Meshify 2 дійсно гарний корпус, дуже задоволений, хоча і маю версію Compact.
Новини
Останні статті і огляди
Fractal Design випускає корпуси Meshify 3 та Meshify 3 XL
-
bigmonstr666
Member
Предлагаю обсудить Fractal Design випускає корпуси Meshify 3 та Meshify 3 XL
-
Chugaister
Member
Прикольно виглядає! Я б може наступний комп в такому і зібрав, прям зайшло
-
Earanak
Member
Когда вижу такие корпуса, еще и с отличной эффективностью, каждый раз думаю отказаться от открытого стенда. Но блин, уже сколько, больше ~15 лет не пользуюсь корпусами на основном компе и даже и не знаю... В эффективности все равно хуже выйдет с корпусом, ведь у меня прямой обдув всего подряд на на открытом стенде, такое в корпусе и не организовать. Защита от пыли мне не нужна, помещение не пыльное. Да и в плане шума мне пофиг, нейросенсорная тугоухость, 140мм/3000 промышленные вертушки стоят которые соседи слышат наверное. В итоге что остается, просто для красоты все железо в корпус что-ли пихать, эх
Может кота завести что бы повод появился организовать защиту компа 
-
Seva1223
Member
Нижний пылевой фильтр (для БП) вынимается не спереди, а сбоку что хуже. А вот переднего нет!?
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Фігня якась без переднього фільтра.
-
Nekros
Member
Наче хвалебні відгуки на fractal, а ось дизайн, ну не знаю, дуже на любителя. Мені більше подобаються як виглядають NZXT та Lian Li
-
VolandInferno
Member
Фронтальний фільтр - це впринципі шляпа непотрібна, як раз його відсутність - це правильно.Nikolay Yeryomenko: ↑ 16.05.2025 13:51Фігня якась без переднього фільтра.
-
tablestikus
Member
всю пилюку одразу в корпус! amazing!VolandInferno: ↑ 16.05.2025 14:24Фронтальний фільтр - це впринципі шляпа непотрібна, як раз його відсутність - це правильно.Nikolay Yeryomenko: ↑ 16.05.2025 13:51Фігня якась без переднього фільтра.
-
Wahoo
Member
Earanak
Полностью согласен.
Корпуса не нужны. Хоть фракталы и очень неплохи обычно.
Полностью согласен.
Корпуса не нужны. Хоть фракталы и очень неплохи обычно.
-
n+gibat[]r
Member
Ну такое себе, из хорошо продуманных mesh-корпусов мне больше всего понравилось что-то вроде be quiet! Dark Base 701, там и продув отличный, и пылевые фильтры не забыли спереди и снизу, экономить на пылевиках это такое себе в любых корпусах кроме очень бюджетных, чистить ПК каждые пару месяцев удовольствия мало.
-
Kashtan
Member
Корпуси одні з кращих без сумніву, але 55-58 мм товщина радіатора з вентиляторами - ну як у всіх, брати коротшу відеокарту лише за 322мм. Ну зробіть ви корпус на 50-120мм більшим, зате місце для нормальних радіаторів з пуш пулл буде, ні, буде як у всіх, а ви монтуйте зовнішній радіатор, ну добре.
-
Tesseract
Member
Цікаво за якою технологією зроблена сітка на морді. Можливо вона непогано справляється з функцією пилового фільтру сама по собі.
-
avuremybe
Member
Хотів би замінити свій Meshify C на цього красеня.
Але $200 за базову версію.. При цьому зажали фільтр і резинки на отворах для кабелів, які були у попередника за $90.
Але $200 за базову версію.. При цьому зажали фільтр і резинки на отворах для кабелів, які були у попередника за $90.
Для цього існує версія XLKashtan: ↑ 17.05.2025 11:32Корпуси одні з кращих без сумніву, але 55-58 мм товщина радіатора з вентиляторами - ну як у всіх, брати коротшу відеокарту лише за 322мм. Ну зробіть ви корпус на 50-120мм більшим, зате місце для нормальних радіаторів з пуш пулл буде, ні, буде як у всіх, а ви монтуйте зовнішній радіатор, ну добре.