Borderlands 4 вже могла розійтися тиражем понад два мільйони копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Borderlands 4 вже могла розійтися тиражем понад два мільйони копій

Чим краща оптимізація у гри, тим більше її купляють :)
MqM
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 17.09.2025 15:18 Пропоную обговорити Borderlands 4 вже могла розійтися тиражем понад два мільйони копій

Чим краща оптимізація у гри, тим більше її купляють :)
Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
Тільки от конкуренція зросла в сотні разів, є широкий вибір проектів, де буде краща оптимізація. А про цінову політику мовчу, коли за прайс однієї гри можна купити 3-4 ігри які теж вийшли недавно і навіть бути теж ААА.
Востаннє редагувалось 17.09.2025 15:32 користувачем MqM, всього редагувалось 3 разів.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Borderlands 4 уже можна зарахувати до лав найуспішніших і найприбутковіших запусків ігор AAA-класу в поточному році.

В поточному році взагалі щось не дуже з ААА. Ото перша за останні кілька місяців, на яку залип.
GSerjio
Junior

Повідомлення

Норм гра, звісно якщо не згадувати за оптимізацію. Награв вже 25 годин і поки що лише бажаня продовжувати.
Abobusik
Junior

Повідомлення

После отвратительной :puke: 3 части, я это куплю если там будет скидка больше 50 % .
Mozdev
Member

Повідомлення

От 2 млн гівножреців. :rotate:.
Я проходжу повз неякісні продукти.
Як приклад якщо вам у магазині продаватимуть напівзгнилі яблука, навіть якщо вони смачні купите?
Vpupkin
Member

Повідомлення

А я схоже переріс такі ігри, перепройшов базову першу частину і навіть на длц і другу вже 0 ентузіазму, про 3-4 навіть і не думаю.
Старість :(
Wahoo
Member

Повідомлення

Vpupkin
Вот вместо первой можно было вторую пройти. Особенно если компашкой.
Но после третьей ставить такой ценник и так лажать с четвертой...
Я её куплю, наверное, но по скидке от 80% когда будет complete edition.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Wahoo: 17.09.2025 17:23Особенно если компашкой.
Компашка це розкіш, я сам у цьому світі, що, що, а в борду мені точно немає з ким пограти, та й взагалі немає з ким грати...
Геральт
Active Member

Повідомлення

Mozdev: 17.09.2025 17:02 напівзгнилі яблука
:insane:

Гра, як шутер, - норм. Зброї з різними фішками стільки, що голова обертом. Можна карту подосліджувати з загадками, є якись сюжет. В прокачці нічого особливого. Трактор ніякий, чимось нагадує спідер в Outlaws. Загальна складність досить низька, боси і ті майже всі з 1го разу проходяться. Ну, але зато можна безболісно експерементувати зі зброєю.
Одним словом, по знижці можна брати.
daesz
Member

Повідомлення

Нагадаю, хеллдайверс 2 продалась в перший вікенд тиражем 1М копій, а за наступні пів року продалось всього 0.5М копій. До того ж ці цифри в обидвох випадках включають рефанди.
Mikes
Member

Повідомлення

Если народ согласен жрать го**о причмокивая - будут готовить еще больше онной субстанции. На оптимизацию походу положат полностью.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

навіть якщо не брати до уваги оптимізацію, а це скіпати неможливо, як і підтримувати цих даунів грошима, але цей геймлпейний луп був цікавим ну в році 2012 в коопі з друзями. в 2025 воно застаріле геймлейно, але он пан герванту зайшло, в соло бігає, поціновувачі знайдуться. пічфорт байтить даунським маркетингом, це працює
Lekrs
Member

Повідомлення

Enjthesilence
А є щось інноваційно цікаве у25 геймплейно? :-/
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Lekrs: 17.09.2025 18:50 Enjthesilence
А є щось інноваційно цікаве у25 геймплейно? :-/
в жанрі кооп ігор: abiotic factor, gtfo, саме геймлейно спліт фікшн, там деяки рівні геймлейно я перший раз у житті побачив подібне, ремнант фром зе ешес 2, не все з 25го року, але кожна з них цікавіша в коопі за борду.
Geinz21
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 17.09.2025 18:38 навіть якщо не брати до уваги оптимізацію, а це скіпати неможливо, як і підтримувати цих даунів грошима, але цей геймлпейний луп був цікавим ну в році 2012 в коопі з друзями. в 2025 воно застаріле геймлейно, але он пан герванту зайшло, в соло бігає, поціновувачі знайдуться. пічфорт байтить даунським маркетингом, це працює
З приводу Пічфорта дуже здивований, що його язик працює в позитивному для нього напрямку. Содерлунд ляпнувши про БФ5 "не подобається - не купуйте" мало того що заруїнив продажі, так ще й з насидженого місця попросили :lol:
Telcontar
Member

Повідомлення

daesz: 17.09.2025 18:23 Нагадаю, хеллдайверс 2 продалась в перший вікенд тиражем 1М копій, а за наступні пів року продалось всього 0.5М копій. До того ж ці цифри в обидвох випадках включають рефанди.
Helldivers 2 продалась тиражем більше 18 млн копій, у вас якісь хибні дані. Там був шалений успіх.
daesz
Member

Повідомлення

Telcontar: 17.09.2025 19:12
daesz: 17.09.2025 18:23 Нагадаю, хеллдайверс 2 продалась в перший вікенд тиражем 1М копій, а за наступні пів року продалось всього 0.5М копій. До того ж ці цифри в обидвох випадках включають рефанди.
Helldivers 2 продалась тиражем більше 18 млн копій, у вас якісь хибні дані. Там був шалений успіх.
От тут я помилився із тайтлом, бо мав на увазі MHW, також трохи помилився із цифрами - 10М за перший місяць, менше 0.5М відтоді.
Conqistador
Member

Повідомлення

Все предыдущие части борды понравились, в будущем когда отполируют и допилят контент попробую эту
erkins007
Member

Повідомлення

MqM: 17.09.2025 15:27Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
А щас у народа нытье о том что на 1060 игра плохо работает.
Відповісти