Перевидання Doom Will It Run Edition отримало коробку, на якій можна грати в Doom

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Перевидання Doom Will It Run Edition отримало коробку, на якій можна грати в Doom

Не думав, що мене може щє хоч щось здивувати у коллекційних виданнях...
Keyser Soze
Member

Повідомлення

За эти деньги они должны быть именными :up: :D , а не просто 666 штук для "любого" фаната игры.
И от перекупщиков избавились бы сразу ;) :lol: :up:
Alligator
Member

Повідомлення

чотири години саундтреку з Doom на магнітних касетах
ручка для перемотки в комплекті йде? :D
Lekrs
Member

Повідомлення

Як викинути гроші в нікуди...
nochnik89
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Vpupkin
Member

Повідомлення

Цікаво, а чи реально буде таке продати у майбутньому за значно більшою ціною?
Demedik
Junior

Повідомлення

Vpupkin: 13.04.2025 17:22 Цікаво, а чи реально буде таке продати у майбутньому за значно більшою ціною?
Если упаковка не будет повреждена и храниться в определенных условиях - вполне. Но подождать придется минимум лет 10... так что вложение явно не стоит свеч. + может быть цена скажем 20к, но с учетом инфляции - это как сегодня 2к баксов.
--------------------------------------------------------------------------------
По сабжу - я б взял. :)
zalizo_org
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.04.2025 17:22 Цікаво, а чи реально буде таке продати у майбутньому за значно більшою ціною?
Як показує історія, нові речі в обмежених тиражах в довгу дорожчають тоді, коли стають культовими після свого релізу, себто з часом. Якщо мова йде про дум, то це вже культова гра і якраз заробіток за культовість вона вже не отримає. Більше того, я думаю, що дум переживає свою лебедину пісню і буде відходити в минуле, бо найбільшою цінністю він користується в олдів, які грали в дум 1 і 2 тоді. Коротше кажучи, покупка може виявитися профітною, але не принесе несподівано великий профіт в будь якому випадку.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

знову перевидання перевидання?
вже ж перевидавали.
все одно ніхто у здоровому глузді це покупати не буде,
а так качну подивлюсь на хвилин 5 і забуду :laugh:
Classique
Member

Повідомлення

Якщо я граю в класичні релізи в досбоксі, то чи можна вважати, що я грав на коробці до того, як це стало мейнстрімом?

Отправлено спустя 5 минут 54 секунды:
OldGoodGames: 13.04.2025 20:43 знову перевидання перевидання?
вже ж перевидавали.
все одно ніхто у здоровому глузді це покупати не буде,
а так качну подивлюсь на хвилин 5 і забуду :laugh:

Є люди для яких це як купити сувенір і ціна не має значення в сенсі, що для окремої категорії людей це непомітні гроші і в той же час це матеріальне нагадування про минуле.

Думаю розкуплять миттєво.
daesz
Member

Повідомлення

Зрозуміло, що є ось такі люди які куплять її для колекції "дум" яку вони збирають все життя.
спойлер
Але як вже зауважили вище - надіятись на те, що зараз купиш за (умовні) 2к і через 15 років перепродаш за (умовний) 1М не варто, бо ті кому воно справді потрібне - куплять її під час "релізу", а всі інші будуть не готові заплатити більше її оригінальної вартості.
kyon
Member

Повідомлення

Мне интересно на чем кассеты проигрывать, конечно у настоящего фаната Дум должен быть кассетник из 90-х, но все же, надо было уже и плеер включить в комплект.
пока инсталишь можно будет поиграть сразу на 2-х устройствах одновременно, ляпота. И не спрашивайте как, настоящий фанат Дум должен был отрастить еще пару аццких счупалец для игры в Дум!
dead_rat
Member

Повідомлення

kyon: 14.04.2025 06:40 Мне интересно на чем кассеты проигрывать
Будь ласка, новий аудіофільский вигравач

https://fiio-shop.de/EN/FiiO-CP13/HL02296.BlackWhite
ervin
Member

Повідомлення

Робимо ставки через скільки наносекунд ці 666 штук розкуплять фанати
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

dead_rat: 14.04.2025 10:36
kyon: 14.04.2025 06:40 Мне интересно на чем кассеты проигрывать
Будь ласка, новий аудіофільский вигравач

https://fiio-shop.de/EN/FiiO-CP13/HL02296.BlackWhite
Не кошерно, для максимального експіріенсу 90-х треба Sony Walkman або якусь захудалу AIWA з 90-х на крайній випадок :laugh:
zalizo_org
Member

Повідомлення

В мене такий є, але я його не слухав з 1998 року, бо на той момент вже з'явився CD-плеєр. B-)
VovaII
Member

Повідомлення

У комплект входить ще одна додаткова фігурка Какодемона, що левітує,
— А що ще робитиме, коли до неї добереться ШІ?
Відповісти