Вітаю усіх хто дочекався. Хотів зайти на сторінку Wishlist подивитись які там ціни на те що мене цікавило, але сайт стім від напливу відвідувачів віддає This page isn’t working
Новини
Останні статті і огляди
У Steam стартував масштабний літній розпродаж
-
ilcattivo
Member
Пропоную обговорити У Steam стартував масштабний літній розпродаж
Вітаю усіх хто дочекався. Хотів зайти на сторінку Wishlist подивитись які там ціни на те що мене цікавило, але сайт стім від напливу відвідувачів віддає This page isn’t working
-
Ostin
Member
Я зайшов. І жодної історичної знижки, все це вже було протягом останніх півроку.ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:23Хотів зайти на сторінку Wishlist подивитись які там зараз ціни на те що мене цікавить
Можливо, комусь пощастить більше.
P.S. передивився більше пропозицій поза списком бажаного - і все так і є, геть тухлий розпродаж...
Востаннє редагувалось 26.06.2025 20:38 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
ilcattivo
Member
Ваші очікування - ваші проблеми (с). Для мене якщо хоча б на 50-100 грн буде дешевше ніж у звичайні акції, то вже непогано.Ostin: ↑ 26.06.2025 20:24Я зайшов. І жодної історичної знижки, все це вже було протягом останніх півроку.ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:23Хотів зайти на сторінку Wishlist подивитись які там зараз ціни на те що мене цікавить
Можливо, комусь пощастить більше.
Доречі, Сталкер 2 продається за 979 грн. А ось на The Last Last Of Us 2 знижку не завезли(
-
Fen1xz
Member
Зашел посмотрел, ничего прям мегаскидочного не увидел. Всё что хоть минимально заинтересовало и так ранее продавалось по таким ценам или даже ниже. Ещё и тормозит и не прогружает страницы как всегда в первые часы распродажи.
-
proos
Member
Это уже традиция)ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:23This page isn’t working
А я ждал хотя бы 40% на кратоса регнарек, ну нет так нет)ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:38А ось на The Last Last Of Us 2 знижку не завезли(
-
Draqoon
Member
Lost Judgment+Judgment 70%
Tales of Arise 75%
Soul Hackers 2 75%
Cyberpunk 2077 65%
Like a Dragon: Infinite Wealth 60%
Granblue Fantasy: Relink 60%
Banishers: Ghosts of New Eden 60%
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN - Deluxe Edition 60%
Всьо
гіівно а не знижки
Tales of Arise 75%
Soul Hackers 2 75%
Cyberpunk 2077 65%
Like a Dragon: Infinite Wealth 60%
Granblue Fantasy: Relink 60%
Banishers: Ghosts of New Eden 60%
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN - Deluxe Edition 60%
Всьо
-
MaxZema
Member
Аналогічно) Мабуть вже взимку буде 50% знижка.proos: ↑ 26.06.2025 21:23Это уже традиция)ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:23This page isn’t workingА я ждал хотя бы 40% на кратоса регнарек, ну нет так нет)ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:38А ось на The Last Last Of Us 2 знижку не завезли(
-
proos
Member
MaxZema
Как говорят у нас в Одессе - будем посмотреть)
Как говорят у нас в Одессе - будем посмотреть)
-
SERGBILL
Member
Може поки дофіга хочу, але чекаю Stalker 2 та Selaco за 50%)))) Не в цей раз, і мабуть навіть не в наступний ще. А ще ж TOW 2 на підході 
-
100sergo100
Member
Робокопа наче хвалили. 90% -89грн
-
proos
Member
100sergo100
О, кстати! Дякую!
О, кстати! Дякую!
-
Selyk_s
Junior
Я собі Slay the Spire прикупив 75% - 124грн.
-
Rex
Member
Чудовий привід накупити ігор, в які ніколи не будеш грати 
-
snegurrrka
Member
Робокопа вже згадали, взяв собі, а також заодно забрав STEINS;GATE + STEINS;GATE 0 за 129 грн, хоча просто STEINS;GATE можна взяти за 37 грн (-90%). Колись дивився аніме, дуже зайшло, а пишуть, що гра як візуальна новела ще крутіша.
Ну і GRIS за 32 грн (-90%) теж чому б не спробувати.
