Пропоную обговорити ASRock представила першу Radeon RX 7700 альтернативного дизайну
У мене була 7800хт у такому корпусі. Якщо ви не для sff збірки її берете то раджу оминати. Хоча і якщо для sff то теж краще не беріть. Розрив на хотспоті може досягати 25-30 градусів. Моя в тісному корпусі прогріавалась по гпу1 до 65-70 а хотспот 93-98 при 264 ватах. Тільки зниження павер ліміту -20 допомагало тримати хот спот біля 80 градусів.
Єдиний варіант як її юзати це коли на неї спрямований додатковий обдув у корпусі.
Новини
Останні статті і огляди
ASRock представила першу Radeon RX 7700 альтернативного дизайну
-
diversion_play
Junior
-
yurius_r
Member
Слово "дизайн" тут не дуже доречне. А от "альтернативний" - це так, дуже влучно.
-
FastBullet
Member
Згоден )) Їм power limit потрібен шоб в тестах гарно виглядати (( а от ті мінус 20% і є нормальні умови для картиdiversion_play: ↑ 20.09.2025 11:42 Пропоную обговорити ASRock представила першу Radeon RX 7700 альтернативного дизайну
У мене була 7800хт у такому корпусі. Якщо ви не для sff збірки її берете то раджу оминати. Хоча і якщо для sff то теж краще не беріть. Розрив на хотспоті може досягати 25-30 градусів. Моя в тісному корпусі прогріавалась по гпу1 до 65-70 а хотспот 93-98 при 264 ватах. Тільки зниження павер ліміту -20 допомагало тримати хот спот біля 80 градусів.
Єдиний варіант як її юзати це коли на неї спрямований додатковий обдув у корпусі.
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
P.S. До речі про 5700ХТ сказати можу те саме)) Її ліміт теж десь 150-170 Вт, а не 210-225 як ставили вендори
-
Afit
Member
Було би кртуто аби були заводські присети, з легким перемиканням, в яких було би зазначено TDP й можливо частоти. До прикладу 200ват, 220 і 260. Я би легко погоджувався на найнижчий, чи середній, аби це серйозно зменшувало температури
-
Enjthesilence
Member
андервольт робиться за 20 секунд і ще 10хв на тест. а робити готові пресети - ніхто не стане, там лотерея сильна, тим паче на цій відбраківціAfit: ↑ 21.09.2025 01:08 Було би кртуто аби були заводські присети, з легким перемиканням, в яких було би зазначено TDP й можливо частоти. До прикладу 200ват, 220 і 260. Я би легко погоджувався на найнижчий, чи середній, аби це серйозно зменшувало температури
-
Alex646
Member
Це якщо пощастить. В мене після андервольту було норм, після тесту норм, деякі ігри норм, а деякі падали з помилкою драйвера.Enjthesilence: ↑ 21.09.2025 14:06 андервольт робиться за 20 секунд і ще 10хв на тест.
-
Georgin
Member
Alex646
Це просто неправильний андервольт і нічого більше. За годину все можна налаштувати і перевірити - було б бажання.
Це просто неправильний андервольт і нічого більше. За годину все можна налаштувати і перевірити - було б бажання.
-
Afit
Member
Лотерея будет, если напряжение с запасом не давать. Тоесть снижать производительность частотой, тем самым открыв возможность снизить допустимле напряжение. Ну как 2 биоса бывают. Только в случаях переключения биоса, часто жертвуют температурами, в угоду тишинеEnjthesilence: ↑ 21.09.2025 14:06андервольт робиться за 20 секунд і ще 10хв на тест. а робити готові пресети - ніхто не стане, там лотерея сильна, тим паче на цій відбраківціAfit: ↑ 21.09.2025 01:08 Було би кртуто аби були заводські присети, з легким перемиканням, в яких було би зазначено TDP й можливо частоти. До прикладу 200ват, 220 і 260. Я би легко погоджувався на найнижчий, чи середній, аби це серйозно зменшувало температури