нехай гугл та його сервіси (та і в принципі будь яка інтелектуальна творчість) буде суспільним надбанням!

корпорації не мають права нам диктувати умови життя та рівень доходу (я про ютуб, хто зрозумів)
Скинимось на 20 мільярдів доларів для Apple?KimRomik: ↑ 22.04.2025 12:31нехай гугл та його сервіси (та і в принципі будь яка інтелектуальна творчість) буде суспільним надбанням!
Та норм сервіс, у подвійній рекламі вони рекомендують лапшу швидкого приготування та нову ламбу з салонуKimRomik: ↑ 22.04.2025 12:31корпорації не мають права нам диктувати умови життя та рівень доходу (я про ютуб, хто зрозумів)
Всё отнять и поделить! (С) ШариковKimRomik: ↑ 22.04.2025 12:31нехай гугл та його сервіси (та і в принципі будь яка інтелектуальна творчість) буде суспільним надбанням!
корпорації не мають права нам диктувати умови життя та рівень доходу (я про ютуб, хто зрозумів)
Ні, ім чи платитимуть так що стане до кінця життя чи їх ніхто не знайдеanatolikostis: ↑ 22.04.2025 16:31 а юрсоветникам, которые суд будут вести от их имени, потом тоже 6 или 12 месяцев будут платить полную зарплату, чтобы они никому не рассказали, чем они там занимались?