Анонсовано стратегію Warhammer 40,000: Dawn of War IV

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано стратегію Warhammer 40,000: Dawn of War IV
Пейсмаріни і Ворони тепер окремі фракції? То Як? Цікаво що з Механікусами, вони мають свої типи військ і всяке таке?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

То что отдали авторам Iron Harvest - ожидаемо.
deviconte
Member

Повідомлення

erazel: 20.08.2025 10:56 Пропоную обговорити Анонсовано стратегію Warhammer 40,000: Dawn of War IV
Пейсмаріни і Ворони тепер окремі фракції? То Як? Цікаво що з Механікусами, вони мають свої типи військ і всяке таке?
4 фракции на старте, в новости ошибка, писал видимо человек для которого все одно и мало понятно.

"Take charge of four unique Warhammer 40,000 factions: the Space Marines, Orks, Necrons, and the Adeptus Mechanicus in their Dawn of War debut".
Востаннє редагувалось 20.08.2025 12:04 користувачем Android, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Виправили, дякую
Ijachok
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 20.08.2025 11:01 То что отдали авторам Iron Harvest - ожидаемо.
Пропустив Iron Harvest, як воно? Можна сподіватись, що у них вийде краще, ніж DoW3?

Останнім часом з Вахи найбільше чекав продовження Mechanicus. От би у цих теж вийшло :rolleyes:
спойлер
proos
Member

Повідомлення

Интересно, сделают лучше чем релики сделали третью часть?
Айрон харвест не вызвала особого интереса, поиграл немного и закинул.
Lekrs
Member

Повідомлення

Нова стратежка по васі, як не очіковано
Ararat
Member

Повідомлення

Ijachok: 20.08.2025 11:09
Shaolin_Style: 20.08.2025 11:01 То что отдали авторам Iron Harvest - ожидаемо.
Пропустив Iron Harvest, як воно? Можна сподіватись, що у них вийде краще, ніж DoW3?
спойлер
Щось ти занизько планку поставив.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Учитывая что это был первый крупный проект студии это очень годный варгейм в необычном дизельпанк сеттинге.
Революцию 1917 года интересно обыграли: https://store.steampowered.com/app/1341 ... evolution/
Ijachok
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 20.08.2025 12:10

Учитывая что это был первый крупный проект студии это очень годный варгейм в необычном дизельпанк сеттинге.
Революцию 1917 года интересно обыграли: https://store.steampowered.com/app/1341 ... evolution/
Цікаво, там навіть щось на зразок глобальної карти
tablestikus
Member

Повідомлення

Iron Harvest була досить цікава та оригінальна.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

У новій грі буде доступно чотири фракції
для початку норм, але якщо гра злетить то треба усі 9ть фракцій,
хоча я сумніваюсь в успіху дов4 частини, так само як було з дов3,
хоча дов3 робили Реліки, насправді від колишніх Релікв залишалась тільки назва,
хоча тут може і буде успіх дивлячись як будуть старатися і скільки витратять грошів,
і ще цікаво що дов4 будуть робити розробники iron harvest,
головне щоб по кількості рас була дов4 був як дов1

Відправлено через 2 хвилини :
tablestikus: 20.08.2025 16:14 Iron Harvest була досить цікава та оригінальна.
так, але чомусь про неї забули і ніде не згадують зараз,
але ідея гарна і реалізовано було непогано

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
proos: 20.08.2025 11:20 Интересно, сделают лучше чем релики сделали третью часть?
Айрон харвест не вызвала особого интереса, поиграл немного и закинул.
у тому і справа що дов3 робили вже не ті легендарні Реліки що робили дов1, там від огригінальної команди на момент розробки дов3 нікого не залишилося
tablestikus
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 20.08.2025 17:16 у тому і справа що дов3 робили вже не ті легендарні Реліки що робили дов1, там від огригінальної команди на момент розробки дов3 нікого не залишилося
Угу, я оце купив ремастер дов1 і поставив дов3 - і блін, граю ремастер першої частини і воно пре і цікаво, а от дов3 знову не можу перепройти, наче і гарно все, але щось не те
Kassatka
Member

Повідомлення

Могла б бути найочікуваніша гра 2026 року, ще й дуже великий плюс, що приблизний ліміт 20 загонів одночасно в битві як у Rome: Total War.
Головне, щоб це вийшло щось якнайбільше схоже на DoW1 (гібридна RTS) і якнайменше схоже на DoW2 (чиста RTT).

