Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA зменшила споживання відеопам’яті у свіжій версії DLSS з моделлю Transformer
-
proos
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA зменшила споживання відеопам’яті у свіжій версії DLSS з моделлю Transformer
Это будет с новыми дровами или на новых видиках?
-
man1242
Member
по логике нвидиа арр обновится должно быть а так ручками можноproos: ↑ 29.06.2025 09:52 Предлагаю обсудить NVIDIA зменшила споживання відеопам’яті у свіжій версії DLSS з моделлю Transformer
-
StingerYar
HWBOT OC Team
І чого тільки не зроблять, щоби не насипати більше 8 ГБ VRAM

-
Vlaad13
Member
інша справа амуде яка випустила карту на 8 гігів і далі нічого не робить
-
byaka
Member
Прикол в тому що у нвiдiя можно купити вiдеокарту з 16gb,а в амд все ще нема DLSS 4 та моделi Transformer,я вже не говорю про Ray Reconstruction яка з'явилася ще в DLSS 3.5.Vlaad13: ↑ 29.06.2025 10:02інша справа амуде яка випустила карту на 8 гігів і далі нічого не робить![]()
Амд як продавала вiдстале лайно в планi технологiй так i продовжує
-
man1242
Member
У меня лично в фф16 если через арр замещать на 3.10.2 то жрет 10.5гб врам если файлик заместить и скинуть на дефолт в аппе то жрет 10.7гб + картинка занчительно мыльней.
-
Kashtan
Member
Тут недавно новину про дерева розмістили і прогрес АМД у цій сфері.byaka: ↑ 29.06.2025 10:08Прикол в тому що у нвiдiя можно купити вiдеокарту з 16gb,а в амд все ще нема DLSS 4 та моделi Transformer,я вже не говорю про Ray Reconstruction яка з'явилася ще в DLSS 3.5.Vlaad13: ↑ 29.06.2025 10:02
інша справа амуде яка випустила карту на 8 гігів і далі нічого не робить![]()
Амд як продавала вiдстале лайно в планi технологiй так i продовжує![]()
-
byaka
Member
Технолгiя яка має купу проблем i яка буде доступна через 5 рокiв в кiлькох iграхKashtan: ↑ 29.06.2025 10:14Тут недавно новину про дерева розмістили і прогрес АМД у цій сфері.byaka: ↑ 29.06.2025 10:08
Прикол в тому що у нвiдiя можно купити вiдеокарту з 16gb,а в амд все ще нема DLSS 4 та моделi Transformer,я вже не говорю про Ray Reconstruction яка з'явилася ще в DLSS 3.5.
Амд як продавала вiдстале лайно в планi технологiй так i продовжує![]()
Це просто ще один костиль як був FSR,поки не вийшов FSR 4
Востаннє редагувалось 29.06.2025 10:29 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
-
Kashtan
Member
А длсс через скільки років буде на паскалях доступною? Хоч нейро хоч трансформер.byaka: ↑ 29.06.2025 10:19Технолгiя яка має купу проблем i яка буде доступна через 5 рокiв в кiлькох iграх![]()
-
Timedemo
Member
правильно роблять, як би ще це зрозуміли розробники ігрульок, то було б взагалі чудово.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
навіщо ця нікрофеліяKashtan: ↑ 29.06.2025 10:29А длсс через скільки років буде на паскалях доступною? Хоч нейро хоч трансформер.byaka: ↑ 29.06.2025 10:19
Технолгiя яка має купу проблем i яка буде доступна через 5 рокiв в кiлькох iграх![]()
-
byaka
Member
Я що голова нвiдiя на такi запитання вiдповiдати,як ваше запитання взагалi стосується технології амд.Kashtan: ↑ 29.06.2025 10:29А длсс через скільки років буде на паскалях доступною? Хоч нейро хоч трансформер.byaka: ↑ 29.06.2025 10:19
Технолгiя яка має купу проблем i яка буде доступна через 5 рокiв в кiлькох iграх![]()
-
dfcz
Member
АМД с 8ГБ с 2025 году купят только отмороженные "красные" фанатики. нЖидию на 8ГБ готовы многие взять из-за бренда и маркетинга dlss / лучей / генерации.Vlaad13: ↑ 29.06.2025 10:02 інша справа амуде яка випустила карту на 8 гігів і далі нічого не робить![]()
-
qziua
Member
Щось неясно...в таблиці нова версія 310.3.1, а для скачування доступна тільки 310.3.0??? 
-
Геральт
Active Member
8Гігів в НВ будуть ще довго 
-
AntonyKandaurov
Member
Ну, 300мб економії це успіх, я вважаю. 
-
byaka
Member
Так зараз вже немає проблем купити якусь rtx5060ti 16GB, 20к грн i фанати амд з ниттям про 8gb можуть i далi йти рахувати шакалів на своїх вiдеокартах з фсрdfcz: ↑ 29.06.2025 11:10АМД с 8ГБ с 2025 году купят только отмороженные "красные" фанатики. нЖидию на 8ГБ готовы многие взять из-за бренда и маркетинга dlss / лучей / генерации.Vlaad13: ↑ 29.06.2025 10:02 інша справа амуде яка випустила карту на 8 гігів і далі нічого не робить![]()
-
Vlaad13
Member
а у АМД та інтела як?
в наступному поколінні карт з восьми гігами не буде більше? я правильно зрозумів?
-
Kashtan
Member
Те що ви так назвали, ентузіасти називають оверклокінг та ретросистеми, хоча паскалю далеко що до ретро. А ви із снобів, чи так, погуморити?Timedemo: ↑ 29.06.2025 10:32правильно роблять, як би ще це зрозуміли розробники ігрульок, то було б взагалі чудово.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:навіщо ця нікрофеліяKashtan: ↑ 29.06.2025 10:29
А длсс через скільки років буде на паскалях доступною? Хоч нейро хоч трансформер.
Відправлено через 55 секунд:
Бо на паскалях я користуюсь фср, яке як вам відомо - амд розробило.byaka: ↑ 29.06.2025 10:39Я що голова нвiдiя на такi запитання вiдповiдати,як ваше запитання взагалi стосується технології амд.Kashtan: ↑ 29.06.2025 10:29
А длсс через скільки років буде на паскалях доступною? Хоч нейро хоч трансформер.
-
Геральт
Active Member
Від 17к стартує 9060XT-16byaka: ↑ 29.06.2025 11:25 Так зараз вже немає проблем купити якусь rtx5060ti 16GB, 20к грн
-
1234waltz
Member
От парадокс:
1. З одного боку "кляті жлоби Хуанг та Ліза" зажимають vram та ставлять 8 ГБ.
2. З іншого боку читаю на gamedev dou інтерв'ю, де розробник гри називає перевірку та фікси в рушії гри рендерингу невидимих сусідніх кімнат та ефектів в них "оптимізацією для релізу на паст-ген консолях, якою б ніхто не займався, якби не треба було продавати гру для слабких апаратних платформ".
1. З одного боку "кляті жлоби Хуанг та Ліза" зажимають vram та ставлять 8 ГБ.
2. З іншого боку читаю на gamedev dou інтерв'ю, де розробник гри називає перевірку та фікси в рушії гри рендерингу невидимих сусідніх кімнат та ефектів в них "оптимізацією для релізу на паст-ген консолях, якою б ніхто не займався, якби не треба було продавати гру для слабких апаратних платформ".