Вибір бюджетної ігрової миші (безпровідна) до 2000-2500

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Olezzzha
Junior

Повідомлення

Потрібно поміняти свою провідну Vertux, яка у мене досить давно на щось безпрвоідне і більш приємне, адже провід почав трішки надокучати
Поки з вибору є наступне (всі мишки до 2000, якщо потрібно буде небагато доплатити за щось справді хороше, я не проти, якщо поясните для чого це мені знадобиться)
Серед варіантів
1 Logitech G304/G305 Lightspeed Gaming Mouse
2 HyperX Pulsefire Haste 2 Core Wireless
3 Hator Pulsar 2 Pro Wireless
4 A-Jazz AJ179P
5 Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed
6 Attack Shark X11

Також буде цікаво послухати ваші пропозиції, адже "На папері" написано одне, а думку інших людей послухати ніколи не буває лишнє
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

Привіт

Користувався Logi g305. По моїй рекомендації у перші місяці навіть пара кєнтів таку купили, але двох з нас спіткала бідося - у обох за півроку подохли мікрики на колесі. По гарантії нести було влом, тому відправляли хлопцям з форума, але також прожило все півроку. При цьому, у іншого кєнта, вже другий рік з нею проблем взагалі ніяких не має і продовжує кайфувати. Я чесно не знаю як її вибирати там треба або як тобі пощастить, але факт є факт - 2 з 3 мишок були проблемними

Attack Shark X11 White - купив два місяці тому товаришу на подарунок. Він кайфує і каже шо імба. Але довгострокового відгука ще нема.

Якшо шось прикольне хочеш, можеш спробувати EVGA X20 (за умови, що рука немаленька). Я її собі на заміну 305-ій взяв і кайфую. Чому взяв таку - почала втомлюватись рука від симетричного дизайну, а з горбинкою у євги - навіть за добу за компом траблів нема.
Olezzzha
Junior

Повідомлення

І тобі привіт, EVGA x20 трохи виходить з моєї ціни, а щодо відгуку про атак шарк і g305 дякую, ще почекаю відгуків
SERGBILL
Member

Повідомлення

я б радив вам на Aliexpress за бюджетками. за 2500 там точно можна шикарного гризуна на топ сенсорі з 8к свистком взяти
Mikola_Mikola
Junior

Повідомлення

Взяти R1 pro max тут на форумі за 1000 , краще за цей бюджет нічого не знайти
Olezzzha
Junior

Повідомлення

SERGBILL: 16.08.2025 21:18 я б радив вам на Aliexpress за бюджетками. за 2500 там точно можна шикарного гризуна на топ сенсорі з 8к свистком взяти
А що можете порадити на аліекспресі взяти?
SERGBILL
Member

Повідомлення

Olezzzha: 16.08.2025 21:21 А що можете порадити на аліекспресі взяти?
донькі взяв Delux M800 Pro на Новий Рік, вона повністю нею задоволена, собі колись чисто по приколу взяв Machenike M7 Pro за 20$, з мінусів - слабенький акум, заряджати приблизно двічі на тиждень потрібно, і свисток треба недалеко від мишки тримати, просто вставити в материнку не вийде, будуть обриви, все інше відмінно, навіть енкодер досить добрий. Дивіться відгуки, там десятки моделей і періодично нові з'являються.

Відправлено через 12 хвилин 39 секунд:
Кенту купив на подарунок за 200грн мишку, то навіть вона повністю норм, окрім 125Гц))) але він танкіст, йому люба норм. Я пробував на ній в КС2 і теж не сказати, що прям сильно невистачає нормальної шини, але все ж іноді можна помітити, якщо потрібні швидкі та точні фліки. і то, помітив що наче запаздує буквально пару раз за вечір.
destructX
Member

Повідомлення

Olezzzha: 16.08.2025 21:21
SERGBILL: 16.08.2025 21:18 я б радив вам на Aliexpress за бюджетками. за 2500 там точно можна шикарного гризуна на топ сенсорі з 8к свистком взяти
А що можете порадити на аліекспресі взяти?
vgn\vxe, attackshark, mchose, ajazz, darmoshark, delux
в залежності від бюджету та формфактору, мільйони оглядів на ютуб + сайт eloshapes для підбору по формі та пошуку аналогів

