Кооперативний шутер Killing Floor 3 розчарував деяких гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Кооперативний шутер Killing Floor 3 розчарував деяких гравців
44% деяких гравців, якщо вірити рейтингу Steam. Якби були вільні вихідні - може й спробував би, бо по трейлерам виглядало не зовсім погано.
Але купувати, грати (якщо пощастить) 2 години і потім скоріш за все запрошувати рефанд - це без мене...
Shuginubi
Member

Повідомлення

Конечно же, первей всего боевой пропуск..
Скорейшего банкротства студии :beer:
Devijack
Member

Повідомлення

Людям набридла ще 1ша частина, а друга та третя те саме.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Во времена второй части, примерно на старте игры Tripwire рассказывали что не будут добавлять пасы, оружейные наборы и тд. Максимум косметику. Своё же обещание они нарушили ещё в двойке, ну а дальше понеслось. :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Fen1xz: 28.07.2025 15:07 Во времена второй части, примерно на старте игры Tripwire рассказывали что не будут добавлять пасы, оружейные наборы и тд. Максимум косметику. Своё же обещание они нарушили ещё в двойке, ну а дальше понеслось. :lol:
якщо геймплею не заважає, не бачу в цьому проблеми. вони скільки кф2 підтримували років? в подібних іграх так це і працює, не вийде 1 раз купити гру і отримувати 7 років контент до неї безкоштовно. та йой, це ж пвє шутан.
MqM
Member

Повідомлення

Не знаю, як там з релізом, але стрестест мав серйозні проблеми з оптимізацією та рандомними просадками фпс.
Щодо геймплейного ядра то воно тут добре, і всі хто ниють щодо геймплею просто нездатні грати командно і вмикати мозок. До деяких навіть не доходить проста істина, що не можуть бути всі командос, і щоб ніхто не був медиком :weep:

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Devijack: 28.07.2025 14:54 Людям набридла ще 1ша частина, а друга та третя те саме.
Не те саме, повна маячня - геймплей та механіки сильно змінилися в кращу сторону, стало веселіше і драйвовіше

Відправлено через 51 секунду:
Shuginubi: 28.07.2025 12:46 Конечно же, первей всего боевой пропуск..
З такими фанатами, краще взагалі не мати фанатів
Devijack
Member

Повідомлення

MqM: 28.07.2025 15:42геймплей та механіки сильно змінилися в кращу сторону, стало веселіше і драйвовіше
Стало так весело і драйвово що мене вистачило на встановити та видалити. Як то кажуть і даром не потрібно. Видалив би з бібліотеки якщоб міг. Сужу по собі, не треба розповідати як там весело і драйвово.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Shuginubi: 28.07.2025 12:46 Конечно же, первей всего боевой пропуск..
не стоит такого желать, tripwire делает нормальные инди игры: Man Eater, Rising Storm, Chivarly. KF3 это очевидная попытка залезть в поезд мейнстрима и продать игру более казуальной аудитории, все имеют право на ошибку.
MqM
Member

Повідомлення

Devijack: 28.07.2025 18:40
MqM: 28.07.2025 15:42геймплей та механіки сильно змінилися в кращу сторону, стало веселіше і драйвовіше
Стало так весело і драйвово що мене вистачило на встановити та видалити. Як то кажуть і даром не потрібно. Видалив би з бібліотеки якщоб міг. Сужу по собі, не треба розповідати як там весело і драйвово.
Інша справа бігати всією командою одним класом, кожен раунд бігти в одну кімнату заварити двері і спамити атаками через вікно чи якусь щілину! О це так різноманітний геймплей! І благо командної роботи не треба, будь який криворукий геймплей воятують безкінечні хілки
Пс вам не подобалася перша і друга, що ви шукали в третій не знаю. Вся серія на любителя
Відповісти