ASUS анонсувала GeForce RTX 5080 у модифікації Noctua Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS анонсувала GeForce RTX 5080 у модифікації Noctua Edition

Скоріш за все карта буде мати неадекватну ціну. Тим більше, що і звичайні версії досить тихі, а із андервольтом так взагалі.
radeon5870
Member

Повідомлення

Шановний автор статті.
Будь ласка навчіться налаштовувати Баланс Білого у вашій камері.
Лише тоді читачі зможуть зрозуміти, який колір має залізо, про яке ви так цікаво розповідаєте ...
FarCry
Member

Повідомлення

radeon5870
Дуже товсто, спробуйте тонше. :laugh:
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Той самий випадок, коли накидувати на вентилятор не потрібно...)
Afit
Member

Повідомлення

А что это за вертухи такие? В продаже я такой формы крыльчатки видел только 140мм :think:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Afit: 19.05.2025 16:47 А что это за вертухи такие? В продаже я такой формы крыльчатки видел только 140мм :think:
ASUS GeForce RTX 5080 Noctua Edition отримала чотирьохслотовий повітряний кулер із трьома 120-мм вентиляторами Noctua NF-A12x25 G2
Afit
Member

Повідомлення

Ortyomko: 19.05.2025 16:51
Afit: 19.05.2025 16:47 А что это за вертухи такие? В продаже я такой формы крыльчатки видел только 140мм :think:
ASUS GeForce RTX 5080 Noctua Edition отримала чотирьохслотовий повітряний кулер із трьома 120-мм вентиляторами Noctua NF-A12x25 G2
их нет отдельно пока в продаже
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Шановний автор статті.
Будь ласка навчіться налаштовувати Баланс Білого у вашій камері.
Лише тоді читачі зможуть зрозуміти, який колір має залізо, про яке ви так цікаво розповідаєте ...
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

От ноктюа там только вентиляторы.
f24gun69
Member

Повідомлення

Звезда S0-2: 19.05.2025 17:32 От ноктюа там только вентиляторы.
Да ладно ? А я думал, что и чип и банки памяти... не буду покупать :(
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

f24gun69: 19.05.2025 18:35
Звезда S0-2: 19.05.2025 17:32 От ноктюа там только вентиляторы.
Да ладно ? А я думал, что и чип и банки памяти... не буду покупать :(
Ноктюа славится не только вентиляторами. Радиатор могли бы уже смастерить, всё-таки не первая их колаборация по видюхам.
DneprShark
Member

Повідомлення

Кайфовая :super: Владел такой двухвентиляторной 3080 - сочетание низких температур и тишины было шикарным
Тихий Зверь
Member

Повідомлення

Чи то фото такі, але і дизайн не такий прикольний, як у 3000 і 4000 серії. Крильчатка, як бумерагн і поєднання кольорів без смаку. Щось вони в штангу зарядили. :rotate:
Voozy
Member

Повідомлення

Как обычно в этом коллабе - тишина кулеров Ноктуа нивелируется фирменным писком дросселей Асус.
Vladys77
Member

Повідомлення

Звісно все красиво, але 5080 і без Noctua коштує як жигулі чи таврія в прийнятному стані.
А з Noctua ще на третину ціну накрутять.

Та і мені пофіг на ту тишу, аби карта не грілась. Бо ці виробники звісно молодці, оберти вентиляторів ставлять на мінімум, все супер тихо, а на карті на хотспоті під 90 градусів.

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Noctua звісно класні, хотів собі корпусних докупити. Але по ціні 2 Noctua купив 6 Arctic з контролером вентилятора.
І все чудово, як не треба сильно крутитись, так супер тихі, а як буде пекельна спека, то видують що завгодно.
Відповісти