Новини
Останні статті і огляди
З’явився перший користувач Steam, в якого понад 40 тисяч ігор
-
Lukash
Member
Пропоную обговорити З’явився перший користувач Steam, в якого понад 40 тисяч ігор
І це я скаржусь на "ще одну гру в бібліотеці, в яку я ніколи не пограю".
І це я скаржусь на "ще одну гру в бібліотеці, в яку я ніколи не пограю".
-
big_bang
Member
цікаві захоплення у цих добродіїв)
накопичення заради накопичення
добре що Гейб їм медальки видає, бо всі витрачені кошти могли бути витраченими в пусту
накопичення заради накопичення
добре що Гейб їм медальки видає, бо всі витрачені кошти могли бути витраченими в пусту
-
dfcz
Member
Ultimate потребJlять.
-
MaxZema
Member
- Вкладення
-
-
Dreamy
Member
Gamehammer 40K
-
D_ad
Member

-
Green4
Member
Нельзя называть коллекционеров потребителями. Они не используют предметы своей коллекции, они их.. коллекционируют, собирают. Ну и к тому же коллекционирование это бизнес и вложение, своеобразное, но всё же. Часто можно продать полную коллекцию гораздо дороже суммы стоимости всех её частей.dfcz: ↑ 24.09.2025 09:58 Ultimate потребJlять.
-
Phos4
Member
Green4
Тільки це ж не колекція годинників ролекс це колекція цифрових ключів які кожен бажаючий може купити в необмеженій кількості.
Тільки це ж не колекція годинників ролекс це колекція цифрових ключів які кожен бажаючий може купити в необмеженій кількості.
-
Artempo100
Member
Меценат,що тут скажеш
-
Shaolin_Style
Member
если б ключей или хотя бы гифтов, игры на аккаунте это банальная "лицензия на использование" которую невозможно отозвать или передать кому-то еще на другой аккаунт.Phos4: ↑ 24.09.2025 12:10 Green4
-
MqM
Member
За те немає проблем з вибором у що пограти.big_bang: ↑ 24.09.2025 09:48 цікаві захоплення у цих добродіїв)
накопичення заради накопичення![]()
добре що Гейб їм медальки видає, бо всі витрачені кошти могли бути витраченими в пусту![]()
Я думаю підтримка геймдеву, це не витрачені гроші в пусту
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Вже багато ігор зникли з усіх магазинів, це переважно ті, які зроблені по ліцензії від автосимів до ігор по фільмамPhos4: ↑ 24.09.2025 12:10 Green4
-
AlcoRider
Member
-
Mainkoon
Member
В мене всього 333 і я навіть намагався придбати те, що вже в бібліотеці. Та й багато не пройденого. Нема часу.
-
VovaII
Member
Цікаво скільки потрібно місця, щоб встановити всі 40к ігор?MqM: ↑ 24.09.2025 13:50За те немає проблем з вибором у що пограти.
-
Kullerok
Member
В смысле невозможно. А семейный доступShaolin_Style: ↑ 24.09.2025 12:42если б ключей или хотя бы гифтов, игры на аккаунте это банальная "лицензия на использование" которую невозможно отозвать или передать кому-то еще на другой аккаунт.Phos4: ↑ 24.09.2025 12:10 Green4
-
Gonarch
Junior
Згідно із
https://steamdb.info/stats/releases/
маємо 51 реліз щодня у 2024му!
Близько 52 релізів щодня, станом на 24 вересня 2025.
Це майже як колекціонувати сміття із міського звалища.
-
MqM
Member
Може петабайту вистачитьVovaII: ↑ 24.09.2025 15:24Цікаво скільки потрібно місця, щоб встановити всі 40к ігор?MqM: ↑ 24.09.2025 13:50За те немає проблем з вибором у що пограти.
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Я думаю ігри куди цінніші ніж клментарі на форумах, які теж по суті колекціонуються, бо щбергіаються на серверах:)Gonarch: ↑ 24.09.2025 16:23 Згідно із
І цінніше всякого ьрейнроту в тік тоці та інших платформах
-
VRoman
Member
А сколько компьютеров на его аккаунте? У него наверняка какая-нибудь сеть игровых кафе.
-
Alexaxa
Junior
Продам аккаунт 445 игр гта есть
-
maxud_b
Member
В мене в ЕГС 500 є. Якщо в нього $250 000 за 40к, то у мене на $2500. Непогано так нароздавав ЕГС. А в Стімі десь 3 десятки...