зарийте стюардесу!RDNA 3‑го покоління
Новини
Останні статті і огляди
У Geekbench помічено платформу Valve Fremont c 6‑ядерним процесором AMD та графікою Radeon RX 7600
-
waryag
Member
Пропоную обговорити У Geekbench помічено платформу Valve Fremont c 6‑ядерним процесором AMD та графікою Radeon RX 7600
-
Scoffer
Member
Як на стаціонар відверто слабувато.
-
MrTrueMan
Junior
Якщо графічний прискорювач буде дійсно рівня RX 7600, тоді одразу можна ховати консоль. Хіба що, ціна їй буде 200$ максимум.
Камон, ну яка ще RX 7600? В той час, коли майбутні консолі бокс та пс ціляться на рівень RTX 5070. Ну це ж габела, Габен.
Камон, ну яка ще RX 7600? В той час, коли майбутні консолі бокс та пс ціляться на рівень RTX 5070. Ну це ж габела, Габен.
-
Demedik
Member
Если это таки консоль - то слабовато. Особенно с учетом, что уже планируются консоли нового поколения. Если это про ВР(были слухи о новой standalone версии шлема) - то это уже отличная новость.
-
tornadox
Member
а яка альтернатива на сьогоднішній день в такій ціновій категорії для ПК ігор для entry level?MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 13:10Хіба що, ціна їй буде 200$ максимум.
-
waryag
Member
На консолях немає стім. І що з карт ти зараз купиш за 200 баксів? Огризок огризка 3056?MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 13:10Якщо графічний прискорювач буде дійсно рівня RX 7600, тоді одразу можна ховати консоль. Хіба що, ціна їй буде 200$ максимум.
-
Skiff93
Member
7600 ще те гуано... Та й уся лінійка 7000 має погану енергоефективність і сумнівний приріст продуктивності в порівнянні з попередником . Видно на складах у Лізи цього непотребу тони валяються.
-
ДядяСаша
Member
Шось кешу 3 левелу маловато, може то є "вбудовка" рівня 7600? 
-
tornadox
Member
Якщо проти по першоджерелу то там вже підтвердили що це 8540U + RX 7600MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 13:10Якщо графічний прискорювач буде дійсно рівня RX 7600, тоді одразу можна ховати консоль.
Тобто мова може йти навіть про VR окуляри.
Крім того якщо згадати девелоперські збірки стімдеки, то там були набагато слабші варіанти в порівнянні з тим що запустили в виробництво.
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Були слухи що наступний іксбокс буде мати вбудовану підтримку стіма.waryag: ↑ 20.08.2025 13:30На консолях немає стім.
-
MrTrueMan
Junior
Ти де взагалі побачив, що пристрій буде коштувати 200$?! Я сказав, що консоль матиме успіх тільки при умові, що ціна їй будет 200$ максимумwaryag: ↑ 20.08.2025 13:30На консолях немає стім. І що з карт ти зараз купиш за 200 баксів? Огризок огризка 3056?MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 13:10Якщо графічний прискорювач буде дійсно рівня RX 7600, тоді одразу можна ховати консоль. Хіба що, ціна їй буде 200$ максимум.
Боже! А взагалі, я трохи в шоці, що люди готові їсти таке лайно як 7600, бо «там буде стім»
-
1234waltz
Member
Не варто недооцінювати фанатів Габена. Втім, якщо там ціна буде доступна, то чому б й ні. Для проектів епохи ПС4/ПС4про та індюшатини піде. Але в ціну 200 баксів я не вірю., Габен в мінус ніколи продавати не буде, це не Соні і не МС.MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 14:03 А взагалі, я трохи в шоці, що люди готові їсти таке лайно як 7600, бо «там буде стім»![]()
-
tornadox
Member
Я задав логічне питання, а яка альтернатива для ентрі-левел геймінгу, мені самому цікаво.MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 14:03 Ти де взагалі побачив, що пристрій буде коштувати 200$?! Я сказав, що консоль матиме успіх тільки при умові, що ціна їй будет 200$ максимум
Якщо відкрити статистику стіма то можна глянути що карти 60-ої серії складають львину долю користувачів платформи. Тобто якщо в цій системі був 3060 чи 4060, це було би не лайно?)MrTrueMan: ↑ 20.08.2025 14:03 Боже! А взагалі, я трохи в шоці, що люди готові їсти таке лайно як 7600, бо «там буде стім»
Просто вальв не може включити в стімос пропрієтарні драйвери нвідія, тому їхній вибір радеони. Якщо доля користувачів з бюджетними картами на стімі складає 50% то не логічно що це і буде самий масовий продукт?
Питання ціни, якщо вона буде адекватна і рівня хоча би Xbox Series S то це вже буде виграш, адже в ціну не буде закладена вартість Windows що складає близько 120 USD, а добавити сторонні магазини, наприклад той же Епік з безкоштовними роздачами не складає великої проблеми в стім ос. Крім того люди які вибирають Стім чи х86 як правило мають великі бібліотеки ігор, в самого около 2к.
