Fractal Design випускає корпуси Meshify 3 та Meshify 3 XL

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Fractal Design випускає корпуси Meshify 3 та Meshify 3 XL
Meshify 2 дійсно гарний корпус, дуже задоволений, хоча і маю версію Compact. :super:
Chugaister
Member

Повідомлення

Прикольно виглядає! Я б може наступний комп в такому і зібрав, прям зайшло
Earanak
Member

Повідомлення

Когда вижу такие корпуса, еще и с отличной эффективностью, каждый раз думаю отказаться от открытого стенда. Но блин, уже сколько, больше ~15 лет не пользуюсь корпусами на основном компе и даже и не знаю... В эффективности все равно хуже выйдет с корпусом, ведь у меня прямой обдув всего подряд на на открытом стенде, такое в корпусе и не организовать. Защита от пыли мне не нужна, помещение не пыльное. Да и в плане шума мне пофиг, нейросенсорная тугоухость, 140мм/3000 промышленные вертушки стоят которые соседи слышат наверное. В итоге что остается, просто для красоты все железо в корпус что-ли пихать, эх :( Может кота завести что бы повод появился организовать защиту компа :laugh:
Seva1223
Member

Повідомлення

Нижний пылевой фильтр (для БП) вынимается не спереди, а сбоку что хуже. А вот переднего нет!?
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Фігня якась без переднього фільтра.
Nekros
Member

Повідомлення

Наче хвалебні відгуки на fractal, а ось дизайн, ну не знаю, дуже на любителя. Мені більше подобаються як виглядають NZXT та Lian Li
VolandInferno
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 16.05.2025 13:51Фігня якась без переднього фільтра.
Фронтальний фільтр - це впринципі шляпа непотрібна, як раз його відсутність - це правильно.
tablestikus
Member

Повідомлення

VolandInferno: 16.05.2025 14:24
Nikolay Yeryomenko: 16.05.2025 13:51Фігня якась без переднього фільтра.
Фронтальний фільтр - це впринципі шляпа непотрібна, як раз його відсутність - це правильно.
всю пилюку одразу в корпус! amazing!
Wahoo
Member

Повідомлення

Earanak
Полностью согласен.
Корпуса не нужны. Хоть фракталы и очень неплохи обычно.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Ну такое себе, из хорошо продуманных mesh-корпусов мне больше всего понравилось что-то вроде be quiet! Dark Base 701, там и продув отличный, и пылевые фильтры не забыли спереди и снизу, экономить на пылевиках это такое себе в любых корпусах кроме очень бюджетных, чистить ПК каждые пару месяцев удовольствия мало.
Kashtan
Member

Повідомлення

Корпуси одні з кращих без сумніву, але 55-58 мм товщина радіатора з вентиляторами - ну як у всіх, брати коротшу відеокарту лише за 322мм. Ну зробіть ви корпус на 50-120мм більшим, зате місце для нормальних радіаторів з пуш пулл буде, ні, буде як у всіх, а ви монтуйте зовнішній радіатор, ну добре.
Tesseract
Member

Повідомлення

Цікаво за якою технологією зроблена сітка на морді. Можливо вона непогано справляється з функцією пилового фільтру сама по собі.
avuremybe
Member

Повідомлення

Хотів би замінити свій Meshify C на цього красеня.
Але $200 за базову версію.. При цьому зажали фільтр і резинки на отворах для кабелів, які були у попередника за $90.
Kashtan: 17.05.2025 11:32Корпуси одні з кращих без сумніву, але 55-58 мм товщина радіатора з вентиляторами - ну як у всіх, брати коротшу відеокарту лише за 322мм. Ну зробіть ви корпус на 50-120мм більшим, зате місце для нормальних радіаторів з пуш пулл буде, ні, буде як у всіх, а ви монтуйте зовнішній радіатор, ну добре.
Для цього існує версія XL
Відповісти