сам останній півроку-рік юзаю vgn f1 moba, дуже крута особисто для мене (вага, форма, акум)
my4a4oc
Member

Повідомлення

Mikola_Mikola: 16.08.2025 21:20 Взяти R1 pro max тут на форумі за 1000 , краще за цей бюджет нічого не знайти
Їх на аліку взагалі на розпродажу по 580 відавали, білі про макси. Я користуюсь вже неділі 3, то після рейзеру трохи не зручно бо на середню руку вони, а рейзер по формі були прям те що треба, але гріх жалітись, легка, бездротова, акумулятор топ, ще ні разу не заряджав :rotate:
Yurius
Member

Повідомлення

Ось цю рекомендую, топова начинка ,шикарна якість.Користуюсь 5 місяць,були усі миші від топів по 120$ до ряду гризунів з аліка в районі 50-60$

MCHOSE L7 Ultra Pro Mouse PAW3395 8K

https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... 1802TjW5x3
shnok
Member

Повідомлення

vxe mad r ще розгляньте, 36г ваги. На олх нові близько 2 тис, на аліку дешевше
SERGBILL
Member

Повідомлення

Mikola_Mikola: 16.08.2025 21:20 Взяти R1 pro max тут на форумі за 1000 , краще за цей бюджет нічого не знайти
якби я шукав миша, то і не парився б взяв би саме цю, вже 950 людина продає
Schtalker
Junior

Повідомлення

В рамках такого бюджета, я могу рекомендовать мышку более редкого бренда у нас, но популярного на западе - ROCCAT Burst Pro Air

На олх новые запечатанные продают за 1700 грн.
В отличие от всех современных китайских мышей - у Рокката (как и у Логитека и Рейзера) - есть автоматическое переключение профилей при запуске игр/приложений, что очень удобно!
Очень красивая и регулируемая в 4-х зонах - подстветка.
И оптические микрики - проблем с дабл-кликами на основных клавишах не будет впринципе.
strang
Member

Повідомлення

Schtalker: 18.08.2025 10:35мышку более редкого бренда у нас, но популярного на западе - ROCCAT Burst Pro Air
у мну такая.
брал случайно особо не выбирая бо на основной G304 стала глючить кнопка колеса (уже починил).
поначалу было не привично (тк по форме/весу отлич). потом привык.
весь если что 'аж" 80 грам, но на фоне 97гр logi чувствуется заметно легче (даж не знаю что будет по ощущениям если взять современные sub 40g мышки...)
единственное НО - лоджитек зараза живет на не сильно свежей пальчиковой батарейке месяцами.. а вот это надо заряжать часто, приглось даже привыкать на ночь отлючать ползунком питания...

из ньюансов с которыми не разобрался - по ВТ не нашел как настроить подсветку в разных подключениях (по 2.4 поставил низкий уровень яркости, но при подключении по BT - яркость обычная и программа не видит мышку чтоб настроить)
Schtalker
Junior

Повідомлення

У меня тоже ROCCAT Burst Pro Air есть, но недавно купил еще толком не пользовался)) Вот 305-й уже длительное время пользуюсь, нравятся обе))

По блютузу - думаю это нормально что яркость не настраивается, всё-таки "полноценным" соединением для мышек является родной юсб-приемник, а блютуз я воспринимаю как дополнительных бонус, к планшету/смартфону подключить. А за ПК и ноутом - конечно через приемник надо пользоваться.

А без подстветки вы не пробовали - сколько живет аккумулятор?
Neuromantic
Member

Повідомлення

Olezzzha: 16.08.2025 21:21 А що можете порадити на аліекспресі взяти?
Lenovo Legion M600
old but gold!
fringrug
Member

Повідомлення

Olezzzha: 16.08.2025 21:00 І тобі привіт, EVGA x20 трохи виходить з моєї ціни, а щодо відгуку про атак шарк і g305 дякую, ще почекаю відгуків
по скидках на яйку х20 без доставки коштувала 800 грн...з мінусів що важкувата, гео може не всим підійти, але вже 3 роки юзаю і політ нормальний
Royter
Member

Повідомлення

А вот что лучше взять на замену attack shark x6 просто за пол года уже чето акум плохо держит раз два дня заряжать.
Відповісти