Двохсекційні башні і 300Вт ледь відводять... а тут заява на 500 - шось не віриться
Новини
Останні статті і огляди
Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
-
Pavel Lesunov
Member
Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
Двохсекційні башні і 300Вт ледь відводять... а тут заява на 500 - шось не віриться
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
500вт притому, що ноктуа Д15 може розсіяти 220вт....
В мене відчуття, що звільнені маркетолухи з Інтел, знайшли собі нову роботу
В мене відчуття, що звільнені маркетолухи з Інтел, знайшли собі нову роботу
-
aaleksandrenko
Member
А нічого що площа контакту тут в 2-3 рази більше чим тих процесів з якими ви порівнюєте свої вати?
-
Earanak
Member
Thermalright Silver Arrow TR4 отводил с одной вертушкой ~320вт вроде как от 3990X, может весь секрет в огроменной контактной площадке под TR4 сокет к которой овердофига теплотрубок подведено ?
-
Sanьka
Member
Це якось впливає на площу розсіювання самого кулеру?aaleksandrenko: ↑ 23.06.2025 17:30А нічого що площа контакту тут в 2-3 рази більше чим тих процесів з якими ви порівнюєте свої вати?
З.і. Я зрозумів про що ти, але це більш для райзенів актуально і знову ж таки питання швидко зняти вати з кришки це одне, а питання розсіяти те, що зняли - це друге.
І пів кіловата це пів кіловата
-
Input_Lag
Member
Цікаво чи можна зробити односекційну башту з вентилем на 160 мм. чи краще 200 мм.
-
Pavel Lesunov
Member
ви праві,якось прогавив що нокта щось подібне випустила ще 2 роки тому. навіть с пруфом на 700Вт https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 13/132500/aaleksandrenko: ↑ 23.06.2025 17:30 А нічого що площа контакту тут в 2-3 рази більше чим тих процесів з якими ви порівнюєте свої вати?
-
Denvys5
Member
розрахований на використання в складі робочих станцій з платформами Intel LGA4677 і AMD sTR5/SP6
-
erkins007
Member
Думаю целевая аудитория рабочих станций может позволить себе водянку
-
CMEPTb_HD
Member
Що нового?? Знову н@$уя.. Одне і теж... 
Чи там можливо метал новий придумали з кращим кпд по теплопровідності? Дуже сумніваюсь..
Він то може і зможе пів кіловата остудити... Ну якщо кристал такого же розміру як і пятка на башні...
Чи там можливо метал новий придумали з кращим кпд по теплопровідності? Дуже сумніваюсь..
Він то може і зможе пів кіловата остудити... Ну якщо кристал такого же розміру як і пятка на башні...
-
Devijack
Member
В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.
-
yariksom
Member
500 відведе чілер якщо не всереться.Sanьka: ↑ 23.06.2025 17:25 Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
В мене відчуття, що звільнені маркетолухи з Інтел, знайшли собі нову роботу![]()
-
Megaclite
Member
Noctua D15 відведе ті же 500w на ThreadripperSanьka: ↑ 23.06.2025 17:25 Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
В мене відчуття, що звільнені маркетолухи з Інтел, знайшли собі нову роботу![]()
тут маркетологи ніпричом
-
Звезда S0-2
Member
Тэрмалтэйк больше ставит на красивую этикетку и ценник, эффективностью особо не славится. Но непосредственно исполнение продукта у них неплохое.
-
AssayMAS
Member
так на открытом стенде и без видеокарты - ты что на рисунке не видишь "методы тестирования"Pavel Lesunov: ↑ 23.06.2025 17:24а тут заява на 500 - шось не віриться
а если в корпусе и без кучи дополнительных вертушек и с мощной видеокартой так 200Ватт не факт что осилит. Там же надо проц "суперпупер" дорогой термопастой обработать (которая по маркетинговым заявлениям лучше жидкого металла)... .
-
erkins007
Member
Делая "вуу-вуу" вентиляторами. А если без шуток то 500 ват вам комнату не нагреет примерно никогда. Ну разве что комната 2*3 и полностью герметична.Devijack: ↑ 23.06.2025 19:32 В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.
-
Devijack
Member
erkins007
Можна звичайно порозповідати що нічого не нагріє, але він вже є і гріє.
П.С. Не треба мені відповідати кацапською. Ми тут не на кацаповерах.
Можна звичайно порозповідати що нічого не нагріє, але він вже є і гріє.
- спойлер

П.С. Не треба мені відповідати кацапською. Ми тут не на кацаповерах.
-
cspp
Member
500 в. отведет, правда не сказали с какой температурой cpu
да у меня был silver arrow помню с температурой 39.2 бегал за ним в 2012 вроде. Но амдшка там кочегарила фуфыксная не сильно много. Вопрос только в температуре, если 200 градусов то заявить можно хоть киловатт
-
Vladys77
Member
В мене відеокарта 400 Вт і теж чудово обігріває кімнату.Devijack: ↑ 23.06.2025 19:32 В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.
-
waryag
Member
Небольшую - вполне.erkins007: ↑ 23.06.2025 22:40Делая "вуу-вуу" вентиляторами. А если без шуток то 500 ват вам комнату не нагреет примерно никогда. Ну разве что комната 2*3 и полностью герметична.Devijack: ↑ 23.06.2025 19:32 В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.