О, люблю, коли креативчик просувають. Ракети, динозаври-раптори, медузи-Горгони.Що стосується планів AMD на найближче майбутнє, то для платформи AM5 готується сімейство Gorgon Point.
Останні статті і огляди
Новини
AMD працювала над процесорами Zen 3+ для настільної платформи AM5
-
Kassatka
Member
Пропоную обговорити AMD працювала над процесорами Zen 3+ для настільної платформи AM5
-
ma_rch41
Member
не поняв, коли вони зроблять шось ліпше 5800х3д ? шоб воно було треба
але певно ліпше і не дуже треба
-
Enjthesilence
Member
так є ліпше - 9800х3д. що значить "шоб було треба?"ma_rch41: ↑ 06.05.2025 18:41 не поняв, коли вони зроблять шось ліпше 5800х3д ? шоб воно було треба
5800Х3Д - магнум опус ігрових процесорів, але він таки вже добряче зливає новим топам, якщо в тандемі з хайенд гпу, звісно. ну і ддр4 + слабенькі 0,1 і 1% лоу.
-
Denvys5
Member
Досить очікувана стратегія. По аналогії з брістол рідж
Я сам був здивований що вони цього не зробили
Я сам був здивований що вони цього не зробили

-
FastBullet
Member
мрійник)))Enjthesilence: ↑ 06.05.2025 19:01так є ліпше - 9800х3д. що значить "шоб було треба?"ma_rch41: ↑ 06.05.2025 18:41 не поняв, коли вони зроблять шось ліпше 5800х3д ? шоб воно було треба
5800Х3Д - магнум опус ігрових процесорів, але він таки вже добряче зливає новим топам, якщо в тандемі з хайенд гпу, звісно. ну і ддр4 + слабенькі 0,1 і 1% лоу.
Отправлено спустя 33 секунды:
Краще б вони Zen4 випустили б на АМ4Denvys5: ↑ 06.05.2025 19:23 Досить очікувана стратегія. По аналогії з брістол рідж
Я сам був здивований що вони цього не зробили![]()
-
alexeygalas
Member
З ddr4? Для чого вже копати пенсіонера?FastBullet: ↑ 06.05.2025 19:57Краще б вони Zen4 випустили б на АМ4
-
Scoffer
Member
Точка ГоргониKassatka: ↑ 06.05.2025 18:39Gorgon Point

-
FastBullet
Member
Тому що шина залишилась стара і профіту майже ніякого нема з ДДР5...а бо він не настільки великий, щоб прям була потрібна ДДР5alexeygalas: ↑ 06.05.2025 20:38З ddr4? Для чого вже копати пенсіонера?FastBullet: ↑ 06.05.2025 19:57Краще б вони Zen4 випустили б на АМ4
В принципі це доведено Інтелом, який працював як з ДДР4 та ДДР5
-
yurius_r
Member
FastBullet
Я пропонував випустити Zen на AM3+
Або хоча б фікус на 16 ядер на 5нм під AM3+. Туди ще б 128MB 3DVcache і була б ляля 
Я пропонував випустити Zen на AM3+

-
yariksom
Member
Бачу з коментарів, що мало хто цікавився включно з маркетологами АМД.
Горгони це вид (означає дуже страшна баба
), їх було троє представників цього виду (сестри), тому "горгона" пишеться з малої букви, імена їх були Стено, Евріала та Медуза і тільки в Медузи було волосся зі змій, ними її Афіна нагородила за те, що Посейдон згвалтував Медузу в храмі Афіни де вона саме сховалася щоб Посейдон цього не зробив . 
Горгони це вид (означає дуже страшна баба