Ціни на оперативну пам’ять DDR4 стрімко зростають на тлі скорочення виробництва

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ціни на оперативну пам’ять DDR4 стрімко зростають на тлі скорочення виробництва

Видалили були мій коментар, напевно за рекламу такої ж оперативки 32GB, тільки 3600 CL16. Я продавав її за 3000грн і з мене за цей короткий час встигли посміятись, за таку ціну. Так от повідомляю. Дівчіна купила вже, й залишилась задоволеною. Така оператива нова, останній раз коштувала 4300
Buldozer.
Member

Повідомлення

Очень важная информация, спс
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Afit: 26.06.2025 19:46 Предлагаю обсудить Ціни на оперативну пам’ять DDR4 стрімко зростають на тлі скорочення виробництва

Видалили були мій коментар, напевно за рекламу такої ж оперативки 32GB, тільки 3600 CL16. Я продавав її за 3000грн і з мене за цей короткий час встигли посміятись, за таку ціну. Так от повідомляю. Дівчіна купила вже, й залишилась задоволеною. Така оператива нова, останній раз коштувала 4300
задоволена дівчина - це завжди добре, харош
erkins007
Member

Повідомлення

кому не все равно в 2025 году на цену ддр4, тут через пару лет ддр 6 уже будет
Afit
Member

Повідомлення

erkins007: 26.06.2025 20:04 кому не все равно в 2025 году на цену ддр4, тут через пару лет ддр 6 уже будет
И по каким ценам она первый годик- полтора будет? :-/ Ждун не вымрет, мы знаем
waryag
Member

Повідомлення

Хто б міг таке передбачити після зливу ддр4 китайцям?
:lol:
erkins007: 26.06.2025 20:04кому не все равно в 2025 году на цену ддр4, тут через пару лет ддр 6 уже будет
Многим. А ДДР 6 будет приходить в адекват пару лет после релиза. Как минимум - цены на новые платформы велики для большинства юзеров.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Хороша пам'ять, як вино :)
Mihanja80
Member

Повідомлення

Не читаа сам пост про новини, але після цього в барахолці ціни явно не знижаться!
:gigi:
Ostin
Member

Повідомлення

Ну треба ж такому статись. А я тут 5 років чекав, щоб докупити собі ще +16 пам'яті, по 10 грн відкладав з кожної зарплати... (сарказм)
Mihanja80
Member

Повідомлення

:gigi:
Ostin: 26.06.2025 20:40 Ну треба ж такому статись. А я тут 5 років чекав, щоб докупити собі ще +16 пам'яті, по 10 грн відкладав з кожної зарплати... (сарказм)
Alligator
Member

Повідомлення

Геральт: 26.06.2025 20:36 Хороша пам'ять, як вино :)
я брав 128Гб за 4к грн, це виходить у мене вино в тетрапаці? :lol:
OverPow
Member

Повідомлення

Afit: 26.06.2025 19:46 Предлагаю обсудить Ціни на оперативну пам’ять DDR4 стрімко зростають на тлі скорочення виробництва

я бежал за вами 4 км, что-бы сказать, как мне все равно
Afit
Member

Повідомлення

Мало мінусів. Давайте ще під цим штук двадцять :shuffle:
Sashr
Member

Повідомлення

Продам viper steel 4400 cl19. Дорого.
FastBullet
Member

Повідомлення

А я тут недавно думал покупать китайские киты DDR4 - 3200 16 Gb по 500 грн за штуку :D :D :D или ещё подождать пока подешевеет :lol: :lol: :lol:
Mihanja80
Member

Повідомлення

Alligator: 26.06.2025 20:45
Геральт: 26.06.2025 20:36 Хороша пам'ять, як вино :)
я брав 128Гб за 4к грн, це виходить у мене вино в тетрапаці? :lol:

Я на початку "ери" купив монітор самсунг т220 за 315 ує, положив на шафу і сказав, що у нас буде комп'ютер. Позичив кошти, заплатив взятку Укртелеком 500-600грн і е8500 качав торенти зі швидкістю ДО 128мегабіт!

А до того опера міні і nokia N82, i хватало монітора 320х240 пікселів!

:super:
anatolikostis
Member

Повідомлення

Sashr: 26.06.2025 21:08 Продам viper steel 4400 cl19. Дорого.
спасибо, но уже куплен кит 128Гб корсара доминатор 3200cl14 1.36V на б-даях :gigi:
планки на 32 нет смысла брать китовыми для десктопных платформ
Mihanja80
Member

Повідомлення

Nokia N82 ще й досі жива, і 3.2 мегапікселя роблять речі!
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ціна підвищилась бо китайці відмовились виробляти собі в збиток
може тепер повернуться :gigi:
А так бідні китайці - так старались, шпіонили, тільки масово освоїли техпоцес як він став нікому не потрібен :lol:
ну, так Бог заклав у природу Всесвіту: що легко прийшло - легко піде
MqM
Member

Повідомлення

erkins007: 26.06.2025 20:04 кому не все равно в 2025 году на цену ддр4, тут через пару лет ддр 6 уже будет
Ну так прикрути ddr 4 до intel 11 покоління наприклад, а це ще не такий старі проци аби викидати
Відповісти