Пропоную обговорити Electronic Arts провела масштабні звільнення, закрито новий проєкт із серії Titanfall, під загрозою закриття студія Codemasters
Та за шо? Micro Machines, Overlord, Project CARS... студія яка робила хоч якісь цікаві ігри
Останні статті і огляди
Новини
Electronic Arts провела масштабні звільнення, закрито новий проєкт із серії Titanfall, під загрозою закриття студія Codemasters
-
Seraphim
Member
-
Tetronga
Member
Ммм, купити кодмастерс, щоб потім закрити... Це так по електронікоартовськи. Контора гондурасів
-
gregory_amd
Member
Та нащо вам той колін мак рей, нащо вам ті pCars... Краще пограйте в чорного асасіна самурая та щітскін чародійку-мавпу, ну?
-
Kashtan
Member
Корпорати руйнують те, що досі працювало, купуючи і потім закриваючи. Краще б у себе оптимізацію провели серед мракетингового особового складу, а не у студіях.
-
Bukakanga
Member
я не люблю Кодмастерс из-за их любви к специфическому сверхрезкому управлению машиной с клавиатуры, но черт побери - эта студия успешно и регулярно клепает автосимы и автоаркады. В чем смысл закрывать успешно работающую студию? Чтобы показать цифры сокращений в квартальном отчете?
-
Alex Pepper
Member
За Codemasters очень обидно
Как эта ЕА не обанкротилась до сих пор? Уже лет 10 как от них одни скандалы, и считай, ни одной годной игры. Кроме Star Wars Jedi на ум ничего не приходит, да и в тот я не играл до сих пор.

-
Bukakanga
Member
ежегодная ФИФА/НФЛ и местные лутбоксы с игроками для онлайн-режима. Одна игра приносит сверхприбыли, остальное слишком мелкое по сравнению с этимAlex Pepper: ↑ 01.05.2025 12:42 За Codemasters очень обидноКак эта ЕА не обанкротилась до сих пор? Уже лет 10 как от них одни скандалы, и считай, ни одной годной игры. Кроме Star Wars Jedi на ум ничего не приходит, да и в тот я не играл до сих пор.
-
7mindfields
Member
За codemasters реально прикро 

-
my7Moon
Junior
Головний керманич ЕА часом не пЕтя параша(нко) 

-
_Andrik_
Member
Самі закопали гарний за всіма критеріями Тітанфол, а тепер закривають студію . Ідіотський підхід в гівнокомпанії . Можно ж було профінансувати хоч один проект для підтримання хоч якоїсь репутації .
А , ну так , про що я , цеж ЕА
А , ну так , про що я , цеж ЕА