Розробники Amnesia та SOMA показали перші кадри нової гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlexWest
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники Amnesia та SOMA показали перші кадри нової гри

Аби тільки це був їхній движок з крутою фізикою, а не UE5; по тизеру важко сказати. Все, що вони випускають – це або шедевр або як мінімум цікава гра. От тільки вони обіцяли відійти від горрору і піти в глибоку наукову фантистику, натхненну їхньою ж SOMA.
Nekros
Member

Повідомлення

AlexWest: 01.10.2025 14:37 От тільки вони обіцяли відійти від горрору і піти в глибоку наукову фантистику, натхненну їхньою ж SOMA.
Soma дуже сподобалась, гарний сюжет і подача історії. Але я не можу сказати що в неї мало хоррору, як на мене це сама страшна їх гра
AlexWest
Member

Повідомлення

Nekros: 01.10.2025 16:41
AlexWest: 01.10.2025 14:37 От тільки вони обіцяли відійти від горрору і піти в глибоку наукову фантистику, натхненну їхньою ж SOMA.
Soma дуже сподобалась, гарний сюжет і подача історії. Але я не можу сказати що в неї мало хоррору, як на мене це сама страшна їх гра
Вони мали на увазі, що хочуть продовжувати глибокі фантастичні теми такого штибу як в SOMA, і в той же час відійти від горрору, щоб не заважав історії. Мабуть, будуть чисто симулятори ходьби чи сюжетні головоломки тепер робити. А якщо новий видавець ще й грошенят підсипле, то можуть чимось здивувати в геймплеї.
SPIRIT424
Junior

Повідомлення

Nekros: 01.10.2025 16:41Soma дуже сподобалась, гарний сюжет і подача історії. Але я не можу сказати що в неї мало хоррору, як на мене це сама страшна їх гра
SOMA шедевр, но как по мне Amnesia: Rebirth пострашнее будет, именно как хоррор, хотя атмосфера в Соме великолепна.
AlexWest
Member

Повідомлення

SPIRIT424: 01.10.2025 20:23
Nekros: 01.10.2025 16:41Soma дуже сподобалась, гарний сюжет і подача історії. Але я не можу сказати що в неї мало хоррору, як на мене це сама страшна їх гра
SOMA шедевр, но как по мне Amnesia: Rebirth пострашнее будет, именно как хоррор, хотя атмосфера в Соме великолепна.
Amnesia: Rebirth все ж не викликає тих емоцій, як Ambesia: The Dark Descent і Penumbra у свій час. І ми постаріли, і широкий вибір лякалок з'явився.
Відповісти