Пропоную обговорити Анонсовано екшен Valor Mortis від розробників Ghostrunner
Файно виглядає, буду слідкувати за цим проєктом)
Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано екшен Valor Mortis від розробників Ghostrunner
-
TarikMetalist
Junior
-
yariksom
Member
Замахали сосалики, хочу більше класичного Д&Д, бажано у всесвіті Dark Sun 
-
Lekrs
Member
Мрачненько, кровавенько. Те що треба.
-
Prescott
Member
Любопытно, очень.
-
maxud_b
Member
Мабуть тільки мене одного трігирить аквефреш, "Z" на стязі та східна Європа... Вгадайте за кого будемо грати, якщо наполеонівець - монстр? Повз мене...
-
Васильович
Member
Так, подібні моменти харять, але:maxud_b: ↑ 20.08.2025 10:38Мабуть тільки мене одного трігирить аквефреш, "Z" на стязі та східна Європа... Вгадайте за кого будемо грати, якщо наполеонівець - монстр? Повз мене...
У Valor Mortis ви граєте за французького солдата, який загинув у бою і повернувся до життя з новими паранормальними силами. Тепер він бореться з колишніми товаришами, які перетворилися на монстрів.
-
Enjthesilence
Member
Все норм, у монстрів, яких гг буде шинкувати “z” на стязі, що не подобається?maxud_b: ↑ 20.08.2025 10:38 Мабуть тільки мене одного трігирить аквефреш, "Z" на стязі та східна Європа... Вгадайте за кого будемо грати, якщо наполеонівець - монстр? Повз мене...
-
MqM
Member
За незвичну тематику однозначно плюс
-
Draqoon
Member
Некровіжен 
-
maxud_b
Member
Взагалі наявність в грі таких поєднань символів війни в Україні. Як гадаєте, як на свастику, балкенкройц чи орла з розправленими крилами реагували відразу після закінчення другої світової? Тривалість і жорстокість нашої вже підходить (або перевалила - дивлячись як рахувати) ніж Друга Світова.Enjthesilence: ↑ 20.08.2025 12:06 Все норм, у монстрів, яких гг буде шинкувати “z” на стязі, що не подобається?