Думав, що буде гра-середняк, а виявилось, що це якась повна ганьба...

Я здивований. Якби це була цілісна 6-бальна гра з нормальною оптимізацією на 5-6 годин - це був би прийнятний дебют.Kashtan: ↑ 26.04.2025 14:35 Хтось здивований?
а до чого тут "онлайн лутер-шутер?" умовний "гірс оф вор" - це також онлайн лутер шутер?Sashkotem: ↑ 26.04.2025 15:18 Я думав це буде сингл а тут корпоративмимо каси, коли ж ви наїстеся тих онлайн лутер шутерів
На том надеялись что за три копейки игру склепают, добавят кликбейтный лживый заголовок "от создателей метро" и дурачком купят. Потом деньги в карман, студию закрыть и профит.doc-oc: ↑ 26.04.2025 14:29 Разрабы, вот вы о чём думаете вообще?! Решили людей скамом накормить?!
На дебюте так оподливиться, это уметь надо![]()
На что надеялись-то?!
Після недосталкера зникла довіра до вітчизняного ігрострою. Буквально зараз брат грає в нього і бурчить - те не працює, тут глючить.NUN4AG: ↑ 26.04.2025 14:53Я здивований. Якби це була цілісна 6-бальна гра з нормальною оптимізацією на 5-6 годин - це був би прийнятний дебют.Kashtan: ↑ 26.04.2025 14:35 Хтось здивований?
Тут же немає якихось надскладних механік, симуляцій, передових технологій чи інших інновацій. Гра вигладала як проєкт 10-річної давнини. Як можна було анонсувати гру за 2 місяці до запланованого релізу (значить були впевнені що вона готова до релізу) і "прозріти" щодо якості гри лише після перших оглядів критиків?
Сами 4А геймс ни разу не лажали. Даже Арктика от них старается дать и сюжет и геймплей. А это походу уволенные оттуда раздолбаи.Kashtan: ↑ 26.04.2025 17:24Після недосталкера зникла довіра до вітчизняного ігрострою. Буквально зараз брат грає в нього і бурчить - те не працює, тут глючить
Ось шо буває коли гроші ставялть на перше місце, ніж задоволення для граіцвKashtan: ↑ 26.04.2025 17:24Після недосталкера зникла довіра до вітчизняного ігрострою. Буквально зараз брат грає в нього і бурчить - те не працює, тут глючить.NUN4AG: ↑ 26.04.2025 14:53
Я здивований. Якби це була цілісна 6-бальна гра з нормальною оптимізацією на 5-6 годин - це був би прийнятний дебют.
Тут же немає якихось надскладних механік, симуляцій, передових технологій чи інших інновацій. Гра вигладала як проєкт 10-річної давнини. Як можна було анонсувати гру за 2 місяці до запланованого релізу (значить були впевнені що вона готова до релізу) і "прозріти" щодо якості гри лише після перших оглядів критиків?
Напоминает одну синеволосую мадам, которая на серьезных щас требовала конфисковать у всех миллиардеров деньги и отдать их бедным.OldGoodGames: ↑ 27.04.2025 00:18такі ресурси витрачні і в нікуди, краще б шось для ЗСУ зробили