Aoostar запропонує системні плати з мобільними чипами AMD Ryzen 9 9955HX та 9955HX3D

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nekros
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Aoostar запропонує системні плати з мобільними чипами AMD Ryzen 9 9955HX та 9955HX3D

Ціна топ. Мені не треба, але захотілося придбати.
Цікаво що там з біосом та що з частотами ОЗУ бо я так розумію XMP там не буде :rolleyes:
waryag
Member

Повідомлення

Nekros: 24.08.2025 13:49Ціна топ. Мені не треба, але захотілося придбати.
Цікаво що там з біосом та що з частотами ОЗУ бо я так розумію XMP там не буде :rolleyes:
ХМР повинно бути. Але приколи з біосом можливі (а швидше неминучі)
Afit
Member

Повідомлення

А ідея з випарною камерою дуже і дуже вдала
Fen1xz
Member

Повідомлення

Вроде бы прикольно, но китай-бабай мамки не отличаются великой надежностью и стабильностью, а если что-то пойдет не так попробуй потом найди замену для проца или мамки. Так что набор больше подойдет как баловство для экспериментов чем для постоянного домашнего использования.
saren
Member

Повідомлення

было бы на 25% дешевле, можно было бы для экспериментов брать не глядя. ошшень интересно на долгой дистанции такое решение.
s1nedus
Member

Повідомлення

Fen1xz: 24.08.2025 17:09 Вроде бы прикольно, но китай-бабай мамки не отличаются великой надежностью и стабильностью, а если что-то пойдет не так попробуй потом найди замену для проца или мамки. Так что набор больше подойдет как баловство для экспериментов чем для постоянного домашнего использования.
Под NAS вполне норм решение
yurius_r
Member

Повідомлення

А нафіга воно впало за такі гроші? Апгрейду немає. Якість заліза під питанням, якість біос під питанням. Якби коштувало воно 200 за nonx3d та 250 за x3d, то можна було б пограти в цю лотерею.
neonglaу
Member

Повідомлення

Це навіть не хуанан. :lol:
А взагалі брати такого непоширеного в наших краях виробника - це гра в лотерею. Скоріш за все без виграшу. Не буде кому претензії пре'явити в разі чого
bes
Member

Повідомлення

блин что бы взять 9950X3D и материнку понятную это + 300 баксов чем потом устраивать пляски с бубном с этим железом.
stoned
Member

Повідомлення

Виглядає цікаво. :up:
Біос там звичайний ноутбучний Aptio.
спойлер
А от від нейромаркетингу на сайті виробника відвал жопи стався. :lol:
Зображення
Зображення
phobosse
Member

Повідомлення

stoned
Я теж хочу щоб мої колонки так ідеально підходили до тумби, а то пил ото постійно збирають собаки )
stoned
Member

Повідомлення

phobosse
На днях, доречі, згадував забуті японські тумбочкові технології початку десятих. ;)
спойлер
З вмонтованим 2.1 й віртуалізацією
Зображення
erkins007
Member

Повідомлення

s1nedus: 24.08.2025 18:04Под NAS вполне норм решение
Вообще ни разу. У современных матерей 4 сата порта в основном. Да и какой смысл собирать под на ПК, если есть специализированные решения куда компактнее и дешевле.
erazel
Member

Повідомлення

Цікава річ, але у Аостара є внутрішні конкуренти? Оця модель виграє як ігровий пк хіба що? бо як НАС чи воркстейшн невеликий у них давно є мініПК за 400 доларів з швидкодією Райзен 5800Х. Але то вже готовий ПК з памятю, бж, корпусом і займаючий 10*10см.
https://aoostar.com/ru/products/aoostar ... KEHxxM6S5A

Я розумію що то продукти різного сегменту і цільової аудиторії, але все ж. Товариш взяв собі і я трішки офігів від тестів, по CPU-z бенчах цифри як у мого десктопного 5800Х на максимальних частотах. Ще й АІ-ядра якісь є ніби. Тобто потреби в швидкодії для НАС і простого сервера закриває запросто. Єдине обмеження що для накопичувачів лише 3 NVME-інтерфейси. Але якщо не ставити ціль зібрати рейд5 на 10 накопичувачів то того цілком досить.
s1nedus
Member

Повідомлення

erkins007: 25.08.2025 09:03
Вообще ни разу. У современных матерей 4 сата порта в основном. Да и какой смысл собирать под на ПК, если есть специализированные решения куда компактнее и дешевле.
Там используют переходники с pciex16 или м2 для доп cата разъёмов
Это все под корпусы типа jonsbo n3-5, можете погуглить
erkins007
Member

Повідомлення

s1nedus: 25.08.2025 21:19Там используют переходники с pciex16 или м2 для доп cата разъёмов
Этот колхоз бессмысленный при наличии нормальных решений изначально заточенных под нас
daesz
Member

Повідомлення

erazel: 25.08.2025 10:10Цікава річ, але у Аостара є внутрішні конкуренти?
Minisforum мб
alexeygalas
Member

Повідомлення

На який стільки потоків? НАвіть для ZFS буде оверкіл. Краще б там був Aspeed BMC чіп та ECC

Відправлено через 6 хвилин 32 секунди:
stoned: 24.08.2025 19:25А от від нейромаркетингу на сайті виробника відвал жопи стався.
Це шедевр. Перше фото особливо. Там прекрасно все. Плата в NAS корпусі, де місця лишилось хіба що на 37мм кулер. А його дружок радіє, що гра хоча б запустилась, хоча не факт що робитиме, бо ще навіть до меню не дійшло. А про акустику, яка буде грати в коліна і роздовбувати шифанер вібраціями - окремі аплодисменти
Відповісти