Стартують закриті тести режиму Battle Royale в Battlefield 6 — озвучено перші деталі

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
stoned
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Стартують закриті тести режиму Battle Royale в Battlefield 6 — озвучено перші деталі
На Фаєршторм з Міраком не запросили а сюди інвайт таки прийшов. :shuffle:
Мапа з китайських зливів схожа на блекаут з БО4, глянути буде цікаво.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Якщо це гра командного геймплею друзів, які здатні постійно збиратись в один і той же час - успіху з продажами. :laugh:
Якщо це гра командного геймплею ПАБГ-рандомів - просто успіху. :gigi:
bes
Member

Повідомлення

ну что бы не нырнуть в этот чан под названием Battle Royale сложно удержаться. Особенно Battlefield у которого все эти рояли были провальными. Блин чего им так сложно понять что это не для ихней ЦА?
Vlaad13
Member

Повідомлення

с каких это пор чтоб играть в батлрояль нужна команда из четырех людей?
MqM
Member

Повідомлення

MSiAventador: 11.09.2025 14:01 Якщо це гра командного геймплею друзів, які здатні постійно збиратись в один і той же час - успіху з продажами. :laugh:
Якщо це гра командного геймплею ПАБГ-рандомів - просто успіху. :gigi:
У мене не виникало проблем в Пабзі знаходити адекватних рандомів, які згодом стали вже звичними знайомими по грі, і ми спокійно кожного вечора граємо. Швидше виникають ситуації, коли мене не хочуть відпускати з гри :weep:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Vlaad13: 11.09.2025 14:09 с каких это пор чтоб играть в батлрояль нужна команда из четырех людей?
Думаю це повчзано зі специфікою Батли це грають команди, а не одинаки. А ще треба якось про класи не забути, а то який це Батлфілд?
KimRomik
Member

Повідомлення

На карту висаджуватимуться до 100 гравців, які розбиті на 25 загонів по чотири бійці.
Я один такий прочитав, що там буде 4 груп по 25 бійців?
Загалом жанр баттл рояль цікавіший як правило не по військовій тематиці, бо реалізм + звуження кільця трохи не сумісні речі :rolleyes:

Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
Vlaad13: 11.09.2025 14:09 с каких это пор чтоб играть в батлрояль нужна команда из четырех людей?
Тому що кожен гравець повинен показати свій скілл в будуванні командної взаємодії. Т.е. вміти виживати в КБ це звісно добре, але буде ще краще якщо в тебе кілька скіллів. Я розумію що існує режим соло, але воно часто нудне.
Reinmar
Member

Повідомлення

4 может и впервые,а на 3 уже было в АРЕХ
Grava
Member

Повідомлення

Reinmar: 11.09.2025 17:044 может и впервые
pubg коли там вийшов? це перше що згадав :laugh:
Reinmar
Member

Повідомлення

Grava
Я так розумію малось на увазі "тільки командою 4", без соло. Так звістно четвірки багато де є
_Andrik_
Member

Повідомлення

bes: 11.09.2025 14:06 ну что бы не нырнуть в этот чан под названием Battle Royale сложно удержаться. Особенно Battlefield у которого все эти рояли были провальными. Блин чего им так сложно понять что это не для ихней ЦА?
Всі, це аж єдина спроба в п'ятірці ? Моцно.
А якщо підтвердяться чутки і насправді буде дармовим, тоі нарікати майже нема на що
bes
Member

Повідомлення

_Andrik_: 11.09.2025 18:32
bes: 11.09.2025 14:06 ну что бы не нырнуть в этот чан под названием Battle Royale сложно удержаться. Особенно Battlefield у которого все эти рояли были провальными. Блин чего им так сложно понять что это не для ихней ЦА?
А якщо підтвердяться чутки і насправді буде дармовим, тоі нарікати майже нема на що
в 2042 был режим Hazard Zone что умер сразу же после релиза
_Andrik_
Member

Повідомлення

bes: 11.09.2025 18:37
_Andrik_: 11.09.2025 18:32

То небуло виживастиком , скоріш тарков подібне лайно
А взагалі то , сам 2042 для мене помер після релізу :laugh: . Годин 50 від сили там набігав і ...... повернувся в BF3 :rolleyes:

Відправлено через 49 хвилин 33 секунди:
_Andrik_: 11.09.2025 18:58
bes: 11.09.2025 18:37

То небуло виживастиком , скоріш тарков подібне лайно
А взагалі то , сам 2042 для мене помер після релізу :laugh: . Годин 50 від сили там набігав і ...... повернувся в BF3 :rolleyes:
До речі в БФ3 навіть один український сервер досі є живий і навіть вечорами часто заповнений Карканд ;)
Kullerok
Member

Повідомлення

Ну понятно. Людям без друзей опять страдать от быдлодаунов. Надеюсь додумаются потом соло режим прикрутить. Ну или хотя бы дуо.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Kullerok: 11.09.2025 19:48 Ну понятно. Людям без друзей опять страдать от быдлодаунов. Надеюсь додумаются потом соло режим прикрутить. Ну или хотя бы дуо.
Не бачу проблеми , після респу з командою рандомів, хто забороняє в соло йти на 4 сторони .
А взагалі-то треба дочекатися виходу гри і буде нарешті зрозуміло що до чого
marvin1111
Member

Повідомлення

вангую что в платном мультиплеере будет больше онлайн, чем в бесплатном батлрояле :gigi:
Відповісти