Battlefield 6 отримає режим Battle Royale після релізу, розпочались перші закриті тести

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Battlefield 6 отримає режим Battle Royale після релізу, розпочались перші закриті тести
Blackout, це ти?
Та ще й з Каналами. B-)
Volodya811
Member

О! Батл Рояль я чекаю. Чиста гра БФ мені не дуже цікава. В БФ3, БФ4 я награв понад 2 тис год кожну гру. Це не рахуючи Хардлайн і БФ1. А от в БФ5 я "присів" на батл рояль "Вогневий шторм" і це вже зовсім інший рівень емоцій від гри. Якщо гарно освоїти батл рояль, то звичайна гра в БФ стає не дуже цікавою. Не той рівень адреналіну.
Telcontar
Member

Volodya811: 02.09.2025 10:04 О! Батл Рояль я чекаю. Чиста гра БФ мені не дуже цікава. В БФ3, БФ4 я награв понад 2 тис год кожну гру. Це не рахуючи Хардлайн і БФ1. А от в БФ5 я "присів" на батл рояль "Вогневий шторм" і це вже зовсім інший рівень емоцій від гри. Якщо гарно освоїти батл рояль, то звичайна гра в БФ стає не дуже цікавою. Не той рівень адреналіну.
Може тоді спробуєте Extraction shooter? Там рівень адреналіну і напруги значно вищий за королівську битву. А BF краще робити те, чого від неї очікують. Хто хоче пограти в королівську битву - може піти в PUBG/Fortnite/Apex Legends/Warzone.
Keyser Soze
Member

Они что-то поняли... :gigi: :lol: :lol: :lol: :up:
Что онлайн тем "чудом", что они слепили, не удержать, да, ещё и платным... И решили сразу достать "бесплатного" Джина из бутылки. :gigi: :lol: :up:
Ну, а дальше, как в Варзоне, Пабге и т.д.
Firestarter
Junior

Гравці хочу командний шутер, а ефективні менеджери - батл рояль. До сих пір корона фортнайту не дає спокою.
Volodya811
Member

Telcontar: 02.09.2025 10:38
Volodya811: 02.09.2025 10:04 О! Батл Рояль я чекаю. Чиста гра БФ мені не дуже цікава. В БФ3, БФ4 я награв понад 2 тис год кожну гру. Це не рахуючи Хардлайн і БФ1. А от в БФ5 я "присів" на батл рояль "Вогневий шторм" і це вже зовсім інший рівень емоцій від гри. Якщо гарно освоїти батл рояль, то звичайна гра в БФ стає не дуже цікавою. Не той рівень адреналіну.
Може тоді спробуєте Extraction shooter? Там рівень адреналіну і напруги значно вищий за королівську битву. А BF краще робити те, чого від неї очікують. Хто хоче пограти в королівську битву - може піти в PUBG/Fortnite/Apex Legends/Warzone.
PUBG/Fortnite/Apex Legends/Warzone - це дитячий садок порівняно з БФ5 "Вогневий шторм". Тому, що в БФ5 "Вогневий шторм" гра командна (сквадом) із застосуванням транспортних вертольотів, танків, артилерії та ракет ФАУ. І грамотна гра сквадом, як в атаці, так і в обороні з важкою технікою дає море різних тактик та емоцій. Рівень складності і порогу входження настільки високий, що я не знаю жодного відомого блогера, який міг би показати скіли в батл-роялі БФ5: починаючи від ниття на танки і до повного нерозуміння того, що стрілецька зброя у "Вогневому штормі" має дещо інші характеристики, ніж у простій грі БФ5. Блогери просто не могли стрімити цю гру тому, що постійно зливали разом з друзями. Хоча, звичайну гру БФ5 вони грають дуже добре. Батл-рояль БФ5- це зовсім інша гра, з іншими механіками та тактиками.

Відправлено через 8 хвилин 48 секунд:
Firestarter: 02.09.2025 10:56 Гравці хочу командний шутер, а ефективні менеджери - батл рояль. До сих пір корона фортнайту не дає спокою.
Тому, що батл-рояль - це інший рівень адреналіну від гри. Звичайні ігри серії БФ уже приїдаються точно так само, як з часом приїлися ігри типу Дума, Квейка та Анріала. І якісний продуманий батл-рояль буде вершиною. Успіхїв ЕА!
tornadox
Member

Volodya811: 02.09.2025 11:23PUBG/Fortnite/Apex Legends/Warzone - це дитячий садок порівняно з БФ5 "Вогневий шторм". Тому, що в БФ5 "Вогневий шторм" гра командна (сквадом) із застосуванням транспортних вертольотів, танків, артилерії та ракет ФАУ. І грамотна гра сквадом, як в атаці, так і в обороні з важкою технікою дає море різних тактик та емоцій. Рівень складності і порогу входження настільки високий, що я не знаю жодного відомого блогера, який міг би показати скіли в батл-роялі БФ5: починаючи від ниття на танки і до повного нерозуміння того, що стрілецька зброя у "Вогневому штормі" має дещо інші характеристики, ніж у простій грі БФ5. Блогери просто не могли стрімити цю гру тому, що постійно зливали разом з друзями. Хоча, звичайну гру БФ5 вони грають дуже добре. Батл-рояль БФ5- це зовсім інша гра, з іншими механіками та тактиками.
Тому вона і вийшла "невдалою", бо "сучасний" батл рояль це аркада де більшість часу грають з рандомами.

