Remedy визнала незадовільні продажі FBC: Firebreak та похвалилася тиражем Control

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Remedy визнала незадовільні продажі FBC: Firebreak та похвалилася тиражем Control
а також готує ремейки Max Payne 1 і 2.
З цього треба було і починати новину. :super:

Хтось в курсі що там з правами на франшизу? У ремеді тільки 1 і 2, чи можливі продовження?
arestonelle
Junior

Повідомлення

waryag: 12.08.2025 14:46 Пропоную обговорити Remedy визнала незадовільні продажі FBC: Firebreak та похвалилася тиражем Control

Хтось в курсі що там з правами на франшизу? У ремеді тільки 1 і 2, чи можливі продовження?
Remedy тут вже взагалi як розробник. Фiнансування ремейкiв та повнi права на серiю Max Payne y Rockstar Games.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 12.08.2025 14:46 Пропоную обговорити Remedy визнала незадовільні продажі FBC: Firebreak та похвалилася тиражем Control

як на мене кращий "пейн" був від рокстар, а саундтрек там який, ухх. хоч перші частини проходив ще в ті часи, але саме остання найбільше сподобалась.
Ramzes82
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 12.08.2025 15:19 як на мене кращий "пейн" був від рокстар, а саундтрек там який, ухх. хоч перші частини проходив ще в ті часи, але саме остання найбільше сподобалась.
О так, момент з цим треком запам'ятався в грі більш за все і надовго.
zaqik
Member

Повідомлення

Remedy Entertainment підьбила фінансові підсумки

Аахаха, та ладна...
реліз відбувся в червні, не виправдав очікувань студії
Блин, я если б щас не зашёл новости почитать, то и не узнал бы, что оно уже вышло. Цонтрол, кстати, тоже шляпа. Технодемка лучиков с трёхкнопочной механикой. Не туда свернули, я считаю.
Kullerok
Member

Повідомлення

1-2 стоят того что бы их ремейкнуть. 3 кусок шлака спасибо не надо.
Rabbitultra
Member

Повідомлення

А навіщо в стім випускати? Треба було ексклюзивно в Епік такий шедевр, он Алан Вейк 2 досі ексклюзив Епік, так треба вести бізнес Тіммі Тенсенту
Відповісти