Найс відяху підключили
Новини
Останні статті і огляди
be quiet! анонсувала корпус Light Base 500 з підтримкою плат із роз'ємами на звороті
-
Vlaad13
Member
Пропоную обговорити be quiet! анонсувала корпус Light Base 500 з підтримкою плат із роз'ємами на звороті
Найс відяху підключили
Найс відяху підключили
-
Enjthesilence
Member
+ ох і одоробало у білому корпусі ще й так пустилиVlaad13: ↑ 22.08.2025 17:37 Пропоную обговорити be quiet! анонсувала корпус Light Base 500 з підтримкою плат із роз'ємами на звороті
Найс відяху підключили![]()
-
Дядя Діма
Member
Здається, be quiet почало заности не в ту гавань 
-
leif
Member
Ані відяшки, яка живиться від роз'єму на маман, ані білих гарних кабелів/подовжувачів – не знайшлось
зробили як могли, сподіваюсь це не оф. Фото від bqt
-
Megaclite
Member
Так це ж Be Quietо'вський блок живленняEnjthesilence: ↑ 22.08.2025 17:52+ ох і одоробало у білому корпусі ще й так пустилиVlaad13: ↑ 22.08.2025 17:37 Base 500 з підтримкою плат із роз'ємами на звороті[/url][/b]
Найс відяху підключили![]()
В них самі позорні кабелі ніби як з 2010р
І плюс роз'єми нестандартні. Собі кабелі навіть не вийде замінити або переробити на одинарні
Такий мотлох в нормальні компи стидно ставити
- спойлер

Востаннє редагувалось 22.08.2025 18:09 користувачем Megaclite, всього редагувалось 2 разів.
-
leif
Member
Megaclite
В найдорожчій серії БЖ та що з тииатовим сертифікатом, ніби норм кабелі, якщо правильно пам'ятаю по оглядах
В найдорожчій серії БЖ та що з тииатовим сертифікатом, ніби норм кабелі, якщо правильно пам'ятаю по оглядах
-
firestarter256
Member
Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!
-
Enjthesilence
Member
той в кого не під столом? це досить велика річ, вона впливає на загальний інтер'єр кімнати.firestarter256: ↑ 22.08.2025 18:38 Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!
-
Lekrs
Member
Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...firestarter256: ↑ 22.08.2025 18:38 Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!
-
Alligator
Member
А мені викрутка від be quiet! сподобалась, причому дізнався про неї після року користування кулером з обзору де сказали, що у транспортній упаковці збоку викрутка - знайшов стару коробку і дійсно там викрутка булаLekrs: ↑ 22.08.2025 19:46Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...
-
Lekrs
Member
Викрутка дійсно добротна, тільки ради неї й взяв охлад на проц!Alligator: ↑ 22.08.2025 19:48А мені викрутка від be quiet! сподобалась, причому дізнався про неї після року користування кулером з обзору де сказали, що у транспортній упаковці збоку викрутка - знайшов стару коробку і дійсно там викрутка булаLekrs: ↑ 22.08.2025 19:46Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...![]()
-
Enjthesilence
Member
нічого не світить і абсолютно безшумно, виявляється і так можливоLekrs: ↑ 22.08.2025 19:46Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...firestarter256: ↑ 22.08.2025 18:38 Блин кто еще следит за эстетикой корпуса? Я собрал до кучи и под стол спрятал, перед кем мне выпендриваться? Усб на монике пока хватает! Или тут адепты всю воду засунуть в корпус, так смысл воды изначально был выносной радиатор!![]()
-
MSiAventador
Member
Після фантастичної 600-ки це якесь маркетингове розширення лінійки. 
-
waryag
Member
Повернули бічні вентилі градусів на 20 для кращого продуву. Ще 70 і буде нормальний корпус! 
-
StTechnik
Member
Все правильно ты помнишь. У меня такие. Правда все спрятаны в задней стенкеleif: ↑ 22.08.2025 18:04 Megaclite
-
Timedemo
Member
рестайлінг Асус Туф від Бікваєт
-
Олег Мандріаник
Member
Не в тему. Почему-то вспомнилось что к швейной машинке идёт в комплекте отвёртка. К бензо/электропиле ключ/отвёртка, к холодильнику тоже ключ идёт в комплекте, к стиралке тоже ключ ложат. А вот к теликам не помню ключей и отвёрток в комплектеAlligator: ↑ 22.08.2025 19:48А мені викрутка від be quiet! сподобалась, причому дізнався про неї після року користування кулером з обзору де сказали, що у транспортній упаковці збоку викрутка - знайшов стару коробку і дійсно там викрутка булаLekrs: ↑ 22.08.2025 19:46Є люди які фапають на те як воно виглядає, ставлять біля моні, включають герлянду, і насолоджуються шумом кулерів...![]()
-
Alligator
Member
Олег Мандріаник, а знаете почему? Потому что телек ставите на тумбочку к которой идет шестигранник!
P.S. у мониторов филипс болтик для крепления подножки имеет отгибающуюся часть которая служит встроенной отверткой.
P.S. у мониторов филипс болтик для крепления подножки имеет отгибающуюся часть которая служит встроенной отверткой.