Пропоную обговорити Серверні процесори AMD EPYC Venice з архітектурою Zen 6 вийдуть наступного року
Ну а теперь будем ждать новый Thunderbird, Thoroughbread и Barton?
Новини
Останні статті і огляди
Серверні процесори AMD EPYC Venice з архітектурою Zen 6 вийдуть наступного року
-
Wahoo
Member
-
mklm
Member
мендочіно, венеція, не паряться в назвах
-
Scoffer
Member
Хто був в Венеції знає шо вона заселена китайцями і смердить гівниною. Так собі назва якщо чесно.
-
Koluchiy
Member
Може вони мають на увазі район Venice у ЛА.Scoffer: ↑ 13.06.2025 11:35 Хто був в Венеції знає шо вона заселена китайцями і смердить гівниною. Так собі назва якщо чесно.![]()
-
Scoffer
Member
Koluchiy
Бував я разок в ЛА, район не пам'ятаю, але смердить там як мінімум не менше.
Бував я разок в ЛА, район не пам'ятаю, але смердить там як мінімум не менше.
-
anatolikostis
Member
Scoffer
зараз там все вигоріло (двічі
): вже не смердить
зараз там все вигоріло (двічі
-
Li
Member
Хочу EPYC Barton
Мой второй пк, в 2004м, был на Barton
Жаль, что в персональных пк, не будет таких названий.
-
Kashtan
Member
Верано на зен7 буде з 512 ядрами? Але мабуть Зен7с, а не повноцінні ядра. Так само Венеція зен6с якщо 256 ядер.
-
mrigi
Member
Гарно, але нам би цей рік пережити
-
block_stupid
Member
Kashtan
Я б не сказав, що "с"-ядра не повноцінні. Нормальні ядра, от в інтел так не повноцінні.
Вже є стеки Azure HBv5 VM. Облизуюсь на таке для дедіка))
Потреба в кількості CPU ядер буде зростати, а саме x86.
Бо в мене наприклад є задачі, де я б хотів працювати як з GPU, але із складнішою логікою з сирими даними.
На GPU так не зробиш, і тут як раз такі конфіги на 100500 ядер смачно зайшли б)).
512 я б з'їв))
Я б не сказав, що "с"-ядра не повноцінні. Нормальні ядра, от в інтел так не повноцінні.
Вже є стеки Azure HBv5 VM. Облизуюсь на таке для дедіка))
Потреба в кількості CPU ядер буде зростати, а саме x86.
Бо в мене наприклад є задачі, де я б хотів працювати як з GPU, але із складнішою логікою з сирими даними.
На GPU так не зробиш, і тут як раз такі конфіги на 100500 ядер смачно зайшли б)).
512 я б з'їв))
-
Kashtan
Member
block_stupid
Тут тести викладали, с - ядра в кількості півтори рази більше все ж гірше себе показали в порівнянні з нормальними в серверних задачах.
Тут тести викладали, с - ядра в кількості півтори рази більше все ж гірше себе показали в порівнянні з нормальними в серверних задачах.
-
block_stupid
Member
Kashtan
Немає якихось серверних, офісних, звичайних задач.
Якісь оці класифікації собі люди на рівному місці придумовують.
От мені краще зайде 512 ядерний проц з 2.5ГГц, ніж 256 ядерний з 3.5ГГц.
Задача в мене цілком "серверна".
Тому то й існують компактні ядра, значить на них був запит. Як і на 3D V-Cache, на сервері жю в ігри не грають. Але тако ж є задачі де взяв би такі проци для сервера + високочастотний, і там мені вистачило б і 8 ядер.
Немає якихось серверних, офісних, звичайних задач.
Якісь оці класифікації собі люди на рівному місці придумовують.
От мені краще зайде 512 ядерний проц з 2.5ГГц, ніж 256 ядерний з 3.5ГГц.
Задача в мене цілком "серверна".
Тому то й існують компактні ядра, значить на них був запит. Як і на 3D V-Cache, на сервері жю в ігри не грають. Але тако ж є задачі де взяв би такі проци для сервера + високочастотний, і там мені вистачило б і 8 ядер.