Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано стратегію Warhammer 40,000: Dawn of War IV
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Анонсовано стратегію Warhammer 40,000: Dawn of War IV
Пейсмаріни і Ворони тепер окремі фракції? То Як? Цікаво що з Механікусами, вони мають свої типи військ і всяке таке?
Пейсмаріни і Ворони тепер окремі фракції? То Як? Цікаво що з Механікусами, вони мають свої типи військ і всяке таке?
-
Shaolin_Style
Member
То что отдали авторам Iron Harvest - ожидаемо.
-
deviconte
Member
4 фракции на старте, в новости ошибка, писал видимо человек для которого все одно и мало понятно.erazel: ↑ 20.08.2025 10:56 Пропоную обговорити Анонсовано стратегію Warhammer 40,000: Dawn of War IV
"Take charge of four unique Warhammer 40,000 factions: the Space Marines, Orks, Necrons, and the Adeptus Mechanicus in their Dawn of War debut".
Востаннє редагувалось 20.08.2025 12:04 користувачем Android, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Виправили, дякую
Причина: Виправили, дякую
-
Ijachok
Member
Пропустив Iron Harvest, як воно? Можна сподіватись, що у них вийде краще, ніж DoW3?Shaolin_Style: ↑ 20.08.2025 11:01 То что отдали авторам Iron Harvest - ожидаемо.
Останнім часом з Вахи найбільше чекав продовження Mechanicus. От би у цих теж вийшло
- спойлер
-
proos
Member
Интересно, сделают лучше чем релики сделали третью часть?
Айрон харвест не вызвала особого интереса, поиграл немного и закинул.
-
Lekrs
Member
Нова стратежка по васі, як не очіковано
-
Ararat
Member
Щось ти занизько планку поставив.Ijachok: ↑ 20.08.2025 11:09Пропустив Iron Harvest, як воно? Можна сподіватись, що у них вийде краще, ніж DoW3?Shaolin_Style: ↑ 20.08.2025 11:01 То что отдали авторам Iron Harvest - ожидаемо.
- спойлер
-
Shaolin_Style
Member
Учитывая что это был первый крупный проект студии это очень годный варгейм в необычном дизельпанк сеттинге.Ijachok: ↑ 20.08.2025 11:09
Пропустив Iron Harvest, як воно? Можна сподіватись, що у них вийде краще, ніж DoW3?
Революцию 1917 года интересно обыграли: https://store.steampowered.com/app/1341 ... evolution/
-
Ijachok
Member
Цікаво, там навіть щось на зразок глобальної картиShaolin_Style: ↑ 20.08.2025 12:10Учитывая что это был первый крупный проект студии это очень годный варгейм в необычном дизельпанк сеттинге.Ijachok: ↑ 20.08.2025 11:09
Пропустив Iron Harvest, як воно? Можна сподіватись, що у них вийде краще, ніж DoW3?
Революцию 1917 года интересно обыграли: https://store.steampowered.com/app/1341 ... evolution/
-
tablestikus
Member
Iron Harvest була досить цікава та оригінальна.
-
OldGoodGames
Member
для початку норм, але якщо гра злетить то треба усі 9ть фракцій,У новій грі буде доступно чотири фракції
хоча я сумніваюсь в успіху дов4 частини, так само як було з дов3,
хоча дов3 робили Реліки, насправді від колишніх Релікв залишалась тільки назва,
хоча тут може і буде успіх дивлячись як будуть старатися і скільки витратять грошів,
і ще цікаво що дов4 будуть робити розробники iron harvest,
головне щоб по кількості рас була дов4 був як дов1
Відправлено через 2 хвилини :
так, але чомусь про неї забули і ніде не згадують зараз,tablestikus: ↑ 20.08.2025 16:14 Iron Harvest була досить цікава та оригінальна.
але ідея гарна і реалізовано було непогано
Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
у тому і справа що дов3 робили вже не ті легендарні Реліки що робили дов1, там від огригінальної команди на момент розробки дов3 нікого не залишилосяproos: ↑ 20.08.2025 11:20 Интересно, сделают лучше чем релики сделали третью часть?
-
tablestikus
Member
Угу, я оце купив ремастер дов1 і поставив дов3 - і блін, граю ремастер першої частини і воно пре і цікаво, а от дов3 знову не можу перепройти, наче і гарно все, але щось не теOldGoodGames: ↑ 20.08.2025 17:16 у тому і справа що дов3 робили вже не ті легендарні Реліки що робили дов1, там від огригінальної команди на момент розробки дов3 нікого не залишилося
-
Kassatka
Member
Могла б бути найочікуваніша гра 2026 року, ще й дуже великий плюс, що приблизний ліміт 20 загонів одночасно в битві як у Rome: Total War.
