Пропоную обговорити ASUS випускає плату ROG Crosshair X870E Hero BTF із роз’ємами на звороті
Звичайний хіро і так дорогий, а тут ще дорожче. Ну фіг його знає, я для себе такі переплати виправдати не зміг і взяв потужний і народний томагавк, який закрив всі мої забаганки. але всі люди різні, може хтось і готовий заплатити більше ніж х2 ціни томагавка за РОГ і красу з кабелями і можливості щось там трохи сильніше розігнати ¯\_(ツ)_/¯
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Минула мат.плата у мене, до слова, була як раз с серії хіро, а саме x570dark hero, і вона мені справді сподобалась, але в нинішньому поколінні якось воно все інакше виглядає в моїх очах
Новини
Останні статті і огляди
ASUS випускає плату ROG Crosshair X870E Hero BTF із роз’ємами на звороті
-
leif
Member
-
denizen
Member
для середньо статистичного оверклокера такі плати вже не мають ніякого практичного застосування, тільки естетичне.
краще різницю у грошах пустити на відеокарту, та проц.
розгону вск одно вже ніякого особо немає, майже те саме можна отримати і з посередніми платами.
краще різницю у грошах пустити на відеокарту, та проц.
розгону вск одно вже ніякого особо немає, майже те саме можна отримати і з посередніми платами.
-
Lekrs
Member
Задньоворотня материнка. Хм....
-
kairo
Member
30к за звичайну Crosshair X870E Hero і ще +10% за BTF версію. Я розумію, що материнка хороша , але які реальні відмінності від того ж Томагавка?
-
erkins007
Member
Никаких, даже обычный стрикс избыточен и по питанию и по охладу.kairo: ↑ 14.08.2025 14:34 30к за звичайну Crosshair X870E Hero і ще +10% за BTF версію. Я розумію, що материнка хороша , але які реальні відмінності від того ж Томагавка?
Только визуальнын отличия
-
Robostyle
Member
ЕМНИП, там даже стрикс Е-Е в чем-то лучше, и хиро 870 получилась вообще УГ ха прайс