Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Pavel Lesunov
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD

Двохсекційні башні і 300Вт ледь відводять... а тут заява на 500 - шось не віриться :dontknow:
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
500вт притому, що ноктуа Д15 може розсіяти 220вт....
В мене відчуття, що звільнені маркетолухи з Інтел, знайшли собі нову роботу :gigi:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

А нічого що площа контакту тут в 2-3 рази більше чим тих процесів з якими ви порівнюєте свої вати?
Earanak
Member

Повідомлення

Thermalright Silver Arrow TR4 отводил с одной вертушкой ~320вт вроде как от 3990X, может весь секрет в огроменной контактной площадке под TR4 сокет к которой овердофига теплотрубок подведено ?
Sanьka
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.06.2025 17:30А нічого що площа контакту тут в 2-3 рази більше чим тих процесів з якими ви порівнюєте свої вати?
Це якось впливає на площу розсіювання самого кулеру?

З.і. Я зрозумів про що ти, але це більш для райзенів актуально і знову ж таки питання швидко зняти вати з кришки це одне, а питання розсіяти те, що зняли - це друге.
І пів кіловата це пів кіловата
Input_Lag
Member

Повідомлення

Цікаво чи можна зробити односекційну башту з вентилем на 160 мм. чи краще 200 мм.
Pavel Lesunov
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.06.2025 17:30 А нічого що площа контакту тут в 2-3 рази більше чим тих процесів з якими ви порівнюєте свої вати?
ви праві,якось прогавив що нокта щось подібне випустила ще 2 роки тому. навіть с пруфом на 700Вт https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 13/132500/
Denvys5
Member

Повідомлення

розрахований на використання в складі робочих станцій з платформами Intel LGA4677 і AMD sTR5/SP6
erkins007
Member

Повідомлення

Думаю целевая аудитория рабочих станций может позволить себе водянку
CMEPTb_HD
Member

Повідомлення

Що нового?? Знову н@$уя.. Одне і теж... :down:
Чи там можливо метал новий придумали з кращим кпд по теплопровідності? Дуже сумніваюсь..
Він то може і зможе пів кіловата остудити... Ну якщо кристал такого же розміру як і пятка на башні... :lol:
Devijack
Member

Повідомлення

В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.
yariksom
Member

Повідомлення

Sanьka: 23.06.2025 17:25 Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
В мене відчуття, що звільнені маркетолухи з Інтел, знайшли собі нову роботу :gigi:
500 відведе чілер якщо не всереться.
Megaclite
Member

Повідомлення

Sanьka: 23.06.2025 17:25 Предлагаю обсудить Thermaltake випускає CPU-кулер WAir для робочих станцій на топових чипах Intel й AMD
Noctua D15 відведе ті же 500w на Threadripper
тут маркетологи ніпричом
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Тэрмалтэйк больше ставит на красивую этикетку и ценник, эффективностью особо не славится. Но непосредственно исполнение продукта у них неплохое.
AssayMAS
Member

Повідомлення

Pavel Lesunov: 23.06.2025 17:24а тут заява на 500 - шось не віриться
так на открытом стенде и без видеокарты - ты что на рисунке не видишь "методы тестирования"
а если в корпусе и без кучи дополнительных вертушек и с мощной видеокартой так 200Ватт не факт что осилит. Там же надо проц "суперпупер" дорогой термопастой обработать (которая по маркетинговым заявлениям лучше жидкого металла)... .
erkins007
Member

Повідомлення

Devijack: 23.06.2025 19:32 В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.
Делая "вуу-вуу" вентиляторами. А если без шуток то 500 ват вам комнату не нагреет примерно никогда. Ну разве что комната 2*3 и полностью герметична.
Devijack
Member

Повідомлення

erkins007
Можна звичайно порозповідати що нічого не нагріє, але він вже є і гріє.
спойлер
Зображення
звичайна керамічна панель. Восени коли було 18 у кімнаті спокійно прогрівав на задані 25, можна і більше виставити не експерементував. Кімната десь 3х4 не весь будинок авжеж.
П.С. Не треба мені відповідати кацапською. Ми тут не на кацаповерах.
cspp
Member

Повідомлення

500 в. отведет, правда не сказали с какой температурой cpu :laugh: да у меня был silver arrow помню с температурой 39.2 бегал за ним в 2012 вроде. Но амдшка там кочегарила фуфыксная не сильно много. Вопрос только в температуре, если 200 градусов то заявить можно хоть киловатт
Vladys77
Member

Повідомлення

Devijack: 23.06.2025 19:32 В мене обігрівач на 500W спокійно обігріває кімнату. Не уявляю як таку кількість тепла в кулер віддати.
В мене відеокарта 400 Вт і теж чудово обігріває кімнату.
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 23.06.2025 22:40
Делая "вуу-вуу" вентиляторами. А если без шуток то 500 ват вам комнату не нагреет примерно никогда. Ну разве что комната 2*3 и полностью герметична.
Небольшую - вполне.
Відповісти