Головне, щоб це вийшло щось якнайбільше схоже на DoW1 (гібридна RTS) і якнайменше схоже на DoW2 (чиста RTT).
Але оцей скріншот з трейлеру все псує: З бази, яка складається всього з 4 будівель, наштамповано 16 загонів юнітів.
Цей скріншот найімовірніше для мене найбільше розчарування цього року в виробництві ігор. З будівництвом усього 4 будівель на базі цікавої економічної складової та розбудови очікувати навряд варто, тому не зможе вона стати хоча б десь поряд з DoW 1, а так хотілося б хоч одну схожу гру.
Головне, щоб це вийшло щось якнайбільше схоже на DoW1 (гібридна RTS) і якнайменше схоже на DoW2 (чиста RTT).
Але оцей скріншот з трейлеру все псує: З бази, яка складається всього з 4 будівель, наштамповано 16 загонів юнітів.
Цей скріншот найімовірніше для мене найбільше розчарування цього року в виробництві ігор. З будівництвом усього 4 будівель на базі цікавої економічної складової та розбудови очікувати навряд варто, тому не зможе вона стати хоча б десь поряд з DoW 1, а так хотілося б хоч одну схожу гру.
- Чим мене захопила Dow1:
-
-9 абсолютно різних рас.
-керуєш не окремими воїнами, а загонами, і втрата окремих воїнів не означає втрату загону, бомбезна річ для тих, хто любить макро і ненавидить швидкий мікро.
- можна поповнювати загони прямо в бою(!) (у DoW3 це на жаль втрачено), а це вже супер мега бомбезна річ DoW 1 для тих, хто не любить швидкий мікро.
- унікальна механіка отримання ресурсів через захоплення стратегічних точок і одночасно другий вид ресурсів на базі.
- захист стратегічних точок вежами, їх поступове укріплення, що водночас збільшує добування ресурсів
- виняткова раса некронів, з іншою механікою ресурсів.
- дуже цікава кампанія Soulstorm з багатьма механіками, розмаїття карт на глобалці і водночас якщо пройшов пару кампаній, то вже напам'ять знаєш для більшості карт де знаходиться ворог і які місця на карті в якому порядку найефективніше захоплювати.
DoW 1 Soulstorm виявилася найбільш дружньою RTS для такого казуального гравця як я, навіть прекрасно грається з туманом гри і без активних пауз з віддачею наказів під час них.
Але на жаль більше нічого подібного я навіть близько не бачив.
А DoW 2 я навіть жодного разу не пробував запускати поки, бо RTT без розбудови бази то поки не на мій смак.
-
OldGoodGames
Member
Я спочатку теж так вважав. Але треба трохи звикнути, і зрозуміти механіки, у ДОВ2 також є свій дуже непоганий тактичний ігролад, карти збалансовані, особливо круто коли граєш 2х2 з граним напарником,Kassatka: ↑ 20.08.2025 23:41 А DoW 2 я навіть жодного разу не пробував запускати поки, бо RTT без розбудови бази то поки не на мій смак.
Також раджу подивитись ріплеї ПРО гравців, ухх аж дух перехоплює дивишся ніби гарне кіно про ваху, такі ж самі відчуття були коли дивився ріплеї КОХ1
Але згоден на усі 100% - ДОВ1 неперевершена гра!
https://www.gamereplays.org/dawnofwar2/ ... e=standard
Відправлено через 7 хвилин 17 секунд:
Почитав перші відгуки - якось не дуже, багато хто пише тільки про підмалюванні текстури, решта речей погано працює.tablestikus: ↑ 20.08.2025 20:36Угу, я оце купив ремастер дов1 і поставив дов3 - і блін, граю ремастер першої частини і воно пре і цікаво,OldGoodGames: ↑ 20.08.2025 17:16 у тому і справа що дов3 робили вже не ті легендарні Реліки що робили дов1, там від огригінальної команди на момент розробки дов3 нікого не залишилося
-
specfox
Junior
Так в 1 дові теж достатньо 4 будівель (не рахуючи генераторів) поставити, щоб зробити багато юнітів. В 4 дові генератори треба будувати як в другому - навколо спеціальних точок.Kassatka: ↑ 20.08.2025 23:41 З бази, яка складається всього з 4 будівель, наштамповано 16 загонів юнітів.
Я думаю 4 дов буде дуже схожий в плані механік на другий, але масштаб буде значно більший. Вже побачив такі механіки з другого дову як: глобальні здібності, механіка відступу, підвищення рівнів юнітів (ветеранство).Kassatka: ↑ 20.08.2025 23:41Головне, щоб це вийшло щось якнайбільше схоже на DoW1 (гібридна RTS) і якнайменше схоже на DoW2 (чиста RTT).
І тут преальфа - багато що може змінитися.