Анонсовано покращене перевидання рольової гри Sacred 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dragobes
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано покращене перевидання рольової гри Sacred 2

Ок, добре. Може ще колись пробігаю за Воїна Тіні або Дріаду.
А от із 3ю частиною зганьбилися по повній :mad:
OldBoyUA
Member

Повідомлення

Ну та нащо робити на 1й і найкращий сакред ремейк, який працює на нових системах доволі погано якщо можна ремейкнути 2гу яка працює і так добре :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

Тільки не лінивий ремастер, з найтупішим апскейлом пакетом текстур, бо модери початківці теж так вміють
NUN4AG
Member

Повідомлення

Зробили б реально якісний ремейк 1-2 частин і продавали б такий збірник за адекватку ціну - питаннь немає.
Що заважає зробити оновлення зі всім цими покращеннями від спільноти та паком HD текстур?
Ну ОК, зробіть за 10$ DLC а-ля "NextGen Update". Чи там хочуть намалювати цінник в 30-40$ за проєкт 2008-го з мінімальними виправленнями та покращеннями від спільноти? :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

NUN4AG: 02.08.2025 13:03 Зробили б реально якісний ремейк 1-2 частин і продавали б такий збірник за адекватку ціну - питаннь немає.
Що заважає зробити оновлення зі всім цими покращеннями від спільноти та паком HD текстур?
Ну ОК, зробіть за 10$ DLC а-ля "NextGen Update". Чи там хочуть намалювати цінник в 30-40$ за проєкт 2008-го з мінімальними виправленнями та покращеннями від спільноти? :lol:
так, це простіший шлях. на повноцінний ремейк потрібен солідний бабос і час, хто буде спонсорувати, а головне чи окупиться ремейк сакреда сьогодні? сумніваюсь
Georgin
Member

Повідомлення

Кому як, а от мені друга частина взагалі не зайшла у свій час - ні візуал не сподобався, ні історія, ні сам процесс шинкування монстрів.
Devijack
Member

Повідомлення

Вже не пам'ятаю чому, але перша частина мені сподобалась значно більше. Давно це було.
Барбарис
Member

Повідомлення

Georgin, друга занадто довга і занадто великий відкритий світ - поки дійдеш до наступної стадії, вже все забудеш.
Georgin
Member

Повідомлення

Барбарис: 02.08.2025 13:40 Georgin, друга занадто довга і занадто великий відкритий світ - поки дійдеш до наступної стадії, вже все забудеш.
Це щє можна пережити, якщо сам процес цікавий. У першій частині мені навіть стартова заставка сподобалась і розвеселила. А у другій я не зміг знайти взагалі жодного плюсу для себе і закинув дуже швидко,
що зі мною бувало нечасто. Графіка, фізика, та навіть анімації після першої Titan Quest виглядали ну дуже прісно.

І от подивився я зараз трейлер - текстури стали чіткішими і на цьому все. Виглядає жахливо у порівнянні з... та з будь якою більш-меньш відомою ізометричною hack'n'slash за останні 15 років,
не кажучи вже про Titan Quest 2.
Олег Мандріаник
Member

Повідомлення

Требований к железу пока даже не озвучили. Оригинал даже на дешманском ноуте играбелен
1234waltz
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 02.08.2025 12:52 Ну та нащо робити на 1й і найкращий сакред ремейк, який працює на нових системах доволі погано якщо можна ремейкнути 2гу яка працює і так добре :laugh:
Sacred Gold, збірка яка продається на GOG працює добре.
Lekrs
Member

Повідомлення

Цій грі потрібний ремейк, а не покращене видання.
Draqoon
Member

Повідомлення

Ніколи не грав у сакред :gigi:
Lekrs
Member

Повідомлення

Draqoon: 02.08.2025 16:59 Ніколи не грав у сакред :gigi:
У свій час була не погана гама
Firebrand
Member

Повідомлення

это уже интересно, ибо оригинал годнота, до сих пор играю)
_VM_
Member

Повідомлення

Колись дівчина мого друга подарувала йому диск з Sacred 1 ))

Він потім дав мені пограти - і це була дійсно крута гра! :up:
Я ще тоді подумав - яка розумна у нього дівчина, дарує диски з такими цікавими іграми))

А от другу частину я чомусь свого часу скіпнув.
Megaclite
Member

Повідомлення

Краще би на 1 зробили
другий кал
Neuropunker
Member

Повідомлення

Нажаль друга, але ж

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Draqoon: 02.08.2025 16:59 Ніколи не грав у сакред :gigi:
Дуже дарма, як на мою думку.
waryag
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 02.08.2025 12:52Ну та нащо робити на 1й і найкращий сакред ремейк, який працює на нових системах доволі погано якщо можна ремейкнути 2гу яка працює і так добре :laugh:
Саме тому вони роблять ремастер. :idea:
PhoenixKiller
Member

Повідомлення

улюблена гра з дитинства
Відповісти