Це як фільтра на впуск у мотоциклах котрі потрібно змащувати маслом щоб менше пилу пропускали
Новини
Останні статті і огляди
Корейські вчені представили фільтри зі слизом для захисту електроніки від пилу
-
Nekros
Member
Пропоную обговорити Корейські вчені представили фільтри зі слизом для захисту електроніки від пилу
Це як фільтра на впуск у мотоциклах котрі потрібно змащувати маслом щоб менше пилу пропускали
-
Scoffer
Member
Nekros
Так, але ці треба змастити соплями
Так, але ці треба змастити соплями
-
dead_rat
Member
Взимку з цим проблеми не буде, а от влітку пил таки пройде
-
Scoffer
Member
dead_rat
Алергія в допомогу
Алергія в допомогу
-
radeon5870
Member
Чергові "винахідники велосипеду"
а по факту - дешева маркетингова маячня
а по факту - дешева маркетингова маячня
-
Devijack
Member
Я не розумфію чому досі немає фільтрів на ноутбуках, там купа варіантів для їх реалізації, бо вони там реально потрібні, навіть без слизу.
-
waryag
Member
Чим раніше згорить ноут, тим раніше прийдуть купляти новий. А умовний рік гарантії у більшості випадків якось відпрацює і так.Devijack: ↑ 15.07.2025 15:37Я не розумфію чому досі немає фільтрів на ноутбуках, там купа варіантів для їх реалізації, бо вони там реально потрібні, навіть без слизу.
-
OldGoodGames
Member
нуу за таке досягнення треба як мінімум дати нобелівську премію 
-
daesz
Member
Мені здається, що через декілька місяців роботи вони й виглядатимуть як соплі
-
Sub-Zero
Member
Куда катится этот мир...
-
VRoman
Member
Фильтры типа K&N теперь перешли от автомобилей к электронике
-
rayn
Junior
Наївний, за останні 15 років, ноутбуки в плані якості збірки та використовуваних інженерних рішень стали на порядок гірше. Раніше були ноутбуки, де ти знімаєш невелику кришечку під системою охолодження і просто вичищаєш весь пил, а зараз ти навіть акумулятор не зможеш зняти без того, щоб викрутити з 20 болтів. Зараз техніку роблять одноразовою.Devijack: ↑ 15.07.2025 15:37 Я не розумфію чому досі немає фільтрів на ноутбуках, там купа варіантів для їх реалізації, бо вони там реально потрібні, навіть без слизу.
-
Afit
Member
Жду не дождусь такого решения. Особенно актуально для тех у кого комп под столом, как у меня
-
waryag
Member
Чем не устраивают обычные фильтры?Afit: ↑ 15.07.2025 18:29Жду не дождусь такого решения. Особенно актуально для тех у кого комп под столом, как у меня
-
saren
Member
у меня такой, на скайвейве.Nekros: ↑ 15.07.2025 14:31 Пропоную обговорити Корейські вчені представили фільтри зі слизом для захисту електроніки від пилу
Це як фільтра на впуск у мотоциклах котрі потрібно змащувати маслом щоб менше пилу пропускали![]()
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
radeon5870
да не, в мото такое уже лет 40 используется:
https://rozetka.com.ua/ua/propitki-vozd ... /c4659554/
-
Afit
Member
Та всё равно они пропускают. Мелкой белой пыли налетает и за пару месяцев слойwaryag: ↑ 15.07.2025 18:33Чем не устраивают обычные фильтры?Afit: ↑ 15.07.2025 18:29Жду не дождусь такого решения. Особенно актуально для тех у кого комп под столом, как у меня
-
vmsolver
Member
А я радуюсь прежде всего, что хоть кто-то думает о новом по этой теме, даже если не получится или решение будет неудобным дома, то хотя бы попытались.
Электростатику бы ещё попробовали в (не знаю как) уменьшенном размере.
Электростатику бы ещё попробовали в (не знаю как) уменьшенном размере.
-
dead_rat
Member
vmsolver
Чого мелочитися, хай циклон роблять
Чого мелочитися, хай циклон роблять
-
mult
Member
rayn
Це точно.
Особливо дивно коли в ігрових ноутах максимально ускладнюють розбирання ноута.
Адже якраз ігровий активно працює і повинен дуже легко розбиратись для чистки.
Живий приклад, у мене був леново легіон на 16 дюймів.
І надумав я його розібрать.
Викрутив купу болтів, а він все одно монолітний, не розбирається.
Поліз в інтернет, а там ще треба купу пластикових застібок відкрити.
І вони мега тугі, все таке дубове, в мене спеціальної лопатки не було, я пластиковими картками відкривав.
І воно зроблено так, наче спеціально щоб було тяжко, особливо місця де видув повітря.
Навіщо там застібки, є ж з десяток болтів.
Це точно.
Особливо дивно коли в ігрових ноутах максимально ускладнюють розбирання ноута.
Адже якраз ігровий активно працює і повинен дуже легко розбиратись для чистки.
Живий приклад, у мене був леново легіон на 16 дюймів.
І надумав я його розібрать.
Викрутив купу болтів, а він все одно монолітний, не розбирається.
Поліз в інтернет, а там ще треба купу пластикових застібок відкрити.
І вони мега тугі, все таке дубове, в мене спеціальної лопатки не було, я пластиковими картками відкривав.
І воно зроблено так, наче спеціально щоб було тяжко, особливо місця де видув повітря.
Навіщо там застібки, є ж з десяток болтів.
-
Melofon
Member
Ждём новые сопельные фильтра в корпусах лиан ли, фрактал, биквает, фантекс и каждый эту технологию будет называть на свой манер - супер/мега/ультра/гипер-что-то там
И сами фильтры можно сделать сменными и продавать их как расходники, это же новый клондайк для маркетинга!