Новини
Останні статті і огляди
ASRock випустила системну плату X870 LiveMixer WiFi з великим набором USB-портів
-
Vasa95
Junior
Пропоную обговорити ASRock випустила системну плату X870 LiveMixer WiFi з великим набором USB-портів
Цікаво навіщо так багато USB ?)))
-
avuremybe
Member
В магазин на касуVasa95: ↑ 25.08.2025 12:40Цікаво навіщо так багато USB ?)
-
Liam
Member
Мабуть стрімерам. Освітлення підключати, пульти, зовнішні звукові карти та карти захвата (чи захоплення), можливо камери, геймпади та звісно клавіатура з мишею...
-
kairo
Member
16 портів. В мене 12 і майже усі зайняті.Vasa95: ↑ 25.08.2025 12:40Цікаво навіщо так багато USB ?)))
-
DuckRider
Member
Круто, а процы жечь перестанет?
-
Chugaister
Member
В мене на Z690 Aero - портів мені не вистачаєVasa95: ↑ 25.08.2025 12:40 Пропоную обговорити ASRock випустила системну плату X870 LiveMixer WiFi з великим набором USB-портів
-
Timedemo
Member
так. вони теж по юзб будуть підключені.DuckRider: ↑ 25.08.2025 13:23 Круто, а процы жечь перестанет?
-
nazar-pc
Ентузіаст
Вправив би хтось маркетологам AsRock мізки щоб називали порти та слоти нормально.
Бо всі ці "Lightning Gaming" та "Ultra USB Power" нічого не кажуть мені про реальні характеристики.
Це 2.0 чи 5 Gbps чи може 10 Gbps, чи всі 20 Gbps?
На задній панелі також не підписують всі порти нормальними іконками.
На двох видно USB 2.0 значок, два USB4, ще біля одного 5 Gbps і ще один значок 5 Gbps посередині між купою портів. А що з рештою, вгадувати та експериментувати?
Відправлено через 20 хвилин 26 секунд:
З M.2 слотами у них та сама біда, кругом "Ultra M.2", "Hyper M.2", "Blazing M.2".
Та напишіть PCIe Gen 4 x4 і всім буде зрозуміло що ви маєте на увазі.
Бо всі ці "Lightning Gaming" та "Ultra USB Power" нічого не кажуть мені про реальні характеристики.
Це 2.0 чи 5 Gbps чи може 10 Gbps, чи всі 20 Gbps?
На задній панелі також не підписують всі порти нормальними іконками.
На двох видно USB 2.0 значок, два USB4, ще біля одного 5 Gbps і ще один значок 5 Gbps посередині між купою портів. А що з рештою, вгадувати та експериментувати?
Відправлено через 20 хвилин 26 секунд:
З M.2 слотами у них та сама біда, кругом "Ultra M.2", "Hyper M.2", "Blazing M.2".
Та напишіть PCIe Gen 4 x4 і всім буде зрозуміло що ви маєте на увазі.
-
Vasa95
Junior
Боюсь запитати чим можна зайняти 12 портів ?)))kairo: ↑ 25.08.2025 13:1716 портів. В мене 12 і майже усі зайняті.Vasa95: ↑ 25.08.2025 12:40Цікаво навіщо так багато USB ?)))
-
kairo
Member
Миша + клава - 2 порти.Vasa95: ↑ 25.08.2025 16:38Боюсь запитати чим можна зайняти 12 портів ?)))
Донгл Геймпада - 1 порт.
Донгл безпровідної клави - 1 порт.
Принтер - 1 порт.
Хаб монітора - 1 порт.
Кабелі Тайп-С та Мікро-Юсб для підключення гаджетів - 2 порти.
Зарядка для Гарміна - 1 порт.
Безпровідна зарядка для телефону - 1 порт.
Разом - 10 портів.
-
AFU_power
Member
Тут навіть дурний здогадається, що:
Це скоріше порти напряму в чіпсет, менша затримка для кіберкотлет без хабів.nazar-pc: ↑ 25.08.2025 15:16Lightning Gaming
Більше видає живлення чим передбачено стандартом, витримає освітлення, селфі лампи, світлодіодні стрічкиnazar-pc: ↑ 25.08.2025 15:16Ultra USB Power
-
VladimirV
Member
Навряд це має відношення до портів і т.д.
Сегментація з якоїсь презентації плат, але я вже не можу знайти яких.
- спойлер

-
Valera1976
Junior
Не зовсім так... тобто зовсім не так )VladimirV: ↑ 25.08.2025 20:35 Навряд це має відношення до портів і т.д.
- спойлер

-
VladimirV
Member
Valera1976
Так називати саме порти - справді дичина
На кого воно розраховано?
Так називати саме порти - справді дичина
-
avuremybe
Member
Може ти маркетолох і тобі ці фентезі-назви про щось кажуть, але від твоєї розшифровки все одно не стало зрозуміло який стандарт і параметри у цих портів.AFU_power: ↑ 25.08.2025 19:30 Тут навіть дурний здогадається, що:Це скоріше порти напряму в чіпсет, менша затримка для кіберкотлет без хабів.nazar-pc: ↑ 25.08.2025 15:16Lightning GamingБільше видає живлення чим передбачено стандартом, витримає освітлення, селфі лампи, світлодіодні стрічкиnazar-pc: ↑ 25.08.2025 15:16Ultra USB Power
-
AFU_power
Member
Спеки і сервіс мануали для кого вигадані?avuremybe: ↑ 26.08.2025 11:38Може ти маркетолох і тобі ці фентезі-назви про щось кажуть, але від твоєї розшифровки все одно не стало зрозуміло який стандарт і параметри у цих портів.AFU_power: ↑ 25.08.2025 19:30 Тут навіть дурний здогадається, що:
Це скоріше порти напряму в чіпсет, менша затримка для кіберкотлет без хабів.
Більше видає живлення чим передбачено стандартом, витримає освітлення, селфі лампи, світлодіодні стрічки
-
edd
Member
не зупиняйся, під'єднай ще 2 флешки і можна буде казати, що 12 портів - це дно, ні на що не вистачаєkairo: ↑ 25.08.2025 17:52 Миша + клава - 2 порти.
Донгл Геймпада - 1 порт.
Принтер - 1 порт.
Хаб монітора - 1 порт.
Разом - 10 портів.
-
kairo
Member
Флешки я під'єдную до хабу на моніторі, бо так зручніше. І де саме я писав, що 12 портів, це дно? Мені стільки вистачає.edd: ↑ 27.08.2025 13:41не зупиняйся, під'єднай ще 2 флешки і можна буде казати, що 12 портів - це дно, ні на що не вистачає
-
avuremybe
Member
У нього там і так 2 клави в списку, куди ще))edd: ↑ 27.08.2025 13:41не зупиняйся, під'єднай ще 2 флешки і можна буде казати, що 12 портів - це дно, ні на що не вистачаєkairo: ↑ 25.08.2025 17:52 Миша + клава - 2 порти.
Донгл Геймпада - 1 порт.
Принтер - 1 порт.
Хаб монітора - 1 порт.
Разом - 10 портів.
-
sensey
Member
Максимально тупа затіяAFU_power: ↑ 25.08.2025 19:30
Більше видає живлення чим передбачено стандартом, витримає освітлення, селфі лампи, світлодіодні стрічки