Відправлено через 9 хвилин 24 секунди:
в чому полягає фанатизм Габена? бажання купляти ігри за низькими цінами, фемілі шеринг, стрімінг з коробки та відсутність обмежень щодо заліза чи ОС це типу погано?)1234waltz: ↑ 20.08.2025 14:18Не варто недооцінювати фанатів Габена.
-
1234waltz
Member
Не самого Габена. Я ж написав "Не варто недооцінювати фанатів Габена". А те як ярі шизи хейтили Епік, та створювали на бордах, форумах та реддітах треди, як вони назло Свині купують ігри з безкоштовної роздачі, тільки би не в "ворожому сторі".tornadox: ↑ 20.08.2025 14:30 в чому полягає фанатизм Габена? бажання купляти ігри за низькими цінами, фемілі шеринг, стрімінг з коробки та відсутність обмежень щодо заліза чи ОС це типу погано?)
-
MrTrueMan
Junior
Спочатку подивимось яка буде реальна ціна цього дива. А потім вже поговоримо про «вхідний рівень».tornadox: ↑ 20.08.2025 14:30
Я задав логічне питання, а яка альтернатива для ентрі-левел геймінгу, мені самому цікаво.
Але все одно, 7600 вже на ладан дихає в нових проєктах. Хотілося б, хоча б, рівень 9060хт
-
tornadox
Member
1234waltz
Зрозумів, ну це справді шиза. Хоча якщо різниця в ціні гри буде 10-15% то я швидше оберу стім. Епік хоч і добавив декілька фіч за останні роки, він і далі залишається дуже спартанським маючи не самий кращий UX, а ще відсутність підтримки інших ос, фемілі шеринг, стрімінг і т.д.
До речі, ця модель здається не надійшла в продаж, хоча це просто мініпк з майже стандартних компонентів, і якщо подивитися добре, то там досить цікаві рішення є у вигляді індикації панелі, та вбудований контролер безпровідних геймпадів з підтримкою включення системи (як на консолях)
Зрозумів, ну це справді шиза. Хоча якщо різниця в ціні гри буде 10-15% то я швидше оберу стім. Епік хоч і добавив декілька фіч за останні роки, він і далі залишається дуже спартанським маючи не самий кращий UX, а ще відсутність підтримки інших ос, фемілі шеринг, стрімінг і т.д.
До речі, ця модель здається не надійшла в продаж, хоча це просто мініпк з майже стандартних компонентів, і якщо подивитися добре, то там досить цікаві рішення є у вигляді індикації панелі, та вбудований контролер безпровідних геймпадів з підтримкою включення системи (як на консолях)
-
Firestarter
Junior
Ну, якщо, по ціні буде на рівні Series S, то чому б і ні, зважаючи на Стім під капотом.
-
rjavyi_pastor
Member
виглядає норм, питання ціни
-
OldGoodGames
Member
чого вони вважають що і на цей раз злетить?На жаль, комп’ютери Steam Machine не здобули великої популярності, і зрештою проєкт було згорнуто
моя думка вульва обережно тестує грунт як конкурент для плєйстєшн5, хукоробки
-
tornadox
Member
перша і головна причина, що тоді не було протона, а стім ос була ще доволі сирою, відповідно бібліотека ігор була досить обмеженою.OldGoodGames: ↑ 21.08.2025 14:09чого вони вважають що і на цей раз злетить?
ціна - простіше було зібрати ПК за ті гроші і встановити вінду (без ліцензії)
відсутність чіткого бренду - фокус в машин був на бренда, а не на стімі, там було дуже різне залізо, одні гірші, одні кращі, виробники старалися продавати як прем сегмент (Alienware)
на той момент домінтною ОС була віндовс 7, віндовс 10 лише вийшла, 8 не була конкурентом взагалі. Відповідно користувачі ще не найїли майкрософтівського лайна, як от зараз з він 11, телеметрією, і всякими Windows Recall
було би дуже непогано якщо би вони випустили конкурентий мід сегмент по ціні сучасних консолей. 7600 може бути лише тестовою моделлю яку хтось випадково злив в мережу, але подивимлся.OldGoodGames: ↑ 21.08.2025 14:09моя думка вульва обережно тестує грунт як конкурент для плєйстєшн5, хукоробки
-
OldGoodGames
Member
зараз теж саме, що заважає зібрати пк і встановити вєнду без ліцензії?tornadox: ↑ 21.08.2025 14:49 [
ціна - простіше було зібрати ПК за ті гроші і встановити вінду (без ліцензії)
але! усе вирішить ціна якщо локальна ціна буде не вище 300$ то мавпи проголосують $ і можливо парові машини нарешті запрацюють