The Outer Worlds 2 виходить у жовтні — дивимося новий трейлер

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити The Outer Worlds 2 виходить у жовтні — дивимося новий трейлер

Ну перша частина була дешевенькою, але доволі атмосферною та цікавою. Чекаю. По геймпасу те що треба
Rehovart
Junior

Повідомлення

Перша частина була ок на безриб'ї, мають зробити щось більш круте або підуть за avowed
Nekros
Member

Повідомлення

А навіщо вони предзамовлення у хбокс сторі за 70$ продають коли вона і так у геймпасі за 230грн буде? :lol:
syavik2001
Member

Повідомлення

выглядит не лучше 1 части. уныло. проходим мимо.
Васильович
Member

Повідомлення

На 1:49 відсилка на дев'ятий епізод Secret Level (The Outer Worlds: The Company We Keep) :)
syavik2001: 09.06.2025 13:01выглядит не лучше 1 части. уныло. проходим мимо.
Ну, якщо це буде умовно "перша частина, але масштабніше", то особисто я з радістю пограю в неї - не всі ігри повинні бути шедеврами, іноді достатньо бути просто непоганою грою :learn:
І взагалі - якщо не любиш фентезі, то вибір RPG загалом доволі куций :(
Vi
Member

Повідомлення

Игра проходняк, хотя в принципе, пробежаться можно. Первой части явно бюджет жал.
У второй его тоже что-то не наблюдается.
Может быть когда-нибудь на распродаже...

Васильович
Но не за такой ценник же.
Sanьka
Member

Повідомлення

Сюжет першої був хороший, побочки теж непогані.
Мені не сподобалась однотипність зброї/броні.
Прокачка якась не дуже цікава, що лута, що самого героя. Хотілось би більше наповнення.
Tyler
Member

Повідомлення

Обсідіан вже не ті, купа штату змінилось, на жаль(
Васильович
Member

Повідомлення

Vi: 09.06.2025 14:35Но не за такой ценник же.
Я гратиму через Game Pass, чого і вам бажаю :beer:
Devijack
Member

Повідомлення

Васильович: 09.06.2025 14:11перша частина, але масштабніше
Там все це масштабування вилилось в пусте ніщо. Постійно намагаєшься піти в невідоме бо туди є доступ а знаходиш ніщо. Тупо багато нічого навколо сюжетного коридору. Це щось типо тих ігр де ти віпрешься в невидиму стіну якщо підеш в непотрібному напрямку, але ту стіну прибрали і ти йдеш в ніщо, ось про що був перший аутерворд. Масштабніше непотрібно і цінник в 70$ не потрібно. Гра нагадує заправку десь на трасі в області, наче ти нічим не обмежен і все круто, гарно, але далі магазину і туалету в поля гуляти не підеш)
Васильович
Member

Повідомлення

Devijack: 09.06.2025 21:28Там все це масштабування вилилось в пусте ніщо.
Я б не судив так строго по одних лише трелейрах ;)
Devijack
Member

Повідомлення

Васильович
Я не завишую очікування після першої частини. Якщо 2га частина буде краще то це просто чудово.
Мене взагалі ця гра зсмутила бо наче була під соусом "від розробників нью вегаса" А це вже досить високо задрана планка, бо в Вегасі можна під камінь зазирнути і знайти там якийсь квест чи записку чи підземний бункер. А тут знаходиш лише діалоги яу у Вегасі)
1234waltz
Member

Повідомлення

Загалом мені сподобався перший The Outer Worlds, це такий теплий ламповий проект. Без претензії на велич але зі своїм унікальним шармом.
1. Тут дійсно цікаво було читати логи та записи - з гумором та сатирою.
2. Гра має неповторний візуальний стиль та художній всесвіт в стилі книжок "гумористичного сай-фая" Артура Кларка.
3. Гра не душить провалами в темпі та купою одноманітних квестів на одну й ту саму локацію як Fallout 4 (чистити одну й ту саму локацію від).
4. Гарний сюжет.
5. Цікаво розкрити сайдквести своїх компаньйонів (знов укол в сторону Бєсєдкі, де тільки робот ADA та Нік Валентайн з їх DLC про Механікуса та Далеку гавань, були цікаві, але й там передушили душною духотою).

З мінусів можно відмітити хіба що зоопарк зброї, половина з якої не дуже то й потрібна та гілки прокачки не дуже корисні.
Відповісти