Але оцей скріншот з трейлеру все псує:
База з 4 будівель на мінікарті
Зображення
З бази, яка складається всього з 4 будівель, наштамповано 16 загонів юнітів.
Цей скріншот найімовірніше для мене найбільше розчарування цього року в виробництві ігор. З будівництвом усього 4 будівель на базі цікавої економічної складової та розбудови очікувати навряд варто, тому не зможе вона стати хоча б десь поряд з DoW 1, а так хотілося б хоч одну схожу гру.
Чим мене захопила Dow1:
-9 абсолютно різних рас.
-керуєш не окремими воїнами, а загонами, і втрата окремих воїнів не означає втрату загону, бомбезна річ для тих, хто любить макро і ненавидить швидкий мікро.
- можна поповнювати загони прямо в бою(!) (у DoW3 це на жаль втрачено), а це вже супер мега бомбезна річ DoW 1 для тих, хто не любить швидкий мікро.
- унікальна механіка отримання ресурсів через захоплення стратегічних точок і одночасно другий вид ресурсів на базі.
- захист стратегічних точок вежами, їх поступове укріплення, що водночас збільшує добування ресурсів
- виняткова раса некронів, з іншою механікою ресурсів.
- дуже цікава кампанія Soulstorm з багатьма механіками, розмаїття карт на глобалці і водночас якщо пройшов пару кампаній, то вже напам'ять знаєш для більшості карт де знаходиться ворог і які місця на карті в якому порядку найефективніше захоплювати.
DoW 1 Soulstorm виявилася найбільш дружньою RTS для такого казуального гравця як я, навіть прекрасно грається з туманом гри і без активних пауз з віддачею наказів під час них.
Але на жаль більше нічого подібного я навіть близько не бачив.
А DoW 2 я навіть жодного разу не пробував запускати поки, бо RTT без розбудови бази то поки не на мій смак.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Kassatka: 20.08.2025 23:41 А DoW 2 я навіть жодного разу не пробував запускати поки, бо RTT без розбудови бази то поки не на мій смак.
Я спочатку теж так вважав. Але треба трохи звикнути, і зрозуміти механіки, у ДОВ2 також є свій дуже непоганий тактичний ігролад, карти збалансовані, особливо круто коли граєш 2х2 з граним напарником,
Також раджу подивитись ріплеї ПРО гравців, ухх аж дух перехоплює дивишся ніби гарне кіно про ваху, такі ж самі відчуття були коли дивився ріплеї КОХ1 :up:
Але згоден на усі 100% - ДОВ1 неперевершена гра! :beer:

https://www.gamereplays.org/dawnofwar2/ ... e=standard :super:

Відправлено через 7 хвилин 17 секунд:
tablestikus: 20.08.2025 20:36
OldGoodGames: 20.08.2025 17:16 у тому і справа що дов3 робили вже не ті легендарні Реліки що робили дов1, там від огригінальної команди на момент розробки дов3 нікого не залишилося
Угу, я оце купив ремастер дов1 і поставив дов3 - і блін, граю ремастер першої частини і воно пре і цікаво,
Почитав перші відгуки - якось не дуже, багато хто пише тільки про підмалюванні текстури, решта речей погано працює.
specfox
Junior

Повідомлення

Kassatka: 20.08.2025 23:41 З бази, яка складається всього з 4 будівель, наштамповано 16 загонів юнітів.
Цей скріншот найімовірніше для мене найбільше розчарування цього року в виробництві ігор. З будівництвом усього 4 будівель на базі цікавої економічної складової та розбудови очікувати навряд варто, тому не зможе вона стати хоча б десь поряд з DoW 1, а так хотілося б хоч одну схожу гру.
Так в 1 дові теж достатньо 4 будівель (не рахуючи генераторів) поставити, щоб зробити багато юнітів. В 4 дові генератори треба будувати як в другому - навколо спеціальних точок.
Kassatka: 20.08.2025 23:41Головне, щоб це вийшло щось якнайбільше схоже на DoW1 (гібридна RTS) і якнайменше схоже на DoW2 (чиста RTT).
Я думаю 4 дов буде дуже схожий в плані механік на другий, але масштаб буде значно більший. Вже побачив такі механіки з другого дову як: глобальні здібності, механіка відступу, підвищення рівнів юнітів (ветеранство).
І тут преальфа - багато що може змінитися.
Відповісти