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Firestarter: 02.09.2025 10:56Гравці хочу командний шутер, а ефективні менеджери - батл рояль. До сих пір корона фортнайту не дає спокою.
для батл рояля потрібен батл пас і скінчики щоб якось стрімери і кіберкотлети могли відрізнятися від рандомів. А ось тут і буде головна монетизація.
Gold_Star
Member

Запізнилися років на 10 :-/
Volodya811
Member

tornadox: 02.09.2025 11:35 Тому вона і вийшла "невдалою", бо "сучасний" батл рояль це аркада де більшість часу грають з рандомами.

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Firestarter: 02.09.2025 10:56Гравці хочу командний шутер, а ефективні менеджери - батл рояль. До сих пір корона фортнайту не дає спокою.
для батл рояля потрібен батл пас і скінчики щоб якось стрімери і кіберкотлети могли відрізнятися від рандомів. А ось тут і буде головна монетизація.
Ви забули про важливе. В ігри серії БФ грають люди 30-40, а то й 50+ років. І з часом, у гравців Фортнайтів з'явиться бажання грати не тільки в дитячу аркадну гру, а щось серйозніше. Тим більше, що нації країн Заходу старіють. І батл-рояль це може дати. Плюс спілкування з дорослими людьми про життя, коли 20 хвилин лутаєшся на карті і готуєшся до атаки на ворогів або оборони.

Відправлено через 44 секунди:
Якщо ЕА перетворить батл-рояль на треш з монетизацією та скінами - це буде біда :(
sagifire
Member

Локація доків на карті дуже похожа на карту з четвертої батли.
stoned
Member

sagifire
Чому ж схожа, це вона і є.

Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
tornadox: 02.09.2025 11:35А ось тут і буде головна монетизація.
Судячи по тому як прогрівають, що навіть почали їсти 2042 заради шкурок для шістки - ЕА вдалось й на другому-третьому сезоні попруть рожеві штурмовки і оте все. :laugh:
Лишилось тільки прикрутити комюніті маркет в стімі.
спойлер
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось stoned 02.09.2025 12:50, всего редактировалось 1 раз.
waryag
Member

Volodya811: 02.09.2025 11:32PUBG/Fortnite/Apex Legends/Warzone - це дитячий садок порівняно з БФ5 "Вогневий шторм". Тому, що в БФ5 "Вогневий шторм" гра командна (сквадом) із застосуванням транспортних вертольотів, танків, артилерії та ракет ФАУ. І грамотна гра сквадом, як в атаці, так і в обороні з важкою технікою дає море різних тактик та емоцій. Рівень складності і порогу входження настільки високий, що я не знаю жодного відомого блогера, який міг би показати скіли в батл-роялі БФ5: починаючи від ниття на танки і до повного нерозуміння того, що стрілецька зброя у "Вогневому штормі" має дещо інші характеристики, ніж у простій грі БФ5. Блогери просто не могли стрімити цю гру тому, що постійно зливали разом з друзями. Хоча, звичайну гру БФ5 вони грають дуже добре. Батл-рояль БФ5- це зовсім інша гра, з іншими механіками та тактиками.
Тут повинна була бути копіпаста з танків чи вартандеру :lol:
Volodya811
Member

waryag: 02.09.2025 12:49 Тут повинна була бути копіпаста з танків чи вартандеру :lol:
Це різні ігри. Танки в БФ5 Вогневий шторм рулять. Однак, можна вигравати і без танків взагалі. Головне знайти/віджати у ворогів засоби запуску ФАУ і артилерії та мати їх ближче до кінця гри. А далі, контроль висот і ситуації )) ;)
tornadox
Member

Volodya811: 02.09.2025 13:02Це різні ігри. Танки в БФ5 Вогневий шторм рулять. Однак, можна вигравати і без танків взагалі. Головне знайти/віджати у ворогів засоби запуску ФАУ і артилерії та мати їх ближче до кінця гри. А далі, контроль висот і ситуації )) ;)
коли останній раз грав вогневий шторм, там ледве набирався онлайн на гру, гравці часто мали різний пінг і можна було сидячи в будівлі зловити кулю.

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
stoned: 02.09.2025 12:38Судячи по тому як прогрівають, що навіть почали їсти 2042 заради шкурок для шістки - ЕА вдалось й на другому-третьому сезоні попруть рожеві штурмовки і оте все. :laugh:
Лишилось тільки прикрутити комюніті маркет в стімі.
жаль що зараз не маю доступу до ПК, так в 2042 були рожеві штурмовки якщо не зраджує памʼять.
MqM
Member

Батлрояль в кожен дім:) Люблять по граблчх ходити, могли щось би і нове вигадати
Правда найкращий басений батлрояль це останній шашличок чи шматок торту :D :D :D
Ответить