Runway представила ШІ Aleph із широкими можливостями для редагування відео

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Runway представила ШІ Aleph із широкими можливостями для редагування відео

Виглядає дійсно ефектно. Цікаво чи потіснить теперішніх флагманів.
Пс а я чекаю коли такі рішення зявляться локально, не люблю цю залежність від сервісів :)
Stamb
Member

MqM
звичайні чати по типу deepseek ледве працють на недомашніх ПК, а на зібраних спеціально для чатів, хоча ще для дому за пару штук USD
на чому ви зібралися такий AI вдома запускати?
Alexsandr
Member

По секунде с демо, нифига не понятно. Важна целая динамика, а не эта секунда видео. И так видно, что эта сетка может очень вольно трактовать команды. Нарисовать задуманное может стать очень не просто.
MqM
Member

Stamb: 30.07.2025 16:05 MqM
звичайні чати по типу deepseek ледве працють на недомашніх ПК, а на зібраних спеціально для чатів, хоча ще для дому за пару штук USD
на чому ви зібралися такий AI вдома запускати?
Якщо ви не помітили тут обговорюють спеціалізовані ші для відеогенерацій, а не універсальні ші.
Спокійно запускаю локально наявні генератори для генерації відео.
Пс щодо Діпсіку у мене особисто поки потреби саме в таких ші не зявилося.
Я за весь час Чатгпт у 99% випадків використовував для генерації картинок:)
І не облінився самостійно гуглити :D
Stamb
Member

MqM
Я не користувався жодними АІ для генерації відео. Норм результат локально видає?
Klon
CG graphikos fan

Stamb
через пару років буде адекватне, бо поки що контроль ніякий (в том що я юзав), для мемних котіків з слізлівими сюжетамі підійде, а для комерції - біда.
Локально поки зовсім фігово, якщо є бажання попробувати = вео 3 от гугла зараз топове, бо фізику більш менш понімає.

Якщо як в презе сервісу працює , а саме не міняє обличчя акторів = це дійсно прикольна річ.
MqM
Member

Stamb: 30.07.2025 23:31 MqM
Я не користувався жодними АІ для генерації відео. Норм результат локально видає?
Wan 2.1 достойний, і дозволяє нативно генерити аж до 1920x800, правда є суттєвий мінус фреймрейт 16 кадрів в секунду та довжина відео у 10 секунд (ну це фікситься Vace моделю для продовження), але платні сервіси нічого кращого не пропонують в цьому плані. Зявилася день тому Wan 2.2 кажуть краще, але детального технічного позбору ще не бачив.

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Klon: 30.07.2025 23:53 Stamb
через пару років буде адекватне, бо поки що контроль ніякий (в том що я юзав), для мемних котіків з слізлівими сюжетамі підійде, а для комерції - біда.
Локально поки зовсім фігово, якщо є бажання попробувати = вео 3 от гугла зараз топове, бо фізику більш менш понімає.

Якщо як в презе сервісу працює , а саме не міняє обличчя акторів = це дійсно прикольна річ.
Чому ж? Є всякі контролнети, тонкі налаштування усілякими плагінами під Comfyui. Звісно контроль не повний, але вже більш менш прогнозований.
Розуміння фізики у Veo3, як коли пощастить, але звісно коаще ніж у більшості нейронок
cspp
Member

Никто не заметил в видео презентации на бегущей строке на дому было putin bla bla
Ответить