Предлагаю обсудить Arm представляє апскейлинг на базі ШІ та інші нейронні технології для рендерингу
ШІ: Працює на графічних блоках
Виробники: Зробимо графіку на ШІ!
Новини
Останні статті і огляди
Arm представляє апскейлинг на базі ШІ та інші нейронні технології для рендерингу
-
EasyMod
Member
-
1234waltz
Member
ASR та NSS це звісно добре для мобільних пристроїв, але "ігортонєт" (окрім емуляторів плейстейшенів). Що там окрім донатних помийок три в ряд, Гейський імпакт, ПєУБеГе мабайл ат Дябло Недоздохлик? Порт ГТА старих, Донт Стрейв, Дед Селл та порт Каслванії 30 річної давнини. Всьо.
-
Yalg
Member
1234waltz
эпикгеймстор сейчас пытается в нормальные игры для андроида, но пока перееиздания старых идут, времен пс2-пс3.
Из новых только мморпг вкатываются в мультиплатформу.
Обещают Valorant, warframe и PoE2, это будет уже что-то.
эпикгеймстор сейчас пытается в нормальные игры для андроида, но пока перееиздания старых идут, времен пс2-пс3.
Из новых только мморпг вкатываются в мультиплатформу.
Обещают Valorant, warframe и PoE2, это будет уже что-то.
-
Yaroslav308
Member
Может, я зажрался, или это старость, но 20 лет назад, даже на Windows Mobile, было больше нормальных игр, чем сейчас.1234waltz: ↑ 13.08.2025 11:27ASR та NSS це звісно добре для мобільних пристроїв, але "ігортонєт" (окрім емуляторів плейстейшенів). Що там окрім донатних помийок три в ряд, Гейський імпакт, ПєУБеГе мабайл ат Дябло Недоздохлик? Порт ГТА старих, Донт Стрейв, Дед Селл та порт Каслванії 30 річної давнини. Всьо.
-
Devijack
Member
Зліва чітко справа мило. Що вони цим хотіли показати?
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Навіть на Nokia N-gage була купа ігор в які було цікаво грати. Але я тоді школу закіньчив а зараз вже не грав биYaroslav308: ↑ 13.08.2025 14:24Может, я зажрался, или это старость, но 20 лет назад, даже на Windows Mobile, было больше нормальных игр, чем сейчас.1234waltz: ↑ 13.08.2025 11:27ASR та NSS це звісно добре для мобільних пристроїв, але "ігортонєт" (окрім емуляторів плейстейшенів). Що там окрім донатних помийок три в ряд, Гейський імпакт, ПєУБеГе мабайл ат Дябло Недоздохлик? Порт ГТА старих, Донт Стрейв, Дед Селл та порт Каслванії 30 річної давнини. Всьо.
-
Nick_888
Member
Навіть на демо відео видно, як в результаті виходить мило мильне:) Хоча для малих екранів буде норм.
-
1234waltz
Member
Багато покрокових ігор і зараз прекрасно граються, в минулому році на планшеті в j2me віртуалці проходив трилогію Darkest Fear. Були часи, коли Rovio робили справжні ігри з сюжетом та геймплеєм, а не донатні помийки.Devijack: ↑ 13.08.2025 16:16 Навіть на Nokia N-gage була купа ігор в які було цікаво грати. Але я тоді школу закіньчив а зараз вже не грав би
-
Alexsandr
Member
В целом неплохо. Проблема как обычно в том, что даже игры типа 3 в ряд часто могут греть сильно проц мобилки из-за отсутствия какой либо оптимизации по видимому, в то врем как CoD гоняется нормально к примеру, без нагрева. А используя ИИ блоки такие же горе программисты сделают нагрев и жор только сильнее не дав пользователю ничего нового.