Вчора увечері (21.06.2025, близько 23:00) у мене обірвався зв'язок с діскордом і викинуло з онлайн гри. Спочатку подумав, що пропав інтернет. Але у треї з'язок мережі був підключеним (значок монітору та кабелю). Забив на проблему та пішов спати - думав, що на наступний день все пройде. Нічого не прошло. Інтернету так і нема, грузе тільки Телеграм. Додумався запустити ВПН і з ним зміг вже відкрити і Стім, і браузер, але проблема так і не вирішилась сама по собі. Почав шукати допомоги на форумі майкрософт, де знайшов тред з проблемою, подібною до моєї. Назва - "Windows 10 показывает, что интернета нет, но по факту интернет есть". У кінці потоку його автор зазначив форум Оверлокерс, тому і вирішив звернутися сюди особисто.
У термінології "продвинутої" комп'ютерної сфери я не дуже розбираюсь: що таке DNS загуглив тільки сьогодні, і то вже забув. Тому не до кінця розумію, що саме я робив за вказівками людей з треду вище. Здається, я очищав кеш ДНС, пробував зазначити 8.8.8.8 та 8.8.4.4, щоб ці числа не значили, та навіть заходив у реєстр, де шукав значіннє параметру EnableActiveProbing. Але і це мені не допомогло: параметр вже стояв в 1. Якщо потрібні ще якісь дані, то задайте будь ласка питання.. І прошу вас допомогти