Гра може не топ 1 цього року. Але точно в топ 3 буде.
Тому гарній грі гарні продажі. Атмосфера і сюжет клас.
Тим паче грав на релізі без помітних багів, за це в наш час великий лайк
Да ну... можно играть в своё удовольствие без всякого опыта подобных игр с пошаговыми боёвками.LetterBee: ↑ 28.05.2025 14:28P.s. если не осилили секиро, то наверное не советую. Игра по сложности как соулслайки, хотя в нее недавно добавили легкий режим.
Околоидеальный. Игра очень стабильная без статеров и багов. В нее вшит неотключаемый мыльный ТАА, но есть DLAA, так что жалуются на ТАА только красные. На 5090 в нативном 4к на эпических 80фпс, если поставить высокие то 120+.yariksom: ↑ 28.05.2025 13:34 Як технічний стан, можна грати?
Ооо, я доречі тільки другу частину проходив на консолі в свій час
Більшість геймерів прозріють від складності Секіро. Я все ж думаю, що ця гра легша)LetterBee: ↑ 28.05.2025 14:28 P.s. если не осилили секиро, то наверное не советую. Игра по сложности как соулслайки, хотя в нее недавно добавили легкий режим.
Навіть не близько. Сюжет на нормальній складності проходиться взагалі без проблем, хіба що взагалі не задумуватись про прокачку і не пробувати ухилятись/парирувати.LetterBee: ↑ 28.05.2025 14:28если не осилили секиро, то наверное не советую. Игра по сложности как соулслайки
Ні, можеш грати одразу в персона 5 рояль - крім пасхалок на минулі ігри нічого не втратиш. Потім можеш пограти в 3 і 4 по смаку, прямого сюжетного зв'язку між ними нема. УдачіSmileKnight: ↑ 28.05.2025 16:24Ооо, я доречі тільки другу частину проходив на консолі в свій чассподобалась)
Скажи пліз, якщо відразу почати в останні грати...ніфіга не зрозумію, так?) Вони всі пов'язані?
P.s: сьогодні через геймпасс спробую цю Expedition 33![]()
Цікавий сюжет, музон але через ці q/e видалив, якийсь хрома-трубадур на сюжеті тупо виносить бо ти не можеш таймінги зловити, гра для спинного мозку, нажаль.
По данным с NexusMods, самым популярным стал мод, упрощающий тайминги уклонения и контратак — его загрузили более 107 тысяч раз. Он работает на всех трёх уровнях сложности.Побачим чи до кінця потяну цю складність чи ні