Новини
Останні статті і огляди
FanlessTech пропонує компактний корпус із пасивним охолодженням, який розсіє до 250 Вт тепла
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити FanlessTech пропонує компактний корпус із пасивним охолодженням, який розсіє до 250 Вт тепла
а, потім і на "метал" можна здати
а, потім і на "метал" можна здати
-
alexeygalas
Member
І каву можна тепленькою підтримувати, поки працюєш в Prime95
-
Олег Мандріаник
Member
Один карлсон на 240мм с оборотами 500 будет абсолютно беззвучным (там дроссели могут громче быть) и позволит рассеивать раза в 3 больше тепла
-
doc-oc
Member
Классный чемодан 
-
7mindfields
Member
Виглядає набагато краще за всі ті однакові акваріуми від відомих брендів, але і ціна не набагато відрізняється від thorzone або iqunix
-
mr-enic
Member
але як воно зроблене? адже у різних материнок сокет трішки на різних місцях 
-
FastBullet
Member
Корпус цікавий, але практичний аспект поки що залишається за кулісами
-
alexeygalas
Member
Або чітко під звичайні консюмерські плати сумісність (без усіляких серверних та промислових), або там шасі для плати рухоме по одній осі (що навряд). Скоріше за все обмежена сумісність лише для плат із типовою компоновкою.mr-enic: ↑ 15.09.2025 17:11але як воно зроблене? адже у різних материнок сокет трішки на різних місцях
-
Shineloot
Member
Красивое, хочу купить
-
Evergod
Member
Трубки не обов'язково наглухо припаювати, можна зробити рухому конструкцію де трубки затискаються між прижимними пластинами через термопасту.mr-enic: ↑ 15.09.2025 17:11 але як воно зроблене? адже у різних материнок сокет трішки на різних місцях![]()
-
Igoretc
Member
Якби воно було б трішечки універсальніше, тобто + БЖ людське, материнки, і всякі там ссд... тобто можна і більших розмірів, то
я б любив таке
я б любив таке
-
daesz
Member
Свідки "Китай нічого не інновує, а тільки краде ідеї" все ще з нами в кімнаті?
Мб є якесь оффсет кріплення.mr-enic: ↑ 15.09.2025 17:11 але як воно зроблене? адже у різних материнок сокет трішки на різних місцях![]()
Навіть в консюмерських платах він не на одинаковій відстані знаходитьсяalexeygalas: ↑ 15.09.2025 17:18Або чітко під звичайні консюмерські плати сумісність
- спойлер

-
talex
Member
уже было 20 лет назад Zalman TNN500AIgoretc: ↑ 15.09.2025 22:20 Якби воно було б трішечки універсальніше, тобто + БЖ людське, материнки, і всякі там ссд... тобто можна і більших розмірів, то
я б любив таке
-
daesz
Member
https://streacom.com/products/?_product ... se-fanlessIgoretc: ↑ 15.09.2025 22:20Якби воно було б трішечки універсальніше, тобто + БЖ людське, материнки, і всякі там ссд
-
Феофан Мухин
Member
Завжди цікаво було, навіщо таке потрібно. Поперше, щоб воно робило,треба щоб з боків та зверху нічого не класти, от же півстола зайняти. Подруге - пил. Буде вкриватись пилом як масний радіатор і цей пил прртрібно буде єжеденно витягати з усіх закутків.
Я к вже писали вище, добре сконструйований корпус з великим тихохідним пропеллером під столом - наше усе.
Я к вже писали вище, добре сконструйований корпус з великим тихохідним пропеллером під столом - наше усе.
-
Shuginubi
Member
Хотеть
-
qqqqq
Junior
ідеальне ліжко для кота