Пропоную обговорити Драйвер Radeon Adrenalin 25.6.3 забезпечує підтримку FSR 4 в Monster Hunter Wilds та GTA V Enhanced
Покритикую адреналін - скільки можна вайтлістити ігри?! Все що грав був змушений fsr4 активовувати через optiscaler, бо ігри у вайтліст за пів року не потрапили, то ігри в геймпасі і там апгрейд до fsr4 з адреналіну впринципі не працює.
Новини
Останні статті і огляди
Драйвер Radeon Adrenalin 25.6.3 забезпечує підтримку FSR 4 в Monster Hunter Wilds та GTA V Enhanced
-
unique-neon
Member
-
yariksom
Member
А як ти раніше без fsr4 жив?unique-neon: ↑ 01.07.2025 09:15 Пропоную обговорити Драйвер Radeon Adrenalin 25.6.3 забезпечує підтримку FSR 4 в Monster Hunter Wilds та GTA V Enhanced
Покритикую адреналін - скільки можна вайтлістити ігри?! Все що грав був змушений fsr4 активовувати через optiscaler, бо ігри у вайтліст за пів року не потрапили, то ігри в геймпасі і там апгрейд до fsr4 з адреналіну впринципі не працює.
-
unique-neon
Member
З dlss3yariksom: ↑ 01.07.2025 10:08А як ти раніше без fsr4 жив?
-
Vladys77
Member
Креще б щось путнє міняли, а не отой FSR 4, якого в мене немає
.
В мене The Alters прстійно вилітала. Питання в кого рукі криві? У поляків з 11bit чи у індусів з китайцями з AMD?
В мене The Alters прстійно вилітала. Питання в кого рукі криві? У поляків з 11bit чи у індусів з китайцями з AMD?