Зі списку бажань особливо не очікував знижок, ніби -20% на Indiana Jones and the Great Circle і непогано, проте все ще 1959 грн досить солідно. Правда я так розумію, що гра має виправдовувати цю вартість судячи з відгуків. Ще дивився в сторону South of Midnight (-25%, 899 грн), цікавий візуальний стиль.
Зараз нарешті завершую проходити Final Fantasy VII Rebirth (яка ж вона величезна
) і відчуваю, що краще пограти в щось коротше та відмінних від (j)rpg жанрів, особливо без величезних відкритих світів.
Зі списку бажань особливо не очікував знижок, ніби -20% на Indiana Jones and the Great Circle і непогано, проте все ще 1959 грн досить солідно. Правда я так розумію, що гра має виправдовувати цю вартість судячи з відгуків. Ще дивився в сторону South of Midnight (-25%, 899 грн), цікавий візуальний стиль.
Зараз нарешті завершую проходити Final Fantasy VII Rebirth (яка ж вона величезна
-
Enjthesilence
Member
Індіану можна пробігти в геймпасі, добротна гра.snegurrrka: ↑ 26.06.2025 22:56 Робокопа вже згадали, взяв собі, а також заодно забрав STEINS;GATE + STEINS;GATE 0 за 129 грн, хоча просто STEINS;GATE можна взяти за 37 грн (-90%). Колись дивився аніме, дуже зайшло, а пишуть, що гра як візуальна новела ще крутіша.
Зараз нарешті завершую проходити Final Fantasy VII Rebirth (яка ж вона величезна) і відчуваю, що краще пограти в щось коротше та відмінних від (j)rpg жанрів, особливо без величезних відкритих світів.
-
7mindfields
Member
Є нормальні ігри, на які раніше не було -90%, та й на сталкер 2 майже стара ціна повернулась.Fen1xz: ↑ 26.06.2025 20:38 Зашел посмотрел, ничего прям мегаскидочного не увидел. Всё что хоть минимально заинтересовало и так ранее продавалось по таким ценам или даже ниже. Ещё и тормозит и не прогружает страницы как всегда в первые часы распродажи.
Є ті, хто пропонує додаткову знижку у 20-30% від загальної вартості (і під час розпродажів), виводячи баланс стіму, але завжди треба понити з приводу відсутності «мегазнижок» у 100%
-
Yurek
Member
Dead Space - 299
Hogwarts Legacy - 399
Resident Evil 3 -262
Мертвий комбат 1 - 428
Hogwarts Legacy - 399
Resident Evil 3 -262
Мертвий комбат 1 - 428
-
erkins007
Member
Индиана это чуть ли не лучшая приключенческая игра за последние годы и однозначно одна из самых красивых.snegurrrka: ↑ 26.06.2025 22:56Зі списку бажань особливо не очікував знижок, ніби -20% на Indiana Jones and the Great Circle і непогано, проте все ще 1959 грн досить солідно. Правда я так розумію, що гра має виправдовувати цю вартість судячи з відгуків
Я брал колекционку физическую и не жалею, но мое мнение лучше поиграйте в геймпасе, потому что майки почему-то в последних релизах забыли про региональные цены совсем.
-
tablestikus
Member
О, на длц для MechWarrior 5: Mercenaries знижки по 60% - як раз докупив останні що не вистачало.
-
byaka
Member
Я так i незрозумiв чому я маю грати в Джонса, як що можу пограти в лару, чи год оф вар, ласт оф ас,хорайзен i ще безлiч iгор у яких геймплей можливо навiть краще.erkins007: ↑ 27.06.2025 05:21Индиана это чуть ли не лучшая приключенческая игра за последние годы и однозначно одна из самых красивых.snegurrrka: ↑ 26.06.2025 22:56Зі списку бажань особливо не очікував знижок, ніби -20% на Indiana Jones and the Great Circle і непогано, проте все ще 1959 грн досить солідно. Правда я так розумію, що гра має виправдовувати цю вартість судячи з відгуків
Я брал колекционку физическую и не жалею, но мое мнение лучше поиграйте в геймпасе, потому что майки почему-то в последних релизах забыли про региональные цены совсем.