Пропоную обговорити Вийшов таємничий екшен Hell is Us — гарні оцінки гравців, але низький онлайн
Трейлер заінтригував. Візуал дійсно цікавий.
Новини
Останні статті і огляди
Вийшов таємничий екшен Hell is Us — гарні оцінки гравців, але низький онлайн
-
Lekrs
Member
-
destructX
Member
Грав у демку, трошки душна в моментах головоломок, але в цілому норм, атмосферна та гарна.
-
MessiaH
Member
destructX
Не знаю поправили ли там что-то после демки, но эта дись выжавала у меня на 5090 в 4к в районе 35-40 фпс, хотя чего ещё ждать от всратейшего анрила 5
Не знаю поправили ли там что-то после демки, но эта дись выжавала у меня на 5090 в 4к в районе 35-40 фпс, хотя чего ещё ждать от всратейшего анрила 5
-
BoKl
Member
Набігав 5 годин, сюжет інтригуючий, дуже атмосферна гра. Багато загадок в грі, як сюжетних, так і для схованок з лутом, треба досліджувати всі закутки. Граю з TSR 75% на середніх налаштуваннях, йде 45-55 кадрів у селищі, поза селищем 60+, на диво картинка відчувається дуже плавною, не мильна (3440х1440 - 6600ХТ).
П.С. FSR що в демці, що в повній грі якось всрато реалізований, я такого ще ніде не бачив, щоб 3д моделі дерев та кущів не прогружалися нормально (якась форма загальна, все як із пластеліну) + мило.
П.П.С. Хто грав, де отримувати винагороду за побічні квести "Добрі справи"?
П.С. FSR що в демці, що в повній грі якось всрато реалізований, я такого ще ніде не бачив, щоб 3д моделі дерев та кущів не прогружалися нормально (якась форма загальна, все як із пластеліну) + мило.
П.П.С. Хто грав, де отримувати винагороду за побічні квести "Добрі справи"?
-
DDt
Member
может у 6600ХТ памяти не хватает?BoKl: ↑ 05.09.2025 10:04 П.С. FSR що в демці, що в повній грі якось всрато реалізований, я такого ще ніде не бачив, щоб 3д моделі дерев та кущів не прогружалися нормально (якась форма загальна, все як із пластеліну) + мило.
-
destructX
Member
не пам'ятаю шоб були якісь візуальні проблеми, теж 6600хтDDt: ↑ 05.09.2025 11:01может у 6600ХТ памяти не хватает?BoKl: ↑ 05.09.2025 10:04 П.С. FSR що в демці, що в повній грі якось всрато реалізований, я такого ще ніде не бачив, щоб 3д моделі дерев та кущів не прогружалися нормально (якась форма загальна, все як із пластеліну) + мило.
-
big_bang
Member
це щось в стилі "тихий пагорб" ?
-
DDt
Member
не, я не говорю что в данном случае именно нехватка памяти у 6600хт виновата, возможно и кривая реализация FSR, просто очень похоже как в других играх текстуры нормально не прогружались при нехватке памяти
-
BoKl
Member
Зараз поклацав усі режими і FSR почав нормально показувати об'єкти, може то тільки на стартовій локації було, зараз я у селищі застряг, бо у демці були проблеми як і у повній грі. По пам'яті: TSR 75%, XeSS - якість, FSR - якість - всі вкладаються в 7,2 Гб відеопам'яті. По картинці мені більш подобається TSR. Ну то таке, головне, що навіть на слабому ПК з такою роздільною здатністю можна пограти з непоганою і плавною картинкою.DDt: ↑ 05.09.2025 13:08не, я не говорю что в данном случае именно нехватка памяти у 6600хт виновата, возможно и кривая реализация FSR, просто очень похоже как в других играх текстуры нормально не прогружались при нехватке памяти