новини
Останні статті і огляди
Fallout 76 отримає велике оновлення Burning Springs і персонажа з телесеріалу
-
Shaolin_Style
Member
Предлагаю обсудить Fallout 76 отримає велике оновлення Burning Springs і персонажа з телесеріалу
Прогнозирую дальнешейее скурвливание прямиком в помоечку, после "успешного" Ghoul Within
-
Васильович
Member
Але ж насправді це просто MMOдля рольової гри Fallout 76
-
Lekrs
Member
Васильович
Це рольова ммо
Це рольова ммо
-
Conqistador
Member
Жду второй сезон сериала в декабре
-
mrigi
Member
Респавн квестів та евентів це не прикольно. Нагадує якусь дешеву грінділку.
Іноді побігати у знайомому сеттінгу можна, але фанатізму чи захвату не викликає взагалі.
Іноді побігати у знайомому сеттінгу можна, але фанатізму чи захвату не викликає взагалі.
-
Nehrk
Member
Этож сколько лет такое количество контента делать? Ремастер второй займет небось лет двадцать и желательно с багами
-
divinity
Member
В якому місці F76 - ММО? Тут немає ні ролей мультиплеєрних, ні данжів, є кооп місії на карті, які можна і не робити, бо лут рандомний. На сервері дай бог пам'яті 24 людини максимум, в паті може бути до 4 людей. Навіть коли грають в паті - то тільки для бусту експи, кожен по своїм справам в соло бігає. Ото ММО
F76 - гра для продажу місця для збирання хламу, тобто продажу преміуму бо на звичайному акаунті ви навіть не зможете 10-15 пушок і різні патрони і матеріали, не буде місця, все. Відчуття саме фаллауту тут немає в грі, це не виживач ніякий. Крім того, всіляки скіни руйнують і без того фігову атмосферу минулих частин. Але також як ублюдська ТЕСО, так і це недорозуміння роблять бо бабло перемогло.
-
Voozy
Member
Я надеюсь это не всё, ТОДД!!
Я держу кулаки за ремастер фоллача 3 к выходу 2 сезона.
-
mrigi
Member
GOTY Edition не потребує ремастеру від слова взагалі.Voozy: ↑ 02.10.2025 22:49Я держу кулаки за ремастер фоллача 3 к выходу 2 сезона
-
Voozy
Member
Remake*. Як Облівіон, короче.mrigi: ↑ 02.10.2025 23:24GOTY Edition не потребує ремастеру від слова взагалі.Voozy: ↑ 02.10.2025 22:49Я держу кулаки за ремастер фоллача 3 к выходу 2 сезона
-
Enjthesilence
Member
так під другий сезон потрібен ремейк Ню Вегаса, а не трійки. набагато логічніше будеVoozy: ↑ 02.10.2025 22:49 Я надеюсь это не всё, ТОДД!!
-
Voozy
Member
Слухи ходять саме про 3Enjthesilence: ↑ 03.10.2025 00:06так під другий сезон потрібен ремейк Ню Вегаса, а не трійки. набагато логічніше будеVoozy: ↑ 02.10.2025 22:49 Я надеюсь это не всё, ТОДД!!