ставте лайк, хто теж подумав, що це для живлення відеокарт у яких коннектор посерединіконектор живлення PCIe (для роботи більших напруг і струму USB Type‑C)

ставте лайк, хто теж подумав, що це для живлення відеокарт у яких коннектор посерединіконектор живлення PCIe (для роботи більших напруг і струму USB Type‑C)
Часи вже не ті, SLI/CF мертвий ще з 2019, тепер це для 60 Вт зарядки по Type C, щоби смартфони заряджатиKimRomik: ↑ 11.04.2025 18:32 Предлагаю обсудить Огляд та тестування материнської плати MSI MAG Z890 Tomahawk WIFI для платформи Intel LGA 1851
ставте лайк, хто теж подумав, що це для живлення відеокарт у яких коннектор посерединіконектор живлення PCIe (для роботи більших напруг і струму USB Type‑C)![]()
Рязань амудэ? Да, действительно никому не нужно
Это понятно. Пишут хоть бы шо, та и я хоть шоEaranak: ↑ 12.04.2025 15:58 qziua, причем тут Райзены. Эта плата под Интелы.
У мене хоч і Інтел, але на даному етапі гонки за продуктивністю він програв процесорам з 3Д кешем. Ще й оці Е-ядра в десктопі то взагалі шиза.qziua: ↑ 12.04.2025 17:05Зашёл чел на 5 сек, сказать как интелы никому не нужны
Но и ты не лучше, заходишь в каждой теме сказать что Рязань никому не нужные, но при этом пол форума с нимиqziua: ↑ 12.04.2025 17:05Это понятно. Пишут хоть бы шо, та и я хоть шоEaranak: ↑ 12.04.2025 15:58 qziua, причем тут Райзены. Эта плата под Интелы.Зашёл чел на 5 сек, сказать как интелы никому не нужны
![]()