Тираж науково-фантастичної гри The Alters перевищив 280 тисяч копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Тираж науково-фантастичної гри The Alters перевищив 280 тисяч копій

Тут вже хтось пробував її?
Ostin
Member

Повідомлення

Чому око ріже слово "тираж" в даному контексті...
unlnu
Member

Повідомлення

Забайтив стрімера на придбання, а потім дивився як він грав. Вистрачило його лише на 2 стріми. Таке відчуття лишилось, що сам той рапідій збирав і альтернативним мізки вправляв. Нудненька гра, екшонія не вистачає.
Cyber_Prophet
Junior

Повідомлення

Фростпанк 2 продався щось півмільйона за рік - і це був провал. Щось не щастить 11біт.

Гра як this war of mine у 3д та в космосі, тільки не залишає таких емоційних спогадів, значно м'якша і легша. Іноді є цікаві моменти, але частіше скочується у рутину.
FOX16
Member

Повідомлення

А мені гра дуже сподобалось, хочеться ще.
Alex646
Member

Повідомлення

Я пройшов.
У грі наче написано про виживання, а насправді все швидко скочується в дитячий садочок.
Простий приклад: головний герой зазвичай встає о 7ій ранку і треба швиденько бігти по справах, бо у перших актах не встигаєш, треба багато зробити. А твої "підлеглі" відлежуються до 9ї і працюють всього до 9ї вечора, тоді як головним персонажем часто доводиться працювати до 11ї.
Більшості підлеглих доводиться витирати сопельки щохвилини, а у відповідь головний герой отримає пред'яви, чого він розкомандувався і сам ніхєра не робить(!). З другого боку, тут гг доводиться кидати нову людину у екстремальні умові, нічого неясно, гг нічого не пояснює, просто пропонує почитати доповіді з місії. )
Ostin
Member

Повідомлення

Alex646: 09.07.2025 15:32витирати сопельки щохвилини
Більшість ігор про мікроменеджмент бази є таким садочком) Хоча мало б бути по-іншому. Ти будеш тепер відповідати за це - так, сер! Очевидний варіант реалізації, ніким не реалізований. Вочевидь, гравцю при грамотному делегуванні нічого робити буде :)
Щодо ігор студії, то This War Of Mine була останньою в такому стилі. Я дуже стомлююсь від витирання цих сопельок, як виявилось)
Десь ще був схожий досвід... Чи то в фолауті 4, де треба було ліжка переставляти) Ну таке теж відразу мимо)
Alex646
Member

Повідомлення

Ostin: 09.07.2025 15:35 Вочевидь, гравцю при грамотному делегуванні нічого робити буде :)
Воно в грі так і стається в 3 акті. Тільки делегування тут не причому. З автошахтами і аномаліями ресурсів уже не треба, жрачка теж є на авто. І виявляється, що головним персонажем робити нічого. Але, слава богу, там можна пропустити зайвий час.
kairo
Member

Повідомлення

Cyber_Prophet: 09.07.2025 14:45Фростпанк 2 продався щось півмільйона за рік - і це був провал. Щось не щастить 11біт.
Їх ігри є у Геймпас. Я Фростпанк 2 там пройшов і цю гру збираюсь.